Tip sau LLC pentru cumpărături on-line - care este mai convenabil și profitabilă

Tip sau LLC pentru cumpărături on-line - care este mai convenabil și profitabilă

Vom intelege ce fel de formular de înregistrare, selectați un vânzător on-line începător. Pornim de la complexitatea procesului de înregistrare, precum și provocările și oportunitățile pe care această formă de afaceri se deschide.Este dificil de a deschide magazinul online SP?

În România, pentru a deveni un întreprinzător particular poate orice cetățean adult. În cazuri excepționale, să fie înregistrate ca SP persoane sub 18 ani (de exemplu, cu acordul părinților). Dar limita superioara de varsta pentru a deveni un antreprenor, nu există.

Din moment ce o astfel de înregistrare se efectuează numai la locul de reședință permanentă, veți avea nevoie de un pașaport cu ștampila și cositorul corespunzătoare (sau, mai degrabă, o copie a misiunii sale). În acest moment, mărimea taxei de stat pentru înregistrarea IP este de 800 de ruble.

Cea mai grea parte a procedurii de înregistrare - este să completeze o cerere (formular R21001), indicând în mod corect tipul de activitate economică. De obicei, cei care se deschide IP la magazinul de internet este selectat ca principal cod 52.61.2 activitate suplimentară - Comerț cu amănuntul prin intermediul magazinelor de televiziune și rețele de calculatoare. Dacă, de asemenea, de gând să trimită bunurile lor prin poștă, scrie într-o declarație 52.61.1 cod suplimentar - post-vânzare cu amănuntul (comandă prin poștă) comerț.

Puteți merge la biroul fiscal local în persoană sau trimite un reprezentant pentru a pre-Desenați pe puterea sa de avocat notarial. Asigurarea documentelor la notar, le puteți trimite la Serviciul Fiscal Federal prin e-mail sau înregistrare în serviciu fiscale online și să solicite înregistrarea prin intermediul internetului.

Pe scurt, ea a înregistrat ca IP nu are nevoie de mult timp și bani. Să vedem care sunt posibilitățile și problemele pot apărea după.

IP și Internet magazin: argumente pro și contra

Avantajele acestei forme de afaceri includ:

- declarațiilor fiscale simple,

- lipsa situațiilor financiare

- o oportunitate de a dispune de fondurile primite în contul bancar

- o mai mare autonomie în luarea deciziilor de afaceri

- Procedura ușor pentru închiderea IP (o cerere și starea fiscală de 160 de ruble).

Cu toate acestea, înregistrarea unui magazin online pe IP, există dezavantaje. care este mai bine să știi:

- incapacitatea de a proiecta o afacere în comun

- responsabilitatea pe tot parcursul vieții a obligațiilor (chiar și după închiderea SP).

Register IP este potrivit pentru dumneavoastră dacă doriți să rămână unicul proprietar al unui magazin online, prost versat în contabilitate și fiscalitate și nu sunt interesați în dezvoltarea marilor afaceri.Dacă aveți de gând să lucreze cu agențiile guvernamentale și pentru a atrage investitori, este necesar să se gândească la înregistrarea LLC. Dar să fie avertizat imediat - nu este cel mai simplu mod de a face afaceri, de la început au expus „în întregime“.

Tip sau LLC pentru cumpărături on-line - care este mai convenabil și profitabilă

Un mic magazin online IP Lany Prohorovoy

Probleme și riscuri atunci când înregistrarea magazin on-line Ltd.

Și asta nu e tot: pentru a desfășura o activitate ca o companie pentru a comanda mai dificilă decât a fi un întreprinzător individual medie statistică. De obicei, proprietarii LLC se confruntă cu:

- obligația de a menține conturi de management, indiferent de forma de impozitare

- rapoarte trimestriale pentru angajați (aici este puțin probabil vă va face fără implicarea specialiștilor)

- să impună amenzi pentru încălcarea legii administrative (un ordin de mărime mai mare decât cea a SP)

- necesitatea de a face modificări ale documentelor constitutive la luarea deciziilor importante de management

- 13% impozit pe venitul personal (altele decât taxele pentru persoane juridice)

- Obligatorie reflectate în evidența contabilă la orice retragere din contul de decontare (IP în acest sens este mult mai liberă).

Atunci când Societatea pentru magazin online profitabile

Și totuși, în unele situații, o societate cu răspundere limitată este preferabilă, și iată de ce:

În primul rând, din cauza acestei răspundere „limitată“: toți fondatorii LLC este răspunzătoare pentru obligațiile sale numai în cadrul capitalului autorizat și numai în măsura acțiunilor lor.

În al doilea rând, Ltd. este cea mai sigură formă de afaceri în comun, așa cum s-a stabilit mecanism de soluționare a conflictelor corporative. Și este foarte util pentru a limita utilizarea de numerar și a cotei de proprietate admisibilă din punct de vedere.

În al treilea rând, în cazul în care nu va funcționa, avem LLC oportunitate nu plătește contribuțiile de pensii și de asigurări, în timp ce SP este obligat să le plătească, chiar și în cazul în care rulează la o pierdere.

În al patrulea rând, investitorii (și alte organizații de renume) sunt mult mai dispuși să lucreze cu compania decat cu persoane fizice. La urma urmei, IP nu este „cota“ parte a activității sale, iar Compania poate emite acțiuni suplimentare, crescând astfel capitalul social.

În al cincilea rând, de la OOO rareori au probleme atunci când se lucrează cu parteneri externi, deoarece această formă de organizare care sunt bine familiarizați.

Tip sau LLC pentru cumpărături on-line - care este mai convenabil și profitabilă

LLC „de viță de vie Baltică“, susține magazinul on-line „coș de răchită“

Ce este mai bine - IP sau LLC pentru magazin online

Ca și în multe alte lucruri înainte de a alege forma de organizare pentru afacerea dvs., va trebui să decidă propriile obiective și ambiții. Director al Centrului de susținere a inițiativelor de afaceri „Startup“ Roman Yanovsky spune:

- Din punctul de vedere al ușurinței de înregistrare și distribuirea profiturilor SP în mod clar profitabile. Dar entitatea are avantaje unice: cu răspundere limitată și posibilitatea de a face afaceri împreună.

Tip sau LLC pentru cumpărături on-line - care este mai convenabil și profitabilă

Deci, dacă aveți în vedere un magazin online de viitor doar ca un experiment interesant, a continuat hobby-ul său sau sursă suplimentară de venit, este mai bine pentru a simplifica viața înscriindu-vă ca SP.

Dacă vedeți în această afacere de afaceri de viață, nu se teme să își asume riscuri și doresc să realizeze o mulțime, - selectați compania și de a folosi toate caracteristicile sale. Și mult noroc de-a lungul drum!

Butoane de distribuire AddThis