transpirație de tratament picioarelor la domiciliu

Mulți oameni suferă de transpirație excesivă pe picioare, ca urmare există un disconfort fără sfârșit de picioare ude neplăcute, cu miros puternic. Nu este posibil să meargă pentru a vizita, în cazul în care trebuie să descălta. Umede, șosete, sudoare mirositor transpirate face excursii pentru a vizita în instituție pur și simplu de nesuportat. Picioare sudoare în mod constant puternic miros urât. Omul începe să se simtă un complex de inferioritate, mai nervos, în cele din urmă transpirație și miros crește.Pentru a trata o boală, este necesar pentru a identifica cauza apariției. Pentru a elimina posibila tratamentul remedii populare. Există metode și tehnici cunoscute pentru a scăpa de suferință. Principalul lucru nu este de a pune problema existentă va necesita persistența în lupta împotriva unei boli cauzate de un simptom rău pe picioarele tale.

picioarele transpiratii si mirosul însoțitor cauzate de o serie de motive. Încălcarea regulilor de igienă, pantofi stramti realizate din materiale sintetice, stres, probleme cu sistemul endocrin.

hiperhidroză

transpirație excesivă este hiperhidroza - patologie, atunci când glandele sudoripare secreta mai fluid decât corpul are nevoie pentru a menține temperatura normală a corpului. Rezultatul este o picioare transpirate.

transpirație de tratament picioarelor la domiciliu

umiditate ridicată - un paradis pentru bacterii. Microbii se multiplica si produc miros. picioare transpirate miros, poate duce la boli fungice. Acest lucru este cauzat de factori externi asociați cu îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și starea internă a organismului. Există trei tipuri de patologie - sau hiperhidrozei idiopatică primară, hiperhidroză și secundară compensatorie (secundar izolat sub formă separată).

Tratamentul hiperhidroză la domiciliu

Pentru a trata hiperhidroza primară sau idiopatică, va trebui să se mute în două direcții principale: pentru a reduce alocarea de sudoare și de a elimina mirosul, folosind microbicide. SIDA va fierturi pentru bai, frecare, comprese. După tratamentul mirosul dispare.

 1. Bună Burnet bulion, doua linguri Brew un pahar cu apă, după perfuzie timp de o jumătate de oră, soluția a fost utilizată ca tăvi. Înainte de inițierea procedurii, uscat picioare.
 2. Pentru ștergerea picioarelor este util musetel, un medicament unic în sensul unei instalații pentru tratament la domiciliu este pur și simplu de neînlocuit. Reteta pentru fabricarea de infuzie de mușețel - în doi litri de apă clocotită pentru prepararea cafelei opt flori, apoi insista într-o oră. Adăugați două linguri de suc. Soluția preparată în mod regulat șterge spațiu picioare transpirat.
 3. Admisibila de a utiliza un decoct mod simplu: ovăz 4-5 linguri pe litru de apa la fiert o oră, după răcire se aplică ca loțiuni sau tăvi, imersarea picioare în soluție.

transpirație de tratament picioarelor la domiciliu

baie de picioare pe bază de plante

 • Ajută la o soluție urzică și salvie, ierburi sunt amestecate în proporții egale, umplut cu apă, utilizată în continuare sub formă de tăvi de fierbere.
 • Bună ajutor decoct din coaja de Viburnum. Reteta este simpla - zece grame de Viburnum într-un pahar de apă, se fierbe timp de două ore, după strecurat se răcească și se bucură.
 • Un miracol, vindecă hiperhidroză este considerat coaja de stejar. Ușor de a pregăti un decoct. Asigurați-vă că utilizați o tigaie smalț, se toarnă o jumătate de litru de apă, se toarnă trei linguri de coaja de stejar. Aducerea la fierbere, se reduce căldura, se fierbe timp de douăzeci de minute. Se lasă la infuzat bulion de cel puțin două ore, tulpina prin tifon. Lichidul este folosit pentru a primi bai calde, adăugarea de apă într-un raport de 1 la 1. Tratamentul este de zece tratamente, durata unei - cel puțin cincisprezece minute. Încercați în timpul ștergând suprafeței interioare a tamponului pantofului înmuiat în acid boric dezinfectat. Infecția nu se va răspândi în picioare transpirate.
 • Când afectat de transpirație severă, picior miros de sudoare, recurge la metoda rapida de restabilire a confortului. Se toarnă în castron mai multe plicuri și cum ar fi acidul boric pe cristale. Apoi, a pus pe șosete de bumbac și să se relaxeze. Zece tratamente de ajutor pentru o lungă perioadă de timp.


 • Medicamentul oficial de multe ori urmeaza calea de a bloca complet glandele sudoripare, sudoare încetează să împartă folosind diverse operațiuni de injecție, de exemplu, injecții cu toxina botulinica. Consecința de manipulare devine hiperhidroza compensatorie. Ca urmare, ei se opresc picioarele transpirație, dar va începe să transpire, cum ar fi subsuori.

  transpirație de tratament picioarelor la domiciliu

  Acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, este o chestiune de noroc. Natura detestă interferență în procesele naturale. Încercați să mențină un stil de viață sănătos, mănâncă bine, nu uita de igienă personală.

  Acesta a fost mult timp observat că oamenii mării mai puțin sudoare. Dacă există o oportunitate, au o perioadă de odihnă de pe coasta mării, în timpul verii. Pe tot parcursul anului locală permis de a face baie de picioare de săruri marine, ajută cu hiperhidroza. La primirea baie restaurativ de sare de mare se întâmplă efect calmant. Ca urmare a unei influențe benefice asupra sistemului răspândirea de reglare a corpului, ceea ce duce la starea de relief sau de vindecare completă de hiperhidroza de tip secundar.

  Hiperhidroza secundară - o boală asociată cu alte boli în organism. Primar apare fără nici un motiv aparent. Pentru a trata secundară scăpa de boli cauzate hiperhidrozei. Luați în considerare boala, contribuind adesea la apariția bolii. Vinovat de boli endocrine, diabetul zaharat și hipertiroidismul. Boli ale sistemului nervos - distonie vasculară și accident vascular cerebral. In cardiovasculare - ischemie, hipertensiune. perturbari hormonale, menopauza, boli de rinichi - sateliți ale bolii.

  Oamenii se spune: toate bolile nervilor. Se pare că cele mai multe dintre toate, acest lucru se aplică Hiperhidroza secundară. Pentru tratament, problemele asociate cu endocrine si a sistemului nervos, în afară de principalele boli de tratare trebuie să curățați nervi. Folosite sedative, tranchilizante extracte din plante medicinale: roiniță, talpa, salvie, valeriană.

  transpirație de tratament picioarelor la domiciliu

  igienă pentru a preveni transpirație excesivă

  Persoanele cu hiperhidroza sunt obligați să respecte o bună igienă personală. Picioarele spălate cel puțin de două ori pe zi, în cazuri speciale - de trei ori, pentru a elimina mirosul. Numărul de bacterii care cauzează miros urât a redus în mod semnificativ.

  Afișarea zonelor de spălare bune între degete, se usuce bine. Spălarea picioarelor de apă sau de contrast contrastante băi normaliza transpirație. Țineți picioarele necesare inițial în apă fierbinte timp de cinci minute, apoi la rece, nu mai puțin de cincisprezece secunde, ciclul se repetă de cinci ori, se încheie procedura în apă rece.

  Alegerea de pantofi

  Acesta trebuie să treacă de aer, picioare - respira, picioarele în caz contrar transpirate, umede crea mediul perfect pentru bacterii. Materiale pentru pantofi care arată naturale, sunt mai scumpe decât artificiale, de multe ori mai puțin în cerere.

  Cu transpirație trebuie combătută la exterior și interior. Este produse necunoscute de armare transpirație, condimentele picante sunt aici, în orice formă, sare, usturoi. Este interzis consumul de alcool, stimularea băuturi - cafea, ceai.

  Apariția căldură înțepător, cauze

  Dacă vă simțiți că mâncărime picior, simt o puternică senzație de arsură, vezicule roșii apar, care acoperă zonele picioarelor, exista simptome clare ale bolii, cunoscut sub numele de căldură înțepător. Boala apare la nivelul picioarelor datorită efectului de seră în zonele acoperite cu îmbrăcăminte. transpiratii pielii, nu respiră, sau epiderm superioare cojile se umfla, glandele sudoripare se colmata și începe să se întindă. Ca rezultat, rezultate similare în ruptură completă.

  Sudamen apare la persoanele cu pielea sensibilă. transpirație permanentă, umiditate crescută duce la boli care pot fi tratate mijloace improvizate.

  Sudamen este de trei tipuri: roșu (cu vezicule rosii umplute cu lichid turbiditate), cristalul sub formă de bule albe, papulară cu culoarea pielii. Acestea din urmă apar adesea pe picioare, cauzând o mâncărime puternică, neplăcut.

  Atunci cand simptomele nu intra in panica, tratate termic înțepător. Necesitatea de a reduce activitatea fizică, schimba hainele și încălțămintea, eliminând cauza transpirație excesivă (pentru a renunța la haine de la synthetics), se spală mai des. Acceptabile remedii populare de utilizare, ștergeți decoctul zona afectată de frunze de nuc, coaja de stejar, copitate, paducel, coada calului. Pentru a face pentru comprese noapte de musetel, seria gălbenele. Dries pudra de talc de piele, pudra pentru copii, doar amidon. O metodă simplă și eficientă - se spală cu săpun, elimină perfect mirosul de sudoare, fără clătire după săpuneală spumă timp de cinci minute.

  Fungus și tratamentul acesteia

  Deosebit de neplăcut ciuperca piciorului. În cazul în care ciuperca la transpirația picioarelor se adaugă un miros puternic, mirosul neplăcut al picioarelor. Lăsați boala fara tratament este imposibil. Motivul este mirosul, iar pacientul devine o sursă de infecție. Acesta infecteaza nu numai rude, ci și oamenii din jurul lor! În termen de cinci ani, pantofi și papuci sunt un depozit de bacterii.

  medicamente cunoscute pentru tratamentul de ciuperci, mulți oameni preferă să fie tratate la domiciliu, cu remedii populare.

  1. Tratamentul cu permanganat de potasiu este simplu: în seara după abur folie picior cu tifon impregnat cu soluție și un somn bun. Acest lucru ajută foarte mult în eliminarea ciuperca pe picioare. Sunt tratate cu iod, de două ori pe zi gresare picioare. Pentru a aplica în mod eficient extrase din plante medicinale. plante aromatice publice: brusture, urzică, rostopască - utilizate pentru bai (ceaiuri de plante).
  2. Ei bine, ajută infuzie din flori de gălbenele. Pentru a prepara compoziția de uscare a pielii: se toarnă 20 g de gălbenele în 250 ml de apă clocotită. O jumătate de oră mai târziu tampon de vată înmuiat în soluția prezentată șterge pielea. Aceasta va dura aproximativ șase săptămâni pentru a scapa de boala.
  3. Un simplu remediu - sifon obișnuit. Aceasta ajută în mod eficient în arderea și mâncărime. Starts soda, diluat cu apă până la o consistență de terciul, se aplică pe porțiunile groase care rezultă perturbând pielea de pe picioare. mâncărime dispare în curând.

  transpirație de tratament picioarelor la domiciliu