Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor

Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor

Mulți șoferi ridică problema alunecă de transmisie automată ce să facă. Acest tip de problemă se întâmplă de multe ori, mai ales pe vehiculele mai vechi. Faptul că nodurile importante deja proceduri și necesită reparații în timp util. Dacă acest lucru nu se face, pot exista situații neplăcute. Este de remarcat faptul că repararea unei transmisii automate poate fi efectuată nu numai în stația de specialitate, dar, de asemenea, în mod independent. Principala problemă identificată alunecarea din cutie și să cumpere piesele necesare.alunecări de transmisie automată, ce să fac? Această problemă este de interes pentru mulți proprietari de automobile. În cazul în care o astfel de problemă apare în timpul verii, atunci cauza poate consta în lichidul hidraulic de încălzire și schimbarea densitatea acestuia. Adică, fluidul și întregul sistem nu este în măsură să furnizeze valoarea necesară a coeficientului de frecare. În pereche de frecare de alunecare are loc, ceea ce nu este foarte frumos. Acesta poate fi, de asemenea, cazul în care caseta a stagnat pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp mediului înconjurător. În ceea ce privește perioada de iarnă, cauza poate fi fluid de încălzire rău. Adică, este greu, nu este capabil de a-și îndeplini funcțiile.

Primul lucru pe care trebuie să determine modul în care să se manifeste alunecarea. Printre principalele manifestări ale experților includ:
 • Problema apare în timpul de transport independent de schimbare a vitezei de
 • Cutia de viteze automată au stagnat frig
 • Alunecarea se produce numai în timpul accelerării dintr-un loc
 • Alunecării este afișată pe un hot

Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor

Aici am ajuns la partea distractivă. Conducătorul auto trebuie să cunoască toate cauzele bolii de a continua să nu se ciocnesc cu ei. Experți și mulți șoferi cred că este mai întâi necesar de toate pentru a schimba lichidul hidraulic. Nu contează timpul anului și temperatura mediului ambiant. Faptul este că în timpul funcționării carterul motorului poate acumula murdărie și metal abrazive. Acest tip de lucru și de a distruge motorul. Un cuplu de frecare este bine incapabil stseplivatsya, alunecarea are loc cutie de viteze automată. În cazul în care înlocuirea de lichid nu ajuta la rezolvarea problemei, este necesar să se caute cauza în continuare. Este posibil să dețină o cutie specială de diagnosticare de mașini, utilizați aparatul, sau pe cont propriu. Pentru a face acest lucru:


 • Conectați computerul la sistem și cu ajutorul unui program special pentru a verifica erorile. Această metodă este cea mai ușoară și mai rapid. În plus, orice conducător auto va fi capabil să facă față programului, deoarece Internetul are o mulțime de clipuri video de instruire;
 • Produce de control al calității uleiului. Experții act de faptul că uleiul din cutie trebuie să fie de culoare gălbuie (ca o floarea-soarelui), și ar trebui să existe nici un miros de ars. După toate acestea, aveți nevoie pentru a porni mașina și conduce câteva, de multe ori de comutare rata de transmisie. În același timp, a asculta toate sunetele care apar într-o cutie. Dacă totul este bine, atunci nu ar trebui să existe sunete străine și zăngănit metalic. Experții subliniază că răspunsul normal este de 0,5 - 1 secundă. În cazul în care răspunsul este un pic mai mult, atunci nu este normal.

Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor

Dacă problema apare din cauza lichidului, acesta trebuie să fie ușor de înlocuit. De fapt, aceasta este cea mai simplă și ușor pentru a trata boala a masinii. Multe masini japoneze sunt echipate cu un cablu de securitate special care conectează carburatorul și cutia. Problema poate consta în alinierea greșită a dispozitivului de acționare. Pentru a elimina cauza tot drumul și se îndepărtează cauza trebuie examinate cu atenție.

Dacă există o problemă regulator de vid cu colectorul tubular. Pentru a elimina cauza ar trebui să fie atent să examineze tuburile pentru răsuciri, fracturi și fisuri. Dacă va fi văzut ceva de acest lucru, este necesar să se cumpere un telefon nou și pentru a înlocui vechiul. Când închizi un ochi pe o astfel de neplăceri poate duce la consecințe tragice. Faptul că fluidul pneumatic care urmează să fie aspirat în unitatea de alimentare a mașinii. Ca rezultat, gazul de evacuare devine de culoare albastră, care este o trăsătură caracteristică. În acest scenariu, ar trebui să verificați presiunea în liniile.

Pentru a măsura presiunea necesară la rece și la cald. Rezultatele obținute sunt validate cu ceea ce este specificat în producătorul de carte. De asemenea puteți înlocui toate filtrele, care sunt înfundate deosebit de-a lungul timpului.

Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor

Și, în final, vreau să spun că alunecarea poate apărea din mai multe motive. Este important să se abordeze cu atenție problema și nu pierdeți niciun detaliu. Să sperăm că, după ce a citit acest articol, nu veți avea o întrebare, „Transmisia automată a stagnat ce să facă.“ Expertii recomanda sa urmeze îndeaproape calul de fier, schimbați lichidul și filtrele în mod regulat. Fără ea, masina nu durează pentru o perioadă lungă de timp.

 • Ce este o cutie de viteze robotizate? Comparație cu mecanica
 • Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor
  Ce variator mai bine sau mecanic? Ceea ce se stie despre CVT?
 • Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor
  De ce trage și lovituri Caseta de comutare automată? Cum de a rezolva problema?
 • Transmisia automată calat, ceea ce face posibil motivele pentru alunecarea - ghid în lumea mașinilor
  Cum de a gestiona cutia de viteze automată? sfaturi utile