Tocană în casa de carne de porc - reteta

De ce atât de multe gospodine găti tocană de acasă, pe cont propriu? Ei nu folosesc la cumpărături, deoarece numai în acest caz, poate fi absolut încrezători în calitatea produselor utilizate - carne și condimente. Și ei vor fi fericiți să-l mănânce, fără a risca propria lor de sănătate este de nepretuit. Prin urmare, tocană, carne de porc gătită - perfect pentru gazda ii pasa de aprovizionare de iarnă pentru familia sa.Tocană în casa de carne de porc - reteta
Fiecare dintre ele poate găti un produs delicios și consistent cu ușurință. Trebuie doar să fii atent și să urmeze regulile simple ale timpului. Și, desigur, au produsele necesare. Având tocană de gătit stăpânit de carne de porc, vă va fi în următorii câțiva ani sunt prevăzute cu un produs complet finit, care păstrează valoarea nutritivă a unui lungă perioadă de timp. Deschizi borcanul, se adaugă câteva linguri de carne la cartofi și va primi un fel de mâncare delicios.

Pentru prepararea necesar sa: carne grasă (porc) - kilograme și jumătate de sare, - două linguri de piper negru - zece mazare, cuisoare - două sau trei cești, grăsimea vyzharenny interior (untură) - 100 de grame, frunze de dafin - două sau trei frunză .

Tocană în casa de carne de porc - reteta
Cum se pregătește tocană de carne de porc la domiciliu? Pentru a începe cu apă curentă carnea mea, scoateți-l din oase și se taie în bucăți de aproximativ aceeași mărime, astfel încât acestea sunt ținute în cutii în gât, fără nici o problemă. Noi sare carnea, puneți-l pe gratar și așteptați timp de 2-3 ore, până când s-a scurs un pic și nu a rezistat.După această carne de porc pus în borcane, anterior, bine spălate și sterilizate. Secvența este următoarea: frunze de dafin, piper negru (cinci mazăre), un stud, carne (gras și tăieturi în mod uniform slaba). vyzharenny Top adăugarea de grăsime (50 g).

Băncile ar trebui să fie bine umplut. Acoperim capacele lor de sticlă și plasat într-un cuptor pentru coacere, avans stropite strat suficient de gros de sare. Încălzim bănci în cuptorul fierbinte. Acest proces durează doi ani și jumătate până la trei ore, la o temperatură de 200 de grade.

După aceea băncile obține din cuptor, le acoperă capace de fier în mod necesar sterilizate și rulouri cu o mașină specială. Apoi le înfășoară pătură caldă, și, ca atare, lasă să se răcească timp de 10-20 de ore. Complet răcit Banca determină depunerea - loc ar trebui să fie întuneric și rece. Așa că ne-am dat seama cum să facă tocană de carne de porc.

Acum spune despre o altă rețetă, o alternativă la cele de mai sus.

Tocană în casa de carne de porc - reteta
Pentru el, avem nevoie de: 3-4 kg de carne de porc grăsime, jumătate până la doi litri de apă, sare - trei linguri la gust - piper negru, ienibahar și frunze de dafin.

Pentru a începe, se prepară ingredientul principal al vasului numit tocană de carne de porc la domiciliu. Spală bine cu carne și se taie în bucăți de mărimea de trei până la patru centimetri, grăsime - până la un centimetru. Am pus totul într-o oală mare și se umple cu apă. La temperaturi ridicate se aduce la fierbere, se îndepărtează spuma și pentru a reduce foc. 3-4 ore Gatiti, timp de 30-40 minute înainte de final de gătit se adaugă condimente și sare.

Pregătirea unei borcane jumătate de litru - sunt spălate și sterilizați-le. Noi le în bulion de carne, se acoperă cu un capac. Era timpul să se sterilizează și tocană. Ia-o oală mare, a pus pe partea de jos a prosop și a pus borcane umplute. Înainte de a „umerii“ lor se toarnă apă și porniți timp de 15-20 de minute la foc lent. Obținem sticla de jumatate de litru, rola în sus capacul și se lasă să se răcească, acoperit cu o pătură. Toate conservele din carne în casa de carne de porc este gata. Acum avem o aprovizionare de stocare pe termen lung alimentar, care este foarte util atunci când nu există nici un moment. Gatiti terci, paste, cartofi, se amestecă cu carne înăbușită - și masa de prânz / cina este gata. Poftă bună!

Tocană în casa de carne de porc - reteta

Tocană în casa de carne de porc - reteta