Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie

 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  "Tattletale" roșii. Caracteristici și descrierea soiului
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  "Andromeda" roșii. Caracteristici și descrierea soiului
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  De ce gogonele putrezească tufiș în seră, și cum pentru a salva recolta?
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  soiuri de reproducție Siberian tomate (cu imagine și descriere)

Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
Desigur, planta semințele și a obține un randament ridicat în timpul nostru, chiar și în regiunile cu risc în agricultură, nu pare a fi o mare problemă. Semințele sunt vândute la un cost accesibil, precum și informații cu privire la clasele pot fi găsite, de exemplu, pe site-ul nostru. În acest articol, ne vom concentra pe varietatea de tomate „Ursul Paw“.Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
Acest soi are un nume luminos, dar, de asemenea, în ceea ce privește vrea grădinari. Tomate a fost crescut de un amator de reproducere, dar rezultatul a fost excelent. Acest soi este foarte bine sa dovedit în timpul cultivării în condiții de seră - este că, în ceea ce privește regiunile cu climă rece. În moderat aceeași pagină și în sud de mare de turiști recolta obține în câmp deschis.

Dacă vorbim despre argumente pro și contra, primul, desigur, mai mult. Printre deficiențele, chiar dacă acestea pot fi numite, - înălțimea de Bush, și necesitatea de a construi. Grad „Ursul Paw“ are un mare și tulpini puternice fructe, mari, este ciudat de a rupe sub propria greutate, fără a se montează. O formațiune permite să se obțină cel mai mare randament posibil, care, întâmplător, în tomate „Ursul Paw“ poate fi de până la 30 kg, recenzii și fotografii ale rezidenților de vară confirma acest lucru. Și acest lucru nu cedează contorului, și din tufiș.De asemenea, nu toată lumea îi place un pic de aciditate în fruct, dar este, de asemenea, cu greu un dezavantaj.

caracteristicile varietale. Tomate „Ursul Paw“

 • Varietatea se referă la roșiile cu mediu timpuriu de coacere.
 • Cu randament ridicat.
 • Bush nedeterminate, care poate fi mai mare de doi metri în înălțime, cu întreaga tulpină și ramuri acoperă dens masa verde.
 • Fructele pot avea o greutate de 800 de grame. Ei se coc în mână de 3-4 bucăți. Ei se coc pe tot parcursul verii, înainte de vreme rece.
 • gust plăcut și aromă.
 • soiuri rezistente și bolile de tomate de bază.
 • Se tolerează seceta, dar cu udare adecvată și recolta este întotdeauna mai multe fructe gustoase și suculente.
 • Forma fructelor este rotund, plat, există o bordură în regiunea stalk. La faza de maturitate deplină tomate bogate. Pielea este non-rigidă, pulpa cărnoasă. Într-o mulțime de semințe de tomate.
 • Foarte lauda grad turiști „Ursul Paw“ pentru tomatele sale gustoase din care iese un suc de roșii mare, sosuri. Dar proaspete în salate roșii nu sunt inferioare în calitățile sale gustative la cele care au fost reciclate.

Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
Tomate „Ursul Paw“, caracteristicile și descrierea soiului pe care le vom descrie în acest articol nu poate fi completă fără a menționa mașinile principale tehnici. Ele se află în pre-tratarea semințelor, răsadurilor durificare înainte de a fi transferat la sol deschis, fertilizarea, udarea și abundente, desigur, să fie legat și formarea. Cel mai bine este să plece în momentul formării tijei 1-2. Puteți subțire afară și o mulțime de verde, fructele coapte mai repede.

Acestea sunt principalele metode care trebuie să fie făcute. Apoi, recolta va fi excelent. De asemenea, demn de remarcat este faptul că varietatea este foarte bine să răspundă la furajul suplimentare. Preparate minerale în combinație cu materie organică va nu numai un nivel ridicat de productivitate, dar, de asemenea, să extindă rodirea care vă va permite să savurați fructe minunat înainte de îngheț.

tomate fructe mari întotdeauna dau cu generozitate. Pentru că primăvara viitoare când vă puteți planta „laba ursului“ pe răsaduri.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  "Blagovest" roșii. Caracteristici și descrierea soiului
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  Tomate „Albă ca Zăpada“ - o descriere a soiului
 • Tomate „labă de urs“ randament evaluări fotografie
  Plant o rosie „roșu roșu“ - să crească o recoltă bogată