timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei
Construcția de case - este responsabil și supărătoare. Construcție ia o anumită perioadă de timp, dar poate fi amânată.

 • Timpul - bunul nostru principal
 • Factorii care afectează viteza de construcție
 • Planificarea și calcularea materialelor de construcții
 • Prezența / absența materialelor de la furnizor
 • lucrătorilor cu experiență și responsabili, care nu strangeti termene
 • obiective clare și consecvența performanței acestora
 • Prezența constantă în construcția de obiecte mici și instrumente esențiale
 • Asigurarea procesului de construire a sculelor electrice
  timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei
 • Disponibilitatea de masina personala
 • Instalarea de schele

Pentru construcția pereților lemnului și a cadrului este mai bine pentru a alege sezonul de iarnă. În timpul iernii, calitatea lemnului este cel mai bun. În plus, construit în cadru de iarnă va da o contracție mai mică.Timpul - bunul nostru principal

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

Timpul nu este compensat, care curge implacabil. Timpul - activul principal și cel mai valoros din viața noastră. Perioada de construcție

timpul este destul de scump și trebuie să fie plătite de către dumneavoastră în adevăratul sens al cuvântului. De exemplu, pe site-ul dvs. de construcții de divertisment de mai multe persoane, de exemplu, două sau trei. Fiecare dintre lucrătorii primesc salarii (zilnic sau lunar). Cu cât clădirea - mai mulți bani cheltuiți pe salariile lucrătorilor.

Astfel, reducerea timpului de construcție, puteți salva, de exemplu, plata pentru serviciile lucrătorilor.

Factorii care afectează viteza de construcție

Există mai mulți factori care au un impact direct asupra construcției. timpul de construcție poate fi redusă uneori, în cazul în care ați furnizat:

 • bună planificare și de calcul a materialelor de construcții și a lemnului;
 • Disponibilitatea timpurie a materialelor de construcție necesare (să nu depindă de furnizorii);
 • o declarație clară a obiectivelor și consecvența performanței acestora;
 • Recrutarea de lucrători cu experiență și responsabili, care nu strangeti termene;
 • sprijinul deplin al procesului de construire toate instrumentele necesare, care vă permit să economisi timp la îndeplinirea anumitor sarcini de construcție (scule electrice, etc.);
 • prezență constantă în construcții și obiecte mici instrumente esențiale (de exemplu, cuie, șuruburi, tăierea, capsatoare și colab.);
 • instalarea de schele;
 • disponibilitatea de masina personala.

Să luăm în considerare fiecare dintre aceste puncte mai detaliat.

Planificarea și calcularea materialelor de construcții

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

planificarea și calculele corespunzătoare și detaliată va permite nu numai să estimeze bugetul principal pentru construcția dumneavoastră viitoare, dar, de asemenea, în avans pentru a cumpăra toate materialele și componentele necesare.

Calcularea tuturor, aveți nevoie pentru a permite pe termen scurt pentru a cumpăra toate materialele și nu pierde timpul de mers pe jos la magazine și excursii suplimentare în scopul de a achiziționa acest sau acel material.Încercați să calculeze nu numai cele mai importante materiale, dar chiar și lucrurile mici, cum ar fi șuruburi, șuruburi, lipici și impregnare.

În calculele, numărul rotunjit într-un mod mare, se va crea un fel de airbag atunci când materialul suficient, chiar și rămâne posibilă. Rămășițele pot fi utilizate ulterior în timpul întreținerii sau alte lucrări pe casa.

Prezența / absența materialelor de la furnizor

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

Unii dintre factorii care ar putea întârzia lucrările de construcție și de creștere de construcție de timp, lipsa de materiale necesare de la un furnizor. Pentru a preveni întârzieri în șantier este cel mai bine pentru a face o pre-comanda.

Aici ai nevoie din nou un calcul pregătit, bazat pe care o puteți găsi și carte în avans, chiar tot ceea ce este necesar pentru livrarea de construcții.

În cazul în care în zona dumneavoastră nu există fabrici mari și piețele de construcții, vă rugăm să contactați furnizorii și distribuitorii. Utilizați resursele de pe Internet, uita-te în regiunile învecinate.

De multe ori, anticiparea și livrarea comenzii nu ocupă mult timp, iar construcția casei poate fi efectuată fără întârziere.

lucrătorilor cu experiență și responsabili, care nu strangeti termene

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

O atenție deosebită trebuie acordată nu numai pentru calitatea muncii efectuate, dar, de asemenea, viteza cu care acestea sunt realizate. Ați angajat muncitori ar trebui să fie înțeles în mod clar că ei a lua banii lor pentru o lucrare specifică față de făcut, mai degrabă decât suma cheltuită pentru construirea de ore și zile.

Dacă aveți nevoie pentru a construi o casă rapid, Fa-ti timp pentru a vorbi cu potențialii angajați. ei avertizează că construcția se va muta rapid.

obiective clare și consecvența performanței acestora

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

Un punct foarte important este elaborarea planului de lucru clar și detaliat. Angajații dumneavoastră trebuie să aibă instrucțiuni clare și un domeniu de aplicare vizibil de lucru pe o bază de zi cu zi.

În cazul în care prezența dumneavoastră la locul de construcție în mod regulat - face o declarație a cazurilor de forță majoră. Apoi, dacă nu unele instrument sau a alerga afară de șuruburi, angajat va fi în măsură să acționeze pe planul „B“, adică, trece la un alt loc de muncă și nu va fi inactiv în timp ce așteaptă ordine.

Prezența constantă în construcția de obiecte mici și instrumente esențiale

Căutarea pentru orice necesară în construcția de lucrurile mici (ciocan sau un creion simplu) poate dura o lungă perioadă de timp. În plus, este distrage atenția de la activitatea principală.

Prin urmare, încercați să înainte de începerea construcției la locul au fost în prezența următoarelor elemente din listă:

 • Ruleta - min. 4 buc.;
 • nivele - min. 3 buc.;
 • prelungitoare electrice - min. 2 (mai bine - 3) piese;.
 • creioane - min. 20 buc.;
 • Radiere - 4-5 buc.
 • interval unghiular - min. 4 buc.;
 • Burghiu cu un stoc de duze - min. 2 buc.;
 • tăietori - buc; Min.4.
 • dălți - piese; Min.2
 • Hammers - min. 3 buc.
Asigurarea procesului de construire a sculelor electrice
timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

gadget-uri de construcții astăzi face în mod semnificativ viața mai ușoară pentru angajați și pentru a reduce efectiv timpul necesar.

O cantitate mare de timp pot fi salvate folosind în șurubelnițe de construcții, ferăstraie, ciocane și alte putere vid.

Astăzi, multe dintre aceste instrumente pot fi închiriate sau împrumutate de la vecini sau prieteni.

Și dacă vă decideți să achiziționați un instrument pentru uz personal, este mai mult decât o dată pentru a ajuta în rezolvarea sarcinilor de construcție acasă.

Disponibilitatea de masina personala

Disponibilitatea de masina personala va contribui la asigurarea mobilității în caz de necesitate de a cumpăra sau de a aduce unul sau alte lucruri necesare, și dacă aveți nevoie pentru a rezolva urgent dispute sau probleme de construcție.

Instalarea de schele

timpul de construcție - cum să salvați pe construcția casei

Instalarea de schele simplifică foarte mult și accelerează procesul de construcție. Acest lucru este util atunci când aveți nevoie pentru a ridica materialul de construcție la o înălțime în construcția acoperișului, și poate fi, de asemenea, utilizate în procesul de finisare sau căptușeală la domiciliu.

Pădurile se poate face independent de cele mai ieftine panouri sau cumpărați și să instalați un material usor de structuri metalice pliabile.

Luând în considerare toți acești factori, puteți reduce semnificativ timpul de construcție a casei.