Tipuri de acnee și fotografii principale clasificări

Ieri, pielea este curată și netedă, să realizați fotografii cu prietenii, și astăzi - toate dintr-o acnee brusc. Ce să faci, cum să salveze pielea de la acest flagel? Există diferite tipuri de acnee, și ele pot să apară atât individual, cât și colonii întregi. În funcție de acest lucru, și metodele de tratament vor fi diferite. Mai jos vom lua o privire mai atentă la principalele tipuri de acnee și cauzele apariției sale.Tipuri de acnee și fotografii principale clasificări

Cosurile apar pe diferite părți ale corpului, dar cel mai adesea - pe fata (in special pe frunte, obraji și bărbie), pe capul sub par, din spate și piept. Pentru a naviga într-o varietate de acnee, a creat mai multe clasificări speciale. Acestea sunt împărțite în funcție de severitatea leziunilor acneice pe piele, nivelul de vospalennnosti, din motive de aspect.

tipuri de acnee

Următoarele tipuri de acnee sunt:

  • cosuri roșcate cu supurație în interiorul inflamației și a țesutului din jurul lor - inflamatorii. Treptat, atrofie a pielii, și prin ea începe să arate prin puroi. Dacă le atingi, nu există durere și disconfort.
  • Neavând inflamație - culoare nu diferă de piele, care amintește de mici umflaturi sau puncte de diferite culori. Dar dacă din neglijență sau din cauza unui tratament greșit în acnee devine o infectie, ele apar imediat în grupul inflamator.

Acnee, care nu au procesul inflamator, numit comedoane. Acestea apar atunci când porii pielii sau gura foliculilor de par se înfunde cheag de sebum, împreună cu celulele moarte. La rândul lor, acestea sunt deschise și închise, puncte negre si cosuri albe.

Deschideți Comedoanele apar ca tochechek negru sau maro, care este o consecință a infundarea porilor cu partea exterioară a pielii. Trapped primul grăsime are o culoare alb sau transparent, dar oxidarea devine galben și apoi se închide treptat. dimensiunea Comedo poate fi de până la doi milimetri, au o culoare inchisa este galben, maro sau gri, dar, de asemenea, în centrul tuturor rămâne punct negru. Treat Comedoanele deschise poate fi singur sau într-un salon de înfrumusețare, dar pentru a evita problemele, este necesar pentru a le împiedica să devină infectate.

Comedoanele închise apar ca umflaturi albe. Comedoanele apar astfel, atunci când există blocaj porilor din partea de jos. Aspectul său seamănă cu un cheag de sânge, care nu este în măsură să rupă pe cont propriu, iar dimensiunea sa este, de obicei, de până la trei milimetri. Comedoanele închise, uneori, poate fi determinată doar pe touch, deoarece acestea sunt vizual imperceptibile. Frunte, obraji, bărbie - un loc pe fata, în cazul în care acestea sunt cele mai frecvente, fara efecte rele nu apar. Aceste Comedoanele pot fi combinate cu pete juxtapuse, formând cu ei adâncitură subcutanat umplut cu puroi, iar încercarea de a scăpa de ele pe cont propriu de multe ori avea consecințe grave.

acnee inflamatorie, la rândul lor, sunt subdivizate în papule și pustule. Cum arata, puteți vedea în fotografia de pe Internet.

Papule sau pete roșii. pot ajunge la dimensiuni de până la un centimetru, apar în cazul infecției în comedoanelor. Ei au forma de bulgări roșii dense sau bile de dimensiuni mici. Inflamatia însoțite de supurație și edem al zonei pielii deteriorate. Dupa tratament poate fi pete negre, dar cicatricile sunt complet absente.Pustule sau acnee purulenta în diametru poate fi de până la un centimetru. Aceste ulcere inflamate formate din papule, dar, de asemenea, pot fi formate în mod independent. Ele sunt plate, sferice sau conice. Culoarea lor variază de la alb la galben sau chiar verde. Mai mult decât atât, culoarea verde indică prezența unei infecții secundare, de la care ar trebui să înceapă imediat un tratament sub supraveghere medicală. Ștergerea manuală a acestor ulcere nu poate, pentru că puteți obține septicemie.

Nodurile sau papule adânci poate ajunge la un diametru de la unu până la trei centimetri de culoare sunt de la roșu aprins la visiniu si cianotică. La odihnă și atunci când este apăsat, acestea sunt foarte dureroase. După tratamentul lor sunt pete intunecate sau cicatrici destul de mari.

Chisturile sunt umplute cu inflamații subcutanate solide puroi. chisturi multiple aproape, îmbina într-una, care leagă canalele înguste, fistula în țesutul. Tratat cu mare dificultate, lăsând urme vizibile pe piele.

Manifestările acnee Clasificarea gravitaționale

Pe de severitatea leziunilor acneice sunt împărțite în mai multe niveluri.

Primul grad este cel mai ușor și poate fi atât la adolescenți și persoanele în vârstă. Aceasta se caracterizează prin apariția mai multor tip închis acnee, sau comedoane, fără inflamație. Cel mai adesea format pe fața lui. Permis de tratament la domiciliu.

gradul II

grad moderat. De regulă, se va face referire la toate formarea de acnee, numărul total nu depășește unsprezece bucăți. Afectează pielii la persoanele de orice vârstă, și la femei în timpul sau înainte de menstruație. Permisiunea este acordată pentru un tratament la domiciliu. Cu toate acestea, în cazul în care după trei săptămâni, nu vor fi rezultate pozitive, ar trebui să consulte un medic, în caz contrar, situația va fi agravată de supuratii suplimentare, și este probabil să rămână pe cicatrici ale pielii.

gradul III

gradul IV

Foarte complex și dificil de tratat. Întreaga zonă a pielii feței, spate, piept acoperit cu sângerare purulenta acnee foarte mare. Atunci când bantamweight sensibil la presiune sau contactul cu ulcere de îmbrăcăminte erupe. În fotografie puteți vedea site-urile specializate, care provoacă acnee gradul al patrulea dezastruoase.

clasificarea medicală

In medicina clinica, tipuri de acnee au, de asemenea, propria lor clasificare.

Pat. Aceste pete pot să apară la sugar, deoarece a afectat în hormoni materni utero sau medicamente care mama a luat în timpul alăptării. De obicei, acest alb închis comedoane, care sunt singuri.

Teenage sau adolescenta. Acneea apare la copii în timpul adolescenței, din cauza munca grea a glandelor sebacee cauzate de tulburări hormonale. Cu un tratament adecvat, dispare, dar dacă nu se întâmplă la optsprezece ani, trebuie să mergi la medic.

Adulți tipuri de acnee sunt mai mult de cinci la suta dintre adulti. Acestea sunt împărțite în:

  • Late acnee - o forma de acnee, care nu au fost pe deplin vindecat în timpul adolescenței.
  • Inverse Acneea este o formă inflamatorie cronică cu exacerbări constante glande apocrine (glande sudoripare situate în zona inghinală, axile, in jurul areolei).
  • „Culturist Acnee“ - o formă severă. Motivul - steroizi si preparate hormonale. Este un fel de compus etanșări septice sferice de culoare albastru-violet cu comedoane individuale.
  • acnee exogenă sunt rezultatul unor factori externi - temperaturi extreme, umiditate ridicată, produse chimice de uz casnic, substanțe toxice.
  • Acnee se datorează efectului mecanic pot fi cauzate de obiceiuri care ating în mod constant aceeași parte a pielii. Cu toate acestea, motivul pentru aspectul lor poate fi un blocaj al porilor artificiale, de exemplu turnate.

Există încă unele tipuri de acnee pe fata, sunt clasificate în:

  • Hormonal care apar din cauza tulburări de echilibru hormonal sau prin perturbarea sistemului endocrin.
  • Stresul este o consecinta a unui suprasolicitare nervoasă.

Acnee apar adesea în prezența unei boli cronice, de multe ori intestin.

Tratamentul de acnee, mai ales pe fata, ar trebui să înceapă numai după consultarea cu medicul dumneavoastră și de a determina cauza apariției lor. Numai abordarea corectă a tratamentului va ajuta să eliminați rapid problema, și ar trebui să fie înapoi, nu ezitați să faceți fotografii cu prietenii.