Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat

Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat
Pentru a determina ce grad ai nevoie, ar trebui să ia în considerare climatul din regiune, fertilitatea solului, precum și atunci când și ce fel de fructe pe care doriți. De exemplu, poti sa te uiti la tomate „Rocket“ - descrierea soiului, caracteristicile și răspunsurile se va spune în acest articol.Ce fel de tomate soiuri „Rocket“?

„Rocket“ - este unul dintre soiurile care grădinari sunt foarte respectate. Dar faptul său randament bun, gust și de dimensiuni compacte. Arbuști nu cresc mai mult de o jumătate de metru, astfel încât acestea nu au nevoie de o jartieră. De asemenea, ei nu au o mulțime de frunze și ramuri de prisos. Acest lucru economisește spațiu, care este foarte des adevărat, pentru că puteți pune mai mult decât orice altă cultură. Da, și mai puțin va fi format din lateralele, care să întunece rezultatele, a necesitat o mulțime de timp pe trunchierea lor.

Tomate "Rocket". Caracteristici. descrierea soiului

 • Tomatele cultivate în câmp deschis. Clasa - determinată. Înălțimea medie Bush de 40-60 cm.
 • „Rocket“ începe rapid pentru a forma muguri, care apoi formează un 4-8 roșii.
 • Randamentele bună și uniformă - aproximativ 7-8 kg pe metru pătrat.
 • Un grad mare plus - este posibilitatea de site-ul de aterizare frecvente. Acest lucru nu afectează randamentul, dezvoltarea bolii. La un metru poate fi de până la 12 stupi - o importantă economie de spațiu.
 • Descriere Caracteristicile tomato rachetelor nu poate fi completă fără un alt mare avantaj grad - o mare rezistență la boli tipice de tomate și putrezirii rădăcină tip.
 • grad Nekaprizen, ușor să crească în cele mai multe soluri. Ea iubește mâncare și apă.
 • Tomate „Rocket“ se referă la soiuri cu timpii medii de maturare. Perioada de vegetație, în medie, de la 115 la 130 de zile.
 • Interesant și forma fătului de tomate de rachete, recenzii și fotografii, care sunt plantate, doar dovedește că soiul nu a fost în zadar numele său. Faptul că roșiile sunt alungite cioc și forma arată ca o rachetă. Greutate 40-60 grame.
 • Datorita dimensiunilor sale compacte fructele acestea sunt bine plasate în borcane de conserve, pot fi folosite pentru a manca proaspete.
 • Tomate lung depozitate, transportate bine, au un gust plăcut și aromă. Toate acestea le face extrem de competitivă.


Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat
Tomate de îngrijire „Rocket“ și cultivare

Semințele sunt semănate la o adâncime de 1-2 cm în sol nutritiv și în vrac. După ce containerele deversare, se acoperă cu folie și așteptați germinare. După apariția 1-2 frunze adevărate de răsaduri de scufundare.

Verificați întotdeauna înainte de plantarea semințelor de germinare, de asemenea, este mai bine să cumpere mai multe pungi, deoarece germinarea nu este întotdeauna aceeași pentru diferiți producători.

, Poate fi în mod direct înainte de plantare, înmuiate în permanganat de potasiu (soluție slabă) pentru a testa și dezinfecta semințele. După aceea semințele goale, care evazate în sus, îndepărtați, clătiți bine și uscați.

Puteți organiza, de asemenea, în unele sămânța soluție de tip nutrienți „Appin“ pentru a crește germinare. Aceste medicamente stimulează apariția uniformă și germinare rapidă.

În timp ce roșii vor crește, ele trebuie să fie udat în mod constant, este mai bine să folosiți o apă moale, cald, care este o zi înainte de irigare se toarnă într-o stropitoare. Dar un fel de nepretențios, poate fi udate cu un furtun și doar. Odată cu apariția lateralele, acestea ar trebui să fie eliminate. Când udare nu uitați să slăbiți. 1-2 poate face, de asemenea, un pansament care poate fi alternată sub forma de magazin organice și preparate din minerale.

De asemenea, nu uitați să inspecteze răsadurile de apariția gândacul de Colorado, ca un fel de imun la boala, dar ca parazitii va proteja nimeni dar tu.

V-am spus despre o foarte buna varietate de tomate. Ei nu au nevoie să consumatoare de timp, materiale, forței de muncă. Deci ar trebui să ia în considerare acest soi.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
 • Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat
  Tomate „explozie“. Caracteristici și descrierea soiului
 • Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat
  Tomate „O sută de lire sterline.“ Caracteristici și descrierea soiului
 • Tomate „racheta“, comentarii, fotografii, care au plantat
  Caracteristicile de tomate „Swamp“