Textul de pe pagina de start

Textul de pe pagina de start. Cum să-l scrie?

Textul de pe pagina de start
Când am început cariera în copywriting, este de multe ori se confruntă cu provocarea de a găsi informațiile necesare pentru a lucra. De exemplu, unul dintre nou-veniții nu au încercat să găsească anumite modele de scris diverse articole (review-uri, recenzii, comunicate, etc)? Deci, puteți înlocui doar câteva dintre ofertele și a obține un text excelent.Personal, am aceeași problemă întâlnită și pot spune cu încredere tuturor noilor veniți că astfel de modele nu (crede-ma, o dată prin întregul Internet în căutarea) După etapele de a scrie articole simple informații, aș dori să avanseze și să învețe trucuri de a scrie texte mai complexe.

În copywriting, chiar și elev de liceu pot câștiga mai mult decât părinții lor. Nu trebuie să plătească nimic. veți plăti.
Ia gratuite de formare!

Când am rezervat primul text de pe pagina de start, am apucat cu încrederea că poate face față cu ușurință cu sarcina. Aici am făcut o greșeală pe care mulți începători fac. Cred că ai ghicit ce era. Tocmai am făcut o rescriere a paginii de start de subiecte similare.

Pentru munca mea a plătit 100 $, dacă nu mă înșel. Având în vedere faptul că am lucrat la un preț de 20 de ruble la 1000 de caractere (acum J pare ridicol, dar mulți oameni încep cu această cifră și chiar mai puțin), părea să plătească mai mult pentru un loc de muncă pentru mine.

Acumula experiența necesară, vreau să împărtășesc cu voi cunoștințe și pentru a vorbi despre ...

Care ar trebui să fie textul de pe pagina de start?Toate regulile pe care le prezintă în acest articol sunt preluate din experiența personală. Prin urmare, să ia și de a folosi.

Primul lucru pe care aș dori să spun despre dimensiunea textului.

Mulți bloggeri aici pot argumenta cu mine, dar voi nota că textul pentru pagina principală ar trebui să fie de până la 2500 de caractere.

Sunt clienții care sunt rugați să scrie dimensiunea textului de 5000 de caractere și mai mult. Sunt împotriva unor asemenea ordine, de obicei, refuza sau de a încerca să convingă clientul că este demnă de milă va afecta atragerea clienților potențiali ai companiei sale. Mai mult decât atât, imens „foi verbale de pe pagina principală descurajate clienții.

Pentru a face mai clar, să meargă în ordine.

Titlu și poveste de plumb

Textul de pe pagina de start

Ce urmează?

După titlul și intrarea ușor de reținut este necesară pentru a prezenta compania.

Aici este necesar să se procedeze cu precauție. Nu aveți nevoie să strige despre „Ce suntem buni“ și „Cum ne abaldenny de muncă.“ Această abordare este numită „clienți rămas bun.“

De asemenea, nu folosesc toate frazele tocit plictisitoare:

  • „Pentru fiecare gust și culoare“
  • „O gamă largă“
  • „Companie în creștere activă.“

(Lista poate merge pe cont propriu) ...

Peștii până la client cu toate informațiile necesare și să facă textul, astfel încât acesta este diferit de site-uri de expresivitate ale concurenților din aceeași categorie.

În stadiile incipiente poate suna complicat, dar crede-mă, după ce a scris 3-4 texte pentru pagina de start, va avea nici o dificultate, ci dimpotrivă - va fi mare placere de la acest lucru.

Revenind la subiect.

Descrieți faptele și cifrele specifice, confirmate realizările și avantajele companiei față de concurenții săi (fără nume).

Un alt sfaturi pentru scrierea de text pe pagina de start

O idee bună pentru a posta link-uri în articol la alte pagini importante de pe site. Astfel, cititorul va fi capabil să se deplaseze liber în jurul valorii de site-ul și a elimina nevoia de a căuta din nou acest lucru sau acel buton.

Niciodată nu copiați conținut de pe alte site-uri. Acest lucru va împiedica indexarea întregului site, și în exercitarea rescrierea, nu se va dezvolta propriul lor stil individual, care este atât de apreciat pe piața de copiwriting.

Acum, că știți regulile de bază care trebuie urmate atunci când scrieți text pe pagina de start.

Cred că în această publicație poate fi finalizată.