tinuta safari (foto)

tinuta safari (foto)

Rochie Stil „Safari“, în haine - teoria stilul și caracteristicile sale

Rochie Stil „Safari“ - un stil în cazul în care confortul întrepătrund și linii clare, sexualitatea feminină cu o anumită brutalitate și performanță uscată este, probabil, de ce acest stil este cel mai popular stil de vară. Femeia, îmbrăcată în stilul „Safari“, amintește vânătorii de savană și tropicale sau călător, care este gata în orice moment pentru a merge în căutare de aventură, astfel încât această imagine de sex feminin și atrage oameni excentricității sale și spiritul de aventură. „Safari“ ca stil a apărut în cele 60 - e. Secolul al XX-lea, iar de atunci nu a ieșit din modă, deoarece capturat inimile fashioniste confort, eleganță și funcționalitate.Stilul de „Safari“ - culori și țesături

Acest stil nu acceptă țesuturi artificiale. În cazul în care acest stil de „Safari“ singurele haine realizate din materiale naturale, și anume, lenjerie, bumbac sau bumbac pur și piele de căprioară din piele naturală sau fără strălucire lucioasă. În aceste țesuturi nu va fi fierbinte chiar și în ziua însorită, și o rezistență la abraziune mare a acestor țesături asigura caracterul practic și fiabilitatea lucrurilor la efort fizic ridicat și în situațiile cele mai extreme.

culoare stil „Safari“ - o culoare naturala. și anume bej, kaki, alb, nisip, verzui - maro și lumină - gri și maro. Culoarea de lenjerie albite stil cip „safari“ este un lucru natural nu culori prelucrate și să dea forma de sex feminin neglijent armonie șic și natural.

Stilul de „Safari“, în haine - siluetele și detalii

O trăsătură distinctivă a „Safari“, stilul este considerat a fi silueta liberă. nu restricționează mișcarea, dar în același timp, cu o formă bine definită și liniile corecte. Această tăietură vă permite să se miște liber, dar în același timp, aspect elegant și se potrivesc - locuri de neglijență în acest stil acolo.

Detalii distinctive Style „Safari“ considerate numeroase buzunare printre ele deasupra capului. epoleți și bretele, supape, dantele, curele, si inveleste zastrochnye depozite și cusături otstrochnye. Deoarece elementele hardware ale lemnului utilizat în produse, din plastic, metal, piele, diferite tipuri de cabluri și elemente de fixare ca cele mai populare sunt butoane de lemn, plastic sau metal nu este butoane lucioase, dantele, butoane și mai puțin incuietoare - zip.

Rochia de stil „Safari“ - elemente dulap

Rochie Stil „Safari“ - Accesorii si incaltaminte

Este imposibil de a transmite stilul, nu adăugând la accesoriile sale. și stilul de „Safari“ cere pentru sine, în plus față de pălărie și ochelari de soare moale, eșarfe și curele din piele, brățări masive și coliere cu imitație de muncă artizanală originale, precum și un saci moale formă de piele sau piele de căprioară.

Pantofi Style „Safari“ - este un pic cizme brutale cu dantele, cizme prea feminine înalte și nu, sandale „Gladiatorul“, din piele sau sandale din piele pe o talpă plată, în cazul în care decorul poate fi folosit siret, numeroase curele și catarame sunt stricte.Rochie Stil „Safari“ și caracteristicile figurii

Acest stil este simplu și elegant. dar, în același timp, este capabil de a ascunde multe defecte figura. De exemplu, «safari jacheta» chiar perfect pentru doamnele cu o foarte curbata, deoarece tăiate elegant nu oferă un volum suplimentar și centura la talie subliniază cifrele izgibistost, ceea ce face o suculentă și mai atractiv pentru bărbați. O femeie fragilă «safari jacheta» da grandoare, dar în același timp, nu privează feminitatea naturala si eleganta. Free tricouri, pantaloni scurți - Bermude rezolva cu ușurință problema multor femei, și va ascunde toate neajunsurile de solduri si picioare.

Stilul de „Safari“, în haine - tendințele modei

Recent, designerii avansate de creație nu a crezut părăsit stilul „Safari“ pe margine. și anume, designerii au adăugat în stilul unei unități de îmbrăcăminte, cum ar fi o rochie sau o sundress. Rochie în acest stil - este în primul rând o rochie - neajutat tricou cu o curea sau fără, sundresses, decorat cu o varietate de broderie tematice și appliqué. Modelele pot fi, în general, de orice lungime, precum și sunt prevăzute o crestături adânci, si cheotori stricte. Mulți designeri sunt destul de îndrăzneț experimente cu stilul „Safari“, iar acest lucru a dat naștere la apariția unui stil cu totul nou și plin de culoare, care este numit stilul „safari urban“.

Rochia de stil „Safari“ este capabil de a face imaginea unei femei cu moderne si absolut adecvate pentru spiritul timpului. și anume libertatea și dorința de a vedea și de a înțelege necunoscut prin deplasare și stil de viață activ. Dar unicitatea stilului și popularitate nu este cazul, și că aceasta nu privează o femeie de eleganță și rafinament naturale.

Stilul de „Safari“ - o selecție de fotografii

tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)
tinuta safari (foto)