Titlul documentului - studopediya

Titlul documentului nu este un element obligatoriu, ci un titlu bine scris poate fi destul de util. Obiectul titlului documentului este de a furniza informații pentru programul care interpretează documentul. Elemente din interiorul secțiunii HEAD (cu excepția numelui documentului care urmează să fie înregistrate în secțiunea de titlu), nu sunt vizibile pe ecran. Elementele conținute în secțiunea HEAD a documentului, trebuie să:ü da denumirea documentului;

ü definesc relațiile dintre mai multe documente;

ü pentru a instrui browser-ul pentru a crea un formular de căutare;

HEAD secțiune a eticheta de deschidere . În mod normal, această etichetă urmează imediat după eticheta . tag-ul de închidere Acesta indică sfârșitul acestei secțiuni. Între aceste tag-uri sunt situate în partea de tag-uri antet ale documentului.

Titlul secțiunii este obligatoriu numai documentul element de antet și servește pentru a da un nume documentului. Acesta apare de obicei în antetul ferestrei browser-ului. Conținutul secțiunii TITLE nu poate fi confundat cu numele de fișier al documentului. Este un șir de text, care este complet independent de numele fișierului și locația. Denumiți fișierul determinat rigid de sistemul de operare al computerului pe care magazinul.Numele documentului este scris între etichetele și și reprezintă șirul de text. nu ar trebui să-l introduceți în ghilimele dacă le doriți pe ecran nu a fost acolo. În cele mai multe cazuri, secțiunea TITLUL nu ia mai mult de o linie. Un șir de text localizat în interiorul nu este afișată în document și titlul ferestrei browser-ului.

În principiu, numele poate fi de orice lungime și conține orice caractere, cu excepția unor rezervate. În practică, cu atât mai bine pentru a limita o linie, ceea ce înseamnă că numele apare în titlul ferestrei browser-ului. De asemenea, trebuie amintit că ceea ce a mai rămas din titlul documentului atunci când minimizat fereastra browser-ului. Prin urmare, ar trebui să încercați să pună cele mai importante cuvinte cheie la începutul numelui.

Textul între etichetele și utilizate în rezultatele căutării emise de portal.