Tomate „Cardinal“ - comentarii, fotografii, descrierea și caracteristicile soiurilor

descrierea soiului

Tomate „Cardinal“ - comentarii, fotografii, descrierea și caracteristicile soiurilor

Plantele puțin ramificate, medii și slabooblistvennye. Judecând după fotografiile de pe forumuri, tulpina este destul de slabă și au nevoie de a lega un tufiș devreme. Frunze dimensiune medie, verde deschis, cu o suprafață ușor ondulată.În primul rând inflorescență în tomate este așezată peste foaia de 8 ... 9, în continuare - 1 sau 2 a foii. Inflorescență - perie simplu, cu o ușoară cutelor și structura vrac (în general, este un caz rar ca registrul indicat camerei și inflorescență structura, dar nu este gestionat să nu conducă date de înălțime).

Tomate „Cardinal“ mare, in forma de inima, cu nervuri pronunțate și nas. greutatea de registru - 442 de grame. gogonele imaturi cu fața locului verde închis la etravă, mature - culoare roz bogat. scor degustare de gust nu este specificat: judecând după comentarii, gustul este excelent. Tomate salata de destinație, stocate pentru mult timp, transportat rău.

Tomate „Cardinal“ - comentarii, fotografii, descrierea și caracteristicile soiurilor


tomate în creștere

„Cardinalul“ este lăsat să crească în adăposturile de film din toate regiunile din România, dar aș spune că banda medie, și la nord de ea are sens să crească numai în seră. Prin termenul de maturare cel mai bun grad de mijloc: perioada de la germinare până la maturitate primul tomate amovibil este de aproximativ 120 de zile. Compara cu brand-ul „Alsu“. care ajunge la maturitate pentru 93 ... 95 zile, și simți diferența.

factor de densitate optimă este, probabil, de ordinul a 3 plante pe metru pătrat. Genera mai bine în 1 tulpină sau lăsați două vitregi sub peria inferioară, pe de o parte, și o foaie peste ea. In Krasnodar, probabil să fie format în 2 și 3 tulpini.

Tomate „Cardinal“ - comentarii, fotografii, descrierea și caracteristicile soiurilor

Randamentele în registru - 7.2 ... 8.4 kg / m2. Lot, dar în ceea ce privește un număr de fructe de mare și nu prea mult.

cu privire la datele de rezistență a bolilor disponibile.

demnitate

deficiențe

Opinii de tomate „Cardinal“ este destul de diferit, dar, în primul rând, este confundat cu o rosie „Mazarin“ (a reușit să lucreze un cardinal în cel mai rău lucru pentru timpul compania sa), și, în al doilea rând, există suspiciuni puternice că mulți grădinari descriu în comentarii lor peresorta fructe. Cu toate acestea, aproape toată lumea este de acord că târziu calitate, nu foarte fructuos, dar oferă o roșii foarte mari și delicioase.