The Day After Tomorrow film pentru a viziona on-line de înaltă calitate

Este lista:

100 de filme pentru cinefililor reale - filme care nu pot fi ignorate

Filmul este un titlu Fermecatoare „The Day After Tomorrow“ on-line, prezentat de celebrul regizor mondial Roland Emmerich, a provocat o agitatie fara precedent in randul publicului, și chiar și cei mai severi critici nu a lăsat indiferenți.Imaginea spune povestea unei încălzirea globală iminentă a Pământului. Dar, din cauza creșterii de temperatură ridicată este topirea rapidă a ghețarilor, ceea ce duce la deplasarea Curentul Atlanticului de Nord, temperatura globală oceanului începe să scadă în mod constant. Om de știință paleoclimatolog Dzhek Holl vede acest proces spontan și toate forțele sale încearcă să avertizeze guvernul despre haosul iminent și iminent lumea vârstă de gheață. Dar nimeni nu crede previziunile om de știință, un val de frig, deoarece temperatura de bec devine mai mare cu fiecare zi care trece, este destul de logic. Dar, foarte curând ei vor regreta neîncrederea lor cu experiență climatolog. Într-adevăr, în Statele Unite, incepe sa ploua dusuri, uneori, în creștere în căderi de zăpadă, tsunami-ul mai mare decât munții cad asupra orașului, acoperindu-le cu gheață, temperatura a scăzut, guvernul începe să evacuarea de urgență a populației.Sala nu renunta, iar acum încearcă să găsească o cale de a opri elementul odată ce nu a mers pentru a preveni probleme, dar el este forțat să, voi merge în căutarea fiului său, în acoperit cu gheață New York ...

Ne-ai da o recenzie, vă oferim VIP timp de 30 de zile!

Trebuie sa va logati sau inregistreaza-te pentru a adăuga un comentariu.

Ce se va întâmpla a doua zi după ziua de mâine

Una dintre primele povești care expune omenirea la dispariție. Noi folosim mai multe elemente naturale. Oamenii de știință au observat o schimbare semnificativă a vremii. Vremea nu a fost foarte stabil și a arătat nici o schimbare reală pe pământ. Între timp, pe teren plin de viață ca de obicei și doar un număr mic de oameni știu ce se poate întâmpla în orele următoare. și tot ceea ce se întâmplă este reținut de oamenii de pe planeta.

Excelent împușcat film și având în vedere efectele speciale nebun. El a întruchipat toate elementele ca fiind reale. Foarte în condiții meteorologice dificile, a fost realizat de filmare. Script-ul este foarte mulțumit de prezența melodramă și prezența intrigi pe tot parcursul filmului. dragoste nesfârșită pentru cei dragi, care nu se oprește înainte de orice obstacol.

Am suferit foarte mult pentru personajele principale care erau în bibliotecă și au fost privați de anumite nevoi vitale. Cu un atac de cord se scufunda uitam de valuri mari. M-am simțit rău pentru oamenii care nu au putut scăpa de necazuri. Foarte frumos a fost iubirea dintre tineri mi-a plăcut această parte.

Pentru toți cei care sunt interesați cum să supraviețuiască în această situație, a se vedea și amintiți-vă cum să se comporte atunci când apocalipsa. Pot să spun acest film prinde cu frică. Foarte înfricoșător în cazul în care sa întâmplat