tratament de somn

L

tratament de somn
echenie pat este un tip de tratament utilizat numai staționar, datorită duratei sale. Tratamentul de somn este prezentat pentru ulcer gastric și duodenal (împietrit, ulcer penetrant, complicate de sangerare si stenoza pilorica), gastrite cronice, însoțite de durere severă și secreție gastrică crescută, pentru hipertensiune, si este indicat la pacienții cu ulcere trofice ale membrelor inferioare, cu termică arsuri, procese inflamatorii acute (mastită, panarițiu). Terapia somnului este de asemenea utilizat pentru tratamentul pacienților cu boli neuronale prelungite (scleroză multiplă, migrenă, nevralgie, nevrite).Pacienții care au primit tratament, a fost plasat într-o separat, izolată din camera de zgomot cu ferestre cu perdele. Camera ar trebui să fie confortabil și bine ventilat. O vizita rudele în timpul tratamentului este interzis să doarmă.

In Casa pacientul este în mod constant pe asistenta de serviciu. Înainte de tratament, pacientul trece de examinare aprofundată, el a fost de a face o curățare clismă, el ia o baie și cântărit. Pentru a atinge durata somnului de 16 - 20 de ore pe zi, folosind barbiturice capsulate, care doza este selectată în mod individual. Somnul vine în 20 - 40 de minute după ingestie. Uneori, pentru a aprofunda de somn sunt folosite bromuri, care sunt administrate prin intermediul unei clisme. In cazurile severe de terapie prin somn poate dura 12 - 15 zile.

Treziți pacientul în timpul tratamentului nu este recomandat, chiar și pentru a primi o altă doză de somnifere sau de a mânca. El se trezește. Datorită faptului că tonul intestinului este redus în timpul somnului, pacientul se recomandă clismă de zi cu zi. perioadele de somn alternează cu perioade de veghe, în care pacientul poate merge la toaletă și să mănânce. Alimentele trebuie să fie nutritive, fortificată și moale. Personalul de alimentare pacientului.

Arată pacientul de tratament ar trebui să fie treptat. Cu câteva zile înainte de lansarea de somn de stat doza de bromuri de a reduce și apoi complet răsturnat.

Ulcer gastric - o boală cronică în care formarea ulcerului mucoasei gastrice. Cel mai adesea suferă de ulcer gastric oameni 2-50.

Atacul de panica - o tulburare funcțională a sistemului nervos autonom. Atacul de panica - o afecțiune asociată cu o eliberare brusca in sange imens.

remedii populare Hipertensiune arterială Tratamentul hipertensiunii

Hipertensiune - o boală asociată cu tensiunea arterială ridicată. Cauze deteriorare a sănătății, dureri de cap, modificări ale vaselor de sânge, poate provoca un accident vascular cerebral și.Motilak are antiemetice și acțiune procinetic, accelerarea golirii gastrice, dacă este necesar, creșterea duratei de contractii peristaltice ale stomacului și.

Omez - antiulceros medicament care are un efect inhibitor asupra stimulării secreției de acid gastric. Efectul medicamentului este o oră după.

metronidazol antimicrobian foarte eficient pentru tratamentul topic al rozacee și acnee. Metronidazolul are un efect antimicrobian și antiprotozoare puternic.

Galavit are imunomodulatoare și proprietăți anti-inflamatorii. La 6 - 8 ore suprimă activitatea crescută de macrofage, reduce intensitatea sintezei compușilor.

Rozeks - preparare bactericid antimicrobian cu activitate ridicată împotriva bacteriilor anaerobe (sporo- și obligatorii ai nesporogeni), unii agenți patogeni protozoare.

La doze terapeutice, nu a afectat semnificativ motilitatea tractului gastrointestinal, pancreas și vezică. Acesta inhibă secreția de suc gastric, reduce secreția de gastrină, reducerea producției.

Metiluracil - preparare îmbunătățirea troficii și a țesutului stimularea procesului de regenerare. Are anabolic și anti-catabolic, stimulează leucopoeza.

Motilium stimulează motilitatea intestinală, posedă efect antiemetic și crește presiunea asupra tonusului sfincterului esofagian inferior. Motilium activă substanță -.

Fosfalyugel are neutralizant de acid, invaluitoare și acțiunea adsorbant rapid neutralizeaza acid clorhidric, menținând în același timp condiții fiziologice.

metoclopramidă este un blocant medicament specific al receptorilor serotoninei sau dopaminei. Mijloace previne efectul emetic, precum și.

Antiemetice. Are efect antiemetic, calmează sughiț și elimină, în unele cazuri, greață. Efectul din cauza blocării dopaminei centrale.

Andipal ca agent spasmolitic utilizat în spasmul vascular periferic și a vaselor cerebrale. De droguri scade tensiunea arteriala si imbunatateste colateral.

De-Nol este o nouă generație de antibiotic care furnizează un antiulceros, acțiune antiinflamatoare, cu activitate bactericida impotriva Helicobacter pylori, are.

Askorutin - un medicament implicat în reglarea proceselor metabolice. Reduce fragilitatea și permeabilitatea capilarelor, este un medicament combinat care.

Kaleflon (Caleflon) numele International - flori de galbenele (Calendulae flores). Indicatii Acest medicament pe bază de flori de gălbenele care.

Planta are mai multe nume: mușchi, licheni, Islanda ren mușchi. În cazul în care crește Tsetrariya pe scară largă în partea de nord a țării noastre. Ea creste pe.

Astragalus. - Grass cu pubescenta vilozități înălțimea tijei și 0,4 m de la un rizom tot mai multe tulpini, frunze acoperite. Acesta este cel mai mare genul include mai mult de 1600 de specii.

Arborele de ceai (Melaleuca alternifolia) reprezintă arbori și arbuști din genul, denumirea comună combinată „ME-laleuka“. Ea aparține familiei mirt. Distinge.

Ginseng sau rădăcină de ginseng este probabil cea mai cunoscută plantă medicinală din lume. A venit din China, și este tradus ca „rădăcina vieții.“ Faima sa internațională se datorează.

De-a lungul secolelor și mileniilor, strămoșii noștri utilizate în medicina populară folosind instrumente luate din natură. Din cele mai vechi timpuri până nu demult a fost.

Toate materialele prezentate pe site, sunt doar pentru referință și de explorare în natură și nu poate fi considerată un tratament medic desemnat sau consultări suficiente.