tonusul uterului in timpul sarcinii - Tratamentul

tonusul uterului in timpul sarcinii - Tratamentul

hipertonia uterului în timpul sarcinii - este una dintre cele mai comune simptome în viitoarele mame. Conform statisticilor, se confruntă cu fiecare secundă gravidă. În acest caz, un ton al uterului se înțelege tensiunea musculară excesivă atunci când uterul devine ca o piatră. Femeia se simte acest lucru ca o durere glisarea in abdomen si partea inferioara a spatelui.În cazul în care sarcina este normal, mușchii uterine sunt relaxate. Ei încep să scadă doar în stadiul de muncă atunci când fătul va sfâșia exterior. În cazul în care activarea lor are loc prematur, amenință să avort spontan, prematura din cauza avortului ratat sau pentru orice alt motiv.

Tone uterului poate avea loc la date diferite - la început, la mijlocul sau la sfârșitul sarcinii. La primele etape ale motivul ar putea fi de fond hormonal al femeii, motiv pentru care scade producția de progesteron. În acest caz, medicii, după confirmarea diagnosticului, prescrie medicamente progesteron, precum și antispastice și se adaugă la recomandările pentru a reduce activitatea fizică.

Dacă hipertonicitate apar în jurul valorii de la mijlocul sarcinii (16-18 săptămâni), este cel mai probabil din cauza creșterii placentei și faptul că acesta începe să împingă greutatea pe colul uterin, vezica urinara si alte organe. În acest caz, o femeie este prezentat poartă bretele pentru femeile gravide. care ajută la distribuirea de greutate și de a ușura sarcina asupra coloanei vertebrale.

Tonus în 34-35 săptămâni poate însemna așa-numita „travaliul fals“ și premergătorii forței de muncă, care este un fenomen normal - pregătirea corpului pentru nastere viitoare. În acest caz, nu ia măsuri, pentru că statul este considerat a fi naturale.Scoaterea tonul uterului în timpul sarcinii?

uterin tratament ton in timpul sarcinii reduce pentru a primi antispastice (no-spa, lumânări papaverina), precum B6 Preparate de magneziu, ginipral, Viburkol. Selecția și numirea agenților efectuate de un medic, pe baza studiului și elucidarea cauzelor unui astfel de stat.

În cazul în care cauza eșecului la progesteron atunci când se administrează tonalitate uterin înlocuitori artificiali acest hormon: Utrozhestan sau Djufaston.

lumânări Viburkol homeopat, de altfel, este prescris nu numai la tonul uterului si amenintarea de avort spontan, dar, de asemenea, pentru tratamentul bolilor inflamatorii ale sistemului urogenital al femeii gravide, precum și boli ale tractului respirator superior, normalizarea temperaturii corpului, elimina simptomele balonare.

Ginipral este un medicament pentru reducerea tensiunii musculare, frecvența și intensitatea contracțiilor, prevenind dilatarea cervicală. Acesta este adesea prescris pentru amenințarea de ton avort spontan si uterin.

Alte modalități de a face cu tonul uterului

În cazul în care tonul a uterului, în plus față de tratamentul medical al unei femei prezinta restul fizic relativă, somn suficient, aer curat, de protecție de la emoții negative. Unele femei prefera sa foloseasca remedii traditionale pentru tonul uterin, dar trebuie să fie extrem de atent, deoarece chiar inofensive la prima vedere, metodele pot fi periculoase pentru femeie și copil.

tonusul uterului in timpul sarcinii - Tratamentul

Reducerea tonul uterului poate fi si cu ajutorul unor exerciții speciale. Exerciții pentru a calma tonusul uterin pot fi efectuate la domiciliu. Acestea sunt reduse la capacitatea de a relaxa și relaxa corpul tau. Și acest lucru nu este întotdeauna posibil să se realizeze, chiar prost instruit. Prin urmare, această metodă este mai bine să se combine cu o mare viteză, ca tonul prelungit al uterului - nu este bun pentru copil.

Lupta tonul uterin poate fi, dacă știți ce alimente le reduce. De exemplu, acestea includ germeni de grâu, lăptișor de matcă de albine, vitamina E. În același timp, trebuie sa te limitezi la alimente care cauzează constipație (orez, pâine albă și bogat, dulciuri).