TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor

  • TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor

Cosmetice TianDe: comentarii, istorie, in special de produse pentru ghidul de aplicare

Istoria produselor cosmetice

Înainte de a trece la descrierea brandului Tiande și istoria sa, este necesar să se facă o mică excursie în istoria de cosmetice, în general, pentru a demonstra distanța parcursă și experiența acumulată de secole, care este utilizat în mod activ în crearea companiei de cosmetice.TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor
Dovezi ale utilizării produselor cosmetice au fost găsite chiar și în timpul săpăturilor de așezări antice egiptene, a căror vârstă este estimată la 4000 de ani. Extrem de popular a fost kohl fabricat din negru de fum, plumb alb, migdale prăjite și compuși de cupru. Oamenii au crezut că ar proteja de spiritele rele și îmbunătățirea vederii.

Este cunoscut faptul că chiar și cele mai vechi femei grecești și romane utilizate produse cosmetice. Apropo, o parte din aceste fonduri au fost compuși de mercur și plumb, ca la acel moment nu a fost încă cunoscut pentru toxicitatea lor.

În Roma antică, produse cosmetice produse sclavi de sex feminin, care au numit „Kosmetae“.

Cu Orientul Mijlociu și Africa de Nord au venit de moda pentru colorare a părului, în special cu henna. Inainte de nunta din India pe corp care trece modele complexe ale acestei vopsea. Henna este, de asemenea, utilizat pe scară largă de către unele triburi din Africa.

Primul medic-cosmeticiana a fost un arab - Abulkasis (936-1013 d.Hr. ..), care a scris o enciclopedie medicala 30 volume, dintre care unul volumul este dedicat cosmetice.

În cartea medic vechi numește cosmetice «frumusețe Medicină“, și consideră că este mai puțin importantă decât alte domenii ale medicinei. El a fost cel care a dezvoltat prototipuri de rujuri si deodorante moderne.

În China, sa decis să picteze unghiile, gelatina, guma arabică utilizare, ou și ceară. Împăratul și familia sa au fost colorate cuie în aur și argint de culoare, iar mai târziu - o vopsea negru și roșu. Clasele inferioare sunt strict interzis să aibă unghiile vopsite.

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor
În Japonia, femeile folosesc ruj din floare de șofran, pictat ei nu numai buzele, ci și colțurile ochilor. Făina de orez acoperit fața și dinții pătate negru.

În Europa medievală, sa decis să picteze fata alba. Acest lucru se datorează faptului că oamenii de rând, din cauza lucrărilor în curs de desfășurare pe piele stradă întunecată, în timp ce high-end oamenii petrec cea mai mare parte a timpului în interior, pielea a rămas palid.

Astfel, pielea echitabil a fost considerat un semn de aristocrație. Este cunoscut faptul că regina Elisabeta am folosit de multe ori un alb de plumb.

oamenii au văzut Întreprinzător rapid perspectivele acestei piețe. Unul dintre primele a fost așa, ale căror nume pot fi auzite azi: Max Factor, Helen Rubinstein si Elizabeth Arden. Prima vopsea de păr artificial și de protecție solară inventat Yudzhin Shuller, fondatorul celebrei companiei L'Oreal.

Style „codană“, inventat de Koko Shanel a fost cel mai utilizat pe scară largă, și a devenit un clasic - întuneric ochi, ruj rosu, unghiile rosii si cafeniu. Din moment ce recent la moda erau fețele palide, foarte repede există companii care produc bronzare artificială. Dar, în Asia, acest stil nu a fost larg răspândită, există încă prețuită fețe albe.

În anii '60 - '70 sub influența feminismului în curs de formare a început să abandoneze produsele cosmetice, considerându-l un mijloc pentru frumusețea fizică, pentru care nimeni nu poate vedea frumusețea minții.

În machiaj sfârșitul anilor '70 a luat forma modernă - a fost împărțită în două fluxuri - lumină naturală, și un luminos, seara sexy.

Descrierea, istoria brandului

Traducere din numele chinezesc „de TianDe“ înseamnă „perfecțiunea cerească.“ Dacă-l face pe rafturi, va fi lansat după cum urmează:

  • «Tian» - cerul, care, în conformitate cu filozofia chineză, este un simbol care simbolizează măreția și puritatea, desprinderea și desprinderea din mulțime madding.
  • „De“ - de calitate, care este „de mare virtute.“ Esența „Dae“, având o origine naturală, este inclusă în absolut toate lucrurile din univers, corpul uman nu este o excepție, și este prezent în ea. „Dae“ afectează toate procesele vieții umane, de la naștere până la moarte. Este o parte integrantă din sfera spiritual, astfel încât în ​​China, a fost mult timp concentrat pe educația „Dae“.


Astfel, numele «TianDe» este întruchiparea companiei aspirații cosmetice pentru excelență, armonie, frumusețe și eleganță.

Partenerii și clienții firmei dobândesc nu numai externe, ci, de asemenea, frumusețea interioară și încrederea în sine.

Marca oferă o nouă filozofie a vieții, bazată pe frumusețea și armonia.

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor
Ce știi despre istoria Max Factor rimel. Apropo, creatorul său a oferit posibilitatea tuturor femeilor de a folosi produse cosmetice, anterior a fost considerat ceva rușinos și nedemn.

Secretul succesului

Cine ar fi, indiferent de modul în care încearcă, ci să dezvăluie rețeta secretă, legi care au permis vechii vindecatorii chinezi pentru a vindeca orice boală, să se întoarcă tinerețea și frumusețea încă nu a reușit.

Profunzimea cunoștințelor dobândite din experiența a sute de mii de generații de vindecători de est și bărbați înțelepți părăsesc dezvoltarea laboratoarelor de conducere occidentale mult în urmă.

Până în prezent, piața de cosmetice din China este una dintre cea mai rapidă creștere din lume. Aceste rezultate au fost obținute datorită combinației armonioase a tehnologiei moderne și tradiții străvechi și cunoașterea resurselor naturale.

Partenerii companiei TianDe (amintesc că are rădăcini românești) sunt cei mai mari producători chinezi care au primit recunoașterea întregii comunități de afaceri internaționale. Compania cooperează doar cu acele plante care au certificate de calitate internaționale.

La fabricarea tuturor produselor cosmetice si medicale Tiande utilizate numai materiale de calitate, care sunt cultivate în special în regiunile ecologic curate de plante Tibet și China.

Important! Asamblarea plantelor medicinale se efectuează în strictă conformitate cu calendarul lunar personal special instruit. De mare importanță este fiecare detaliu, fiecare element, astfel încât chiar și apa folosită pentru prepararea produselor cosmetice, se obține de la izvoarele și la mare adâncime.

Toate ingredientele sunt atent procedurile de monitorizare și curățare în laboratoare speciale, și apoi cad pe un transportor.

Site-ul oficial director Tiande

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor

Cine va fi interesat să viziteze site-ul oficial? Desigur, persoanele care doresc pentru a obține mai multe informații despre companie și produsele sale fabricate, și, desigur, să fie conștienți de acțiunile și inovațiile care se adaugă la TianDe catalog online.

De exemplu, cele mai recente în centura de oțel, un bandaj pe gât, genunchi și chiar șosete cu un spot-turmalina, naturale săpun manual, pastă de dinți „Prodental“ Ruj „Natura Lux“ pe bază de nuci săpun șampon Tiande și o serie de noua apa de toaleta.

Magazin online Tiande

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor

Review-uri de produse cosmetice TianDe

Citeste comentarii despre compania în sine nu are sens, desigur, ele vor fi laudativ. Citeste opiniile necesare despre produsele specifice de interes care vor aprecia cu adevărat posibilitatea de a obține efectul dorit de utilizare.

Probabil, nu va fi nici o femeie, care nu ar perturba neajunsurile din figura ei. După cum se știe, chiar și la greutatea ideala, fiecare dintre sexului frumos își găsește în 1001 defect lui. Una dintre cele mai frecvente probleme este celulita.

Este posibil să se afirme cu toată responsabilitatea că producătorul de mai sus face produse cosmetice care lucrează efectiv.

De exemplu, pentru a scapa de celulita, puteți folosi „Sare frecarea cu extract de ghimbir.“

Deschideți pentru a vă un mic secret, cum să îmbunătățească eficiența: în contrast cu recomandările producătorului, acesta nu trebuie să fie aplicat la umed, pielea curata si uscata.

Nu te simti rau pentru tine, mișcări intensive de masaj freca în piele, și apoi se clătește (clătiți cu atenție la particule de mase cosmetice nu au fost incluse în zonele intime -. Cuptorul este iad, deoarece structura include ghimbir). Ar trebui să efectueze procedura pe o bază de zi cu zi pentru a obține efectul dorit.

Deși producătorul de orice descriere nu indică faptul că gommazh promovează eliminarea vergeturilor, conform potrebitelnits comentarii, acest lucru înseamnă că există un astfel de efect.

Puteți alterna cu exfoliant „consolida gel anti-celulita.“

Doar nu-ți fie frică: pentru prima și mai multe aplicarea ulterioară a acestei prime, ca al doilea mijloc va fi resimțit acut o senzație de arsură în zona tratată, poate chiar roșeață. Aceste efecte indică faptul că instrumentul își îndeplinește funcția.

După ceva timp, se adapteaza pielii și astfel de „probleme“ nu este doar un exfoliant și gel va funcționa fără a provoca disconfort. Trebuie indurat, dar rezultatul va depăși toate așteptările.

Pentru a scapa de vergeturi va ajuta, de asemenea măști speciale și creme. cosmetice TianDe va ajuta să uite despre acnee si multe alte probleme.

Deși banii nu este ieftin, cel puțin știi ce ai plăti pentru, mai degrabă decât a aruncat banii în vânt, încercând să economisi bani și nu primesc nici un efect.

TianDe Cosmetics (Tiande) feedback-ul clienților, istoria, în special a produselor
Pentru a cumpăra produse de branduri, cum ar fi Cristian Dior, Kenzo, Chanel si altele. L'Etoile este posibilă în rețeaua de magazine, catalog care este prezentat pe site-ul oficial al companiei. Ceea ce consumatorii spun despre companie?

Aflați ce sunt jocuri utile pentru fete Moxie, aici. O NOTĂ PENTRU PĂRINȚI: păpuși Moxie subțiază dezvolta toate calitatile necesare unei femei tinere, și insufla dragostea de a crea propriul stil și nu copia create anterior.

Cu acest articol citi: