tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»

 • tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»

'' NEXT '' DE BEYONCE / Coregrafie de Alana Salamova

 • tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»

  Katya Flash - Tocuri înalte DUMINICĂ

 • tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»
 • tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»

  Coeur de Pirate - Jocuri Wicked | inna Apolonskaya

 • tocuri inalte - scoala de dans «raisky studio de dans»


  Melanie Martinez - Crazy | Inna Apolonskaya | High Heels Strip dans coregrafie  Stilul HighHeels- stele reale ale scenei de dans!

  Tocuri înalte poate fi numit unul dintre stilurile de dans cele mai dificile: este mult ca jazz-funk, dar a efectua-o pe o foarte cu toc înalt pantofi în loc de adidași. Dacă sunteți entuziasmați care combină feminitatea, provocare și nebun despre ritmuri Clockwork de muzica pop, High Heels ți se potrivește 100%!

  cocktail HighHeels- luminos de stiluri diferite

  În contrast cu stilul Go-Go tocuri înalte implică o coregrafie care este creat pentru o anumită piesă muzicală. Du-te-du-te de multe ori dans la muzica electronica, casa, iar acest stil de mișcare întâmplă în fiecare cont. Coregrafii HighHeels prefera pop de foc, și, în același timp, foarte atent asculta cu atenție la muzica pentru a bate perfect toate cuvintele și accente în dans. Acest lucru se poate extinde în mod semnificativ mișcările arsenal dansatori: jazz-funk, elemente de go-go, vogă și jazz-ul modern amestecat în Hai Hills. creând un cocktail foarte interesant!

  Educație tantsamiHighHeelsv shkoleRaiSky

  În ciuda complexității acestui stil, cel mai important lucru - să vină la clasă! După școală RaiSky dans sub supravegherea instructorilor profesioniști într-o atmosferă de familie prietenoasă, vă va învăța foarte repede să danseze în tocuri mai bine decât mersul pe jos! Principalul lucru - perseverenta si o mare dragoste pentru tantsamiHighHeels preocupări. În RaySkay mai buni profesori de la Moscova pentru a vă ajuta să stăpânească mișcările de bază ale High Hills. dezvolta plasticitate, creste stretching pentru a fi în măsură să bată emoțional dans și să devină mai încrezător.

  Dacă vă place să arunce emoțiile în dans, fie indraznet si jucaus, precum și înălțimea innebunitor de tocuri, echipa noastră de profesioniști vă așteaptă în sala de clasă. Asigurați-vă că pentru a aduce un zâmbet și o mare de energie pozitiva!

  cursuri individuale în stil tocuri înalte

  DRESS-CODE sau ce să poarte la școală