Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

Toate au cunoscut de mult ca moda nu se opune încă, deci este blaturi de oțel foarte populare cu dantelă de mână. Hai să vorbim în mod specific despre astfel de modele pe care noul sezon nu va lăsa nici unul, chiar și cele mai exigente fashionistele indiferente. În acest articol veți putea vedea fotografiile cele mai relevante produse și populare de dantelă, precum și a afla ce tip de conținut este cel mai des folosit pentru a crea aceste stiluri frumoase. Dantela sus devine acum o parte din afaceri și imagini romantice. Foarte bandă delicioase și irlandeză dantelă vă permit să creați imagini cele mai elegante și atractive pentru fete si femei. Incintator pentru ochi cu blaturi de dantelă sunt concepute pentru fashioniste adevărați, care supraveghează în permanență tendințele în industria modernă de design vestimentar. Uita-te maiou dantelă pe fotografii - aici este ilustrat cele mai populare tendințe.Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

De fapt, dantelă este destul de ușor de a face propriile mâini cu ajutorul cârligului. Prin urmare, aceste produse între jumătatea slabă a omenirii bucurat de o popularitate extraordinară. Pe lângă toate acestea, astfel de topuri nu arata numai elegant, dar, de asemenea, foarte proaspete, care este de asemenea important. Acest lucru va da imaginea unele notă specială de originalitate și de a face mai ușor și mai interesant să fascineze. Destul de des atunci când utilizați designeri de dantelă irlandeze au adăugat la el câteva culori care sunt sigur că pentru a se potrivi în umbră. De exemplu, poate fi o culoare albastru pal, alb sau roz.

Rețineți că, dacă faci și să vorbească despre acest subiect dintr-o dantelă, este demn de remarcat faptul că această tehnică vă permite să poarte aceste haine cu orice alte componente ale dulapului. De exemplu, ei vor arata doar minunat în ansamblu, cu o varietate de fuste, pantaloni scurti si chiar blugi. Uită-te la imagine, care prezintă câteva imagini foarte originale, care sunt ușor de reprodus și le pot privi pur și simplu uimitoare.

Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

Deci, ce este dantelă? O dantelă - este o astfel de țesătură cu un model ajurata, format în detrimentul texturii broderie. dantelă de îmbrăcăminte rămâne relevantă în orice anotimp, este ora de a crea un fel - un aspect elegant și bogat. rochie de dantelă Look nu este niciodată lipsit de atenția din jurul proprietarului său frumos.În prezent, rezervor topuri de femei sunt o parte integrală a unui dulap de afaceri, în special la pachet cu o fusta creion, costum gri sau strict inchis, fusta la podea sau blugi strânse. Stilistii sunt sfătuiți să poarte în partea de sus, chiar și cu o talie mare, combinata cu o rochie de culoare solidă, înnobilând și actualizarea imaginii familiare pentru noi. Purtați delicată dantelă de top este posibilă în orice moment al anului, deși, desigur, zilele de vară sunt cele mai potrivite pentru această parte magnifica a garderobei. un număr mare de personaje de sex feminin cu o varietate dantelă ștampila de stiluri si culori fidele, deoarece dantela arata intotdeauna frumos, feminin și sofisticat.

Dantelă sus pot fi destul de variate: de la spate deschis, talie mare, decorate cu pietre, cu sau fără manșete. Acesta poate fi fie mai scurte sau mai lungi, curele de spaghete subtiri, decorate cu decor elegant și chiar și în partea de jos a unei transparente ... Poate fi cusute din diferite tipuri de dantelă sau croșetate.

opțiune simplă pentru a crea un timbru foarte frumos de dantelă dantelă

Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

Ia panglica și coase mai multe culori împletească culoarea potrivita pentru fiecare alte lățime. Top coase un pic piept mai mare a circumferinței. După aceea ne coase curele.

Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

Aici totul este gata deja! Un mod foarte simplu pentru a obține upgrade-ul perfect.

Acum ne spune un proces de fabricație mai complex de elegant timbru dantelă neagră. Ia dantela de bumbac - un trandafir negru pe un fundal aproape transparent. Un fel el a fost inteligent, vom începe să taie din partea de sus.

Vom coase la un debit de tesatura dantelă 42 la dimensiunea de 50 cm la 150 cm lățime de pânză. Noi aranja noastră a terminat modelul pe rafturile de tesatura noastre si cu prudenta pinii Prikol.

tăiat cu grijă departe cu foarfece ochiurilor de plasă, deși nu ajunge la broderie 1 - 2mm.
Am tăiat raft pentru ștampila noastră, și, desigur, să lăsați cote pe secțiuni.

Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master

În același mod de a tăia partea din spate pentru topul nostru. Facem anchior, în conformitate cu un model. Taie un semicerc rupt în desen, care merg la tesatura. Pe partea din spate a face picătură decupaj (după pus un buton) - la cap alunecat. Dacă tăietura sa dovedit destul de mare, nu aveți nevoie pentru a face o picătură. Imediat pe overlock trebuie să se ocupe cu atenție toate secțiunile, totul pentru a fi frumos și de înaltă calitate, materialul nu este începutul „floare“.

Acum vom trece la tăierea mâneci. Trebuie să mergem pe modelul manșete de jos. Pentru a face acest lucru, vom lua restul de tesatura si taie-l pe modelul. După aceea, cu meciuri pentru a cauteriza marginile țesutului, împiedicând-o vărsare. Și apoi ne-am tăiat pentru această linie a celor două manșoane pentru partea de sus. Acum ați învățat modul complicat cum să facă dantelă, lăsând un model frumos cu crestături.

Acum, toate piesele sunt gata de timbru. Totuși este necesar.

Top dantelă fotografii propriile mâini și pas cu pas descriere a clasei de master