Top 10 Secretele de gătit umplutură de casă excelent

Gătitul burgeri suculente de casă, chiftele de licitație, pelmeshek din care pur și simplu nu se poate desprinde, începe cu piesa de prelucrat umplutura de casă excelent. Feluri de mâncare preparate cu propriile sale mâini, folosind umplutura de casă, se dovedesc foarte delicios, și cel mai important util. Cum să se pregătească dreptul de consistență umplutura, veți învăța de la acest articol.

Top 10 Secretele de gătit umplutură de casă excelent

Top 10 Secretele de gătit umplutură de casă excelent

Numai umplutura de casă

Dacă vă pregătiți pentru o sărbătoare de familie sau pur și simplu a decis să răsfăța animalele de companie găluște sau cotlete lor gustoase, este sigur de a găti tine de umplutura. carne tocată de la un magazin nu este întotdeauna în stare proaspătă, iar calitatea cărnii tocate pune în jos mult de dorit. Pregătirea de casă umplutura le veți ști exact ce să pună în ea numai produse proaspete și carne bună.

Secretele de umplutura de gătit mâinile sale

 1. Pentru a determina carnea. Înainte de a merge la cumpărături pentru umplutura de carne, este necesar pentru a determina ordinea, ce fel de carne pe care doriți să achiziționați. Având în tratate cu argumente pro și contra pentru fiecare tip de carne. puteți alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine. Acum, trebuie remarcat faptul că cel mai bun gust a amestecat de carne de vită carne tocată de porc și 7 părți sau 3 bucăți de carne de pui. Astfel de mărunŃite Get Juicy, licitație și destul de gustoase.

Dacă decideți să gătesc burgeri pentru un cuplu pentru un copil mic, acesta merită să cumpere carne de la un iepure tineri sau piept de pui. Aceste tipuri de carne sunt considerate hipoalergenic. Optarea pentru iepure, este necesar să se știe cum de a alege și de a găti carne de iepure.

Dacă vă decideți pentru a surprinde invitatii cu preparate orientale rafinate, atunci trebuie să folosiți miel tocată pentru el. 1. Verificați prospețimea cărnii. Pentru umplutura bun trebuie să fie achiziționate de carne proaspătă sau refrigerată. carne roșie luminoasă, cu un miros plăcut și petele fără mucus este destul de potrivit pentru umplutura.
 1. Se prepară din carne. Înainte de a începe să se pisa carnea pentru umplutura, este necesar să se pregătească. În cazul în care carnea a fost congelat, atunci dezghețat ar trebui să fie într-un frigider, peste noapte, după ce a părăsit carnea într-o strecurătoare. Dimineața, se spală carnea sub jet de apă. Dacă utilizați de pui, elimina pielea de la ea. După aceea a separa carnea de oase, fără tăiere grăsime, deoarece va da tandretea si suculență vasului finit.


 2. Chop umplutura. Cea mai bună opțiune este de slefuire slefuire carne tocată într-un blender, polizor, de asemenea, este o alegere bună.
 3. Framantati umplutura. Unul dintre principalele secrete ale unui bun este umplutura frământare minuioas și măcinare. hostess experimentat triturată manual carne tocată, astfel, acesta este îmbogățit cu aer și devine moale și luxuriantă.
 4. Adăugați gheață. Bucătarii gătit folosit pentru a face carne tocată textură suculentă și aerisită alt truc: adăugați gheață fin tocat și din nou se macină într-un blender pentru a obține omogenitate.
 5. Introduceți componente suplimentare. În funcție de ceea ce aveți de gând să gătesc un fel de mâncare, în această etapă, în umplutura introduce produse suplimentare. Pentru fiecare fel de mâncare în funcție de rețetă, sunt adăugate componentele specifice.

  Top 10 Secretele de gătit umplutură de casă excelent

  Secretele de umplutura de gătit mâinile sale

  - Dacă sunteți de gătit găluște, introduceți toacă condimente aromate. ou și sare.

  - Dacă sunteți de gătit burgeri, introduceți carne tocată înmuiate pâine uscată, mirodenii, ou și sare cușer.

  Ovulul se adaugă la carnea tocată, în scopul de a lega toate componentele și a obține carne de vită dur, și nu de masă sfărâmicios. Dacă nu există ouă, un astfel de liant poate fi un amidon de cartof sau cartof.

  În cazul în care ați folosit pentru umplutura este doar un singur tip de carne și carnea tocată va fi prea uscat, poate fi înmuiate cu lapte sau unt, unele femei folosesc truc lor coroană și se adaugă la sucul de rosii tocate.

  Componentele sunt adăugate la umplutura sunt destul de variate: branza tocata - pentru chifteluțe aburit sau tocate varză pentru chiftele prăjite, da vasul o aroma deosebita, cel mai important, că numărul de componente de intrare nu depășește cantitatea de carne, în caz contrar nu se va simți gustul cărnii în vas finit.

  1. Pentru a alege peștele din dreapta. Cum de a alege și să se pregătească în mod corespunzător de pește râu știe fiecare gazda cu experiență. Pentru pește tocată ar trebui să fie selectate pește proaspăt fără oase mici: somn, biban, știucă și cod.
  2. Adăugați balsam tocati. De regulă, tocătura de pește este destul de greu, motiv pentru care acesta se adaugă unt, șuncă sau untură tocat.
  3. Adăugați liantul. Ca liant în loc de ouă este mai bine să se utilizeze un cartof sau grisul.

  Amintiți-vă că carnea de vită și de a face aerul moale, și peștele, pe de altă parte - compactat. Pentru densitatea normală tocată de pește și să-l gust uimitor introdus la sfârșitul gătit frișcă.

  Toate secretele comprehended de gătit umplutura de casă excelente, de fiecare dată când va mulțumi casa lor cu noi delicii culinare.