Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Una dintre cele mai delicioase soiuri, inclusiv tomate este considerat a fi inima bullish. Este foarte ușor de recunoscut pentru numărul mare de fructe alungite cu o greutate de aproximativ 1 kg și un diametru de aproximativ 15 cm. Păreau pentru a imita forma anatomica a inimii puternice cu laturile ușor striate. Datorită pielea tare a fructelor nu este aproape fisura.Grow inima bullish caută adăugarea de grădinari cu experiență și grădinari amatori. Cu toate acestea, pentru a obține rezultatele dorite poate fi alegerea corectă a semințelor, spațiu de plantare, îngrijire adecvată în diferite stadii de creștere. Pentru a nu ajunge la durere, noi oferim pentru a face cunoștință cu unele dintre nuanțele acestei tomate în creștere unice.

Alegerea semințelor
Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

inima bullish este un non-hibrid, și se pot reproduce prin seminte. Studiind oferte de la diferiți producători, trebuie remarcat faptul că toate subspecie interne preferate importate. La urma urmei, de reproducție străine nu sunt întotdeauna adaptate la clima noastră.

cerințe importante și astfel alegerea corectă a semințelor, cum ar fi:

 • viața de lucru pentru însămânțare. Pe aceasta depinde de germinare druzhnost, gradul de productivitate
 • adaptabilitate la condițiile meteorologice din regiune.

În studiul de informații cu privire la punga cu semințe, amintiți-vă că, chiar și atunci când specificați 100% germinare, vă puteți aștepta la un maxim de 90%.

Multe grădinari obține rezultate bune chiar și atunci când auto-recoltare a soiurilor deja aprobate de inima de carne de vită. Pentru această lacrimă cu a doua cea mai mare perie pomidoriny matur cu tulpina fără chenar verde.

După depozitare în penumbră în jur de 4 zile au fost îndepărtate, spălate, uscate și pregătite pentru plantare.

Caracteristici, descrierea soiului

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

inima bullish face parte din soiurile înalte de fructe mari de tomate, cu o formă diferită. Are o perioadă mediu de coacere atunci când recolta poate fi într-un pic mai mult de două luni de la apariția.

În ramurile fructele sale largi dimensiuni mai mari aranjate în partea de jos decât în ​​partea de sus. Caracteristic, chiar și forma fructelor în creștere în diferite zone ale Bush, pot fi oarecum diferite. Randamentul în câmp deschis, chiar și o cantitate mică de fructe coapte până la 5 kg, în seră - 10 kg.

Compozitia fructului mare este saturat cu un nivel ridicat de nutrienți:

 • vitaminele B, C. Ei au efecte benefice asupra metabolismului glucidic și grăsimi, creier și sistemul cardiovascular, intarirea sistemului imunitar
 • Acizii care au o gamă largă de efecte asupra funcțiilor vitale ale organismului
 • pectina promovează purificarea corpusculilor umane de substanțe nocive, reducerea colesterolului, riscurile de activare cancer peristaltism et al.
 • săruri minerale (fier, iod, calciu, siliciu, magneziu, mangan, sodiu, sulf, fosfor, clor, zinc)
 • fibrele necesare pentru a stimula funcționarea vezicii biliare, intestine; eliberarea de substanțe toxice, excesul de colesterol.

Nivelul maxim al acumulării de proprietăți utile inimii bullish ajunge la maturitate deplină.

Avantaje și dezavantaje ale soiurilor

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Tomat- „heartthrob“ are o multime de avantaje pe care un concurent face între „frații“ săi, și anume:

Comparativ cu aceste calități remarcabile paled puncte slabe chiar și cum ar fi:

 • Înălțimea nu este shtambovyh arbuști ajunge la mai mult de o jumătate de metru, care necesită jartiere obligatorii pentru o mai mare stabilitate
 • formarea unui număr mare de lateralele să fie îndepărtate pentru formarea corespunzătoare a bucșei și obținerea unor producții ridicate
 • are nevoie în lupta împotriva anumitor boli de îngrijirea necorespunzătoare.

soiuri de specii
Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

O caracteristică specială este prezența inimă de bovină culori diferite de fructe subspecii individuale. Împreună cu soiurile tradiționale de culoare roșie de roșii, crescătorii de rasă și astfel o serie de „piureuri“, cum ar fi:

 1. Roz, care este cel mai apropiat de tomate standard de culoare. Aceste plante sunt cele mai frecvente în rândul grădinari. Acolo evidențiază tomate inima bullish sub numele Abakan, regele Londra (London King)
 2. maro - ciudat atunci când în creștere în câteva zone umbrite
 3. Negru - culoarea devine întunecat când sunt crescute în zone bine iluminate. Black Heart Cel mai faimos Brad (inima neagra din Brad)
 4. galben cu lamaie moale, paleta de tonuri calde de portocaliu. varietate larg raspandita Brown Galben gigant (în traducere - galben Brown gigant)
 5. alb, subspecie încă destul de rare pe site-urile noastre.

Toate aceste soiuri au practic aceleași condiții de la începutul rodirea după germinare a semințelor (120-140 zile) și gustul de tomate. Diferențele minore pot fi în înălțime a plantelor, greutatea fructelor lor. La o formă de maturare ulterioară poate fi oval, conic, și nu ca o inimă (de exemplu, galben, subspecia albe). Perioada de maturitate tergiversările atingerea poate da un gust picant aciditate.După alegerea corectă a semințelor să apară în mod zel pentru prelucrarea lor, de aterizare. Responsabilitatea este necesară în toate etapele de îngrijire, atât răsaduri și în timpul aterizării sale în sol.

Cultivare și îngrijire

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Gătitul și au plantat puieți

După apariția semințelor semănate ei subțiat, lăsând exemplarele cele mai sănătoase, puternice. Ei au fost apoi transferate într-un loc luminat, cum ar fi un pervaz.

Când această a doua frunză după plantare murături se realizează (plante de transplant într-o mare capacitate). Puteți folosi ghivece mici, containere ghivece, vase de turbă / tablete / casete, etc. N. Acestea trebuie să fie prevăzute cu un drenaj corespunzătoare a solului.

In timpul alegerea nu este recomandat să folosiți instrumente metalice și bastoane de lemn, pensete. Cu ajutorul lor, putin se face într-o groapă specială sau sol îmbogățit cu turbă și încrețite ușor au pierdut la înmugurească. Astfel, ar trebui să fie de 2 cm deasupra nivelului solului, pentru a preveni contactul cu ea frunze. Când apa de irigare nu ar trebui să scadă pe răsad fragil.

După răsărire durează 2-3 o singură dată „top dressing“ îngrășăminte complexe conform standardelor recomandate, concentrare. In cazul de medicamente în exces, chiar uita răsaduri viitoare atrăgătoare este puțin probabil să vă rugăm să o recoltă bună. Câteva săptămâni înainte de plantare se realizează rigidizarea puieți. Acesta constă în amplasarea sa periodică cald în locații reci cu temperaturi de până la 12 ° C și invers.

La atingerea vârstei de 55 de ani la 60 de zile înălțimea răsadurilor de peste 25 cm sunt plantate în loc de tomate în creștere permanentă. În acest caz, penetrarea este 1/3 înălțimea trunchiului la cotiledoane. Condiții de a efectua o astfel de lucru depinde de alegerea unui loc, și anume:

Acești termeni depind și de condițiile meteorologice (ploi reci, grele, și așa. P.). umiditate excesivă, temperatură scăzută poate provoca putrezirea rădăcinii.

schema de amplasare și de plantare
Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

În paralel cu răsaduri în creștere pentru a alege site-ul pentru „reinstalare.“ Ar trebui să fie iluminate de soare cel puțin 7 ore au scurs sol cu ​​reacție slab acid sau neutru, fără apă subterană strâns distanțate. Dacă este necesar, solul trebuie să fie bine fertilizate cu turba sau compost, gunoi de grajd putrezit, îngrășăminte minerale. În cazul în care solul este greu, infertilă, este posibil să se creeze o „paturi mari“, sau de a folosi un recipient adecvat.

Este important să ne amintim că roșiile nu pot fi plantate după genul predecesorii Solanaceae. inima bullish creste bine dupa ceapa, varza, castraveti, morcovi, legume, ierburi anuale.

Rețineți că „pentru adulți“ inima bullish - este un arbust masiv, răspândire. Prin urmare, pentru a se evita o precizie de 1 m trebuie plantate până la patru răsaduri, și în sere - nu mai mult de 3 plante. Distanța dintre ele ar trebui să fie de aproximativ 1 m.

În timpul aterizării perechea superioară de frunze ar trebui să fie vizibile. Aceasta promovează formarea de rădăcini suplimentare care ajuta la nutrienți pentru plante de aprovizionare. O astfel de schemă de aterizare prevede, de asemenea, o bună circulație a aerului, reducând riscul de expunere la boli. grădinari cu experiență practică de aterizare a acestor plante cu o înclinație spre sud. Pentru jartieră în creștere arbust recomandabil să plasați cuie imediat adiacente (de rezervă), lățime de până la 5 cm și o înălțime de 2 m.

După plantare, plantele ar trebui să fie sol bine compactat pentru a forma o cavitate mică pentru acumularea de apă în timpul udare. Locul aproape de butoi nevoie de paie zamulchirovat sau bucăți mici de scoarță. Aceasta va fi o protecție sigură împotriva uscării din sol, creșterea diverselor buruieni. Odată cu creșterea și maturizarea timpurie bine face fertilizator pe săptămână. Cu toate acestea, odată cu începutul coacerii de tomate trebuie întreruptă.

Forma corectă a tufele

Forma potrivită Bush se realizează prin eliminarea muguri inutile (pasynkovanie) și topping în timpul dezvoltării.

În timpul debarcare montanți verticali instalate orizontal sau întinse la aceasta frânghie / sârmă atașat inițial chiar și tufe mici. Pentru a accelera creșterea, formarea frunzelor inferioare de fructe trebuie să fie eliminate. Acest lucru ia în considerare faptul că numai în primele patru perechi sunt formate primele flori alternează la fiecare 2 perechi de frunze. Pentru dezvoltarea deplină a dimensiunii mari a fructelor este lăsat până la opt mâini pe toate tufișuri.

Udarea, fertilizarea, polenizarea
Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Aceste metode sunt cruciale pentru tomate Mașini de îngrijire suplimentare după plantare în sol.

Pentru un regulat (de 2-3 ori pe săptămână) umectarea stratului de teren zamulchirovat la o adâncime de 25 cm, este folosit numai apa calda. După apă rece dintr-un puț, bine având o temperatură mai mică decât + 20-22 ° C poate afecta dezvoltarea răsadurilor, provocând diverse boli. Atunci când în creștere inimă de bovină în paturi deschise Udarea se efectuează numai în după-amiaza insorita.

Odată cu debutul perioadei de fructificare ar trebui, dimpotrivă, mai multe măturat udare val. În caz contrar, fructele devin apos, va deveni un gust prea acru.

În timpul sezonului de creștere cu irigare se realizează până la trei alaptari un îngrășăminte complexe speciale. Din cauza acestei tomate nu este doar o „potoli setea“, dar, de asemenea, obține o buna nutritie pentru dezvoltarea mai rapidă a sistemului radicular. Pentru a evita bolile se face doar la rădăcini, fără a uda frunzele, ovarele, trunchiuri.

Un factor important în randament ridicat de arbuști de tomate - flori polenizate de fructe viitor. zona de risc constituie condiții meteorologice nefavorabile, schimbările bruște de temperatură. În timpul sufocant +35 ° C, polenul se usucă și își pierde capacitatea sa de a fertilizării de flori. O noapte cu scăderea temperaturii sub 15 ° C, din cauza deteriorării deteriorării calității anterei polen.

Remedia această situație ajută cartier cu plante-roșii melifer (busuioc, muștar, coriandru, rapiță, etc.). Datorită acestei pentru a atrage polenizarea prin insecte dreapta.

Odata cu aceasta, oamenii pot ajuta destul de un mod simplu: apăsați ușor în dimineața și seara pentru picioare de sprijin. După aceasta, este util pentru a uda solul sau spray flori ușor. În timpul zilei, nu este necesar să se facă acest lucru. Pentru a. Polenul retine umezeala si poate, pur și simplu se năruie. Această metodă cu „factorul uman“ este foarte important pentru tufele de polenizare în sere fără proiecte.

Opinii grădinari

Potrivit producătorilor de experiență și novice palatabilitatea de soiuri de tomate merită cea mai mare laudă. Iar printre diferitele subspecii conduc de culoare cărămizie. Mulți oameni preferă galben inima, negru bullish de densitate a pielii, carne moale, originalitate postgust.

Majoritatea experimentatorii adept exprimat ca tehnicile agricole simple de cultivare a răsadurilor. Aici aveți nevoie de cunoștințe de caracteristicile de îngrijire pentru tomate, în general. Subtilitățile mai implicate într-o scheme de plantare la sol, tijă de control al înălțimii, etc. jartiere. Aceste concluzii nu vin pleca la o posibilă eroare de la început. În orice caz, utilizați metoda de încercare și eroare dă rezultate pozitive.

Fotografie de tomate Bull inima

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii

Tomate carne de vită inima - descrierea soiului cu o fotografie, comentarii