tesatura omidă - că în material foto, descriere, comentarii, toate țesuturile

Ce este și fotografii

Dacă vrei să știi ce fel de tesatura chenille, poze cu ea arată în mod clar, dar vom încerca să descriem. Moale la atingere, chiar și catifelată. Despre material Chenille recenzii, cea mai mare parte pozitive, deoarece are o rezistență ridicată și rezistență la vysharkivaniyu (ceea ce este foarte important atunci când vine vorba de tapițerie, tapițerie citiți descrierea celorlalte opțiuni pot fi într-o secțiune separată a site-ului).E interesant. Cuvântul francez „omidă“ este tradus ca „Caterpillar.“ Aceasta este - o comparație figurativă, vorbind despre caracteristicile de material moale si pufos.

Fabric este rezistent la decolorare, nu ștergeți într-o lungă perioadă de timp. Folosindu-l ca o perdea, veți obține o întunecare de încredere și netedă.

tesatura omidă - că în material foto, descriere, comentarii, toate țesuturile

Descriere și caracteristici

Descrierea și caracteristicile tesatura chenille unice. Acesta este folosit în principal pentru tapițerie și perdele. Pe scurt nota doar că astfel de produse va dura o lungă perioadă de timp, menținând în același timp aspectul original. Iată de ce.

Dacă vom defini aspectul de tesatura de tip omidă, ea se bazează pe jacquard, satin sau tapiserie țesut. Particularitatea este că shaggy (backcombed) firul aplicat cu grijă la bază, care creează efectul grămezii. Procesul este atât de delicat încât mașinile speciale utilizate în fabricație. Rezultatul este un web cu următoarele proprietăți:

tesatura omidă - că în material foto, descriere, comentarii, toate țesuturile


  • Forța de aderență. Materialul nu a șters și nu se rupe;
  • Ecologic. Din moment ce fac parte din bumbac, permeabil la vapori și produse de igienă;
  • Ea nu absoarbe mirosurile, nu se estompeze și nu se estompeze.
  • Plăcut la atingere, în timp ce decorativ, arată foarte bine.

Trebuie remarcat și dezavantaje. Principala - materialul absoarbe rapid umezeala, ce poate putrezi. Este necesar să se urmeze cu strictețe acest lucru.

tesatura omidă - că în material foto, descriere, comentarii, toate țesuturile

Tipuri și compoziție

Tipuri de omidă si compozitie - concepte conexe. Tot în industria textilă sunt 3 grupe:

  • Natural. Acesta reprezintă un procent mai mare de bumbac, care reprezintă materialul igienic și hipoalergenic ridicat. Dar el este mai puțin rezistent.
  • Artificială. Pentru a adăuga vascoza de bumbac. Web-ul devine mai durabil, dar pierde în ecologie.
  • Sintetic. Cea mai mare parte a personalului - poliester. Astfel de materiale sunt aproape rasfatati, uita-te frumos și zeci de ani. Dar ei nu au nici o natură.

Utilizare și îngrijire

În plus față de tapițerie și perdele mobilier, producând pături omidă pe pat. Aici este mai bine să prefere un produs natural, pentru a evita reacțiile adverse. De asemenea, pe oferta pot fi găsite prosoape, fețe de masă și alte produse. Dar cum pot spăla chenille. și ce fel de îngrijire are nevoie, la toate, există o secțiune separată a site-ului. De asemenea, pe site-ul nostru conține informații despre diferitele materiale de îmbrăcăminte, inclusiv o versiune modernă - TISI. Credem că va fi interesat.