Terapia de Arta - tratamentul imagini

Din seria «asemăna Magic» ™

În acest articol vă voi spune într-o serie de picturi Cure «asemăna Magic» ™ - o noua directie in medicina alternativa.

Mai precis, aceasta este direcția și nu atât de noi, și se produce din cele mai vechi timpuri. Aici, desigur, trebuie remarcat faptul că termenul „modele de tratament“ devine o mulțime de specii și zone, precum și diferențele dintre ele sunt foarte mari. picturi Tratamentul poate fi împărțit în două grupuri mari.Prima opțiune - persoana care se trage imagini sau semne magice. În acest caz, există un leac sau în timpul procesului de ambutisare, sau după, atunci când o persoană se uită la ea pentru o lungă perioadă de timp și chiar asculta aceasta mantra (adaugarea de terapie de sunet) Aceste terapii includ terapia de artă, și Kunta-yoga.

Terapia art.

Terapia Art - o metodă de tratament prin creativitate artistică. Atracția acestei metode este pentru omul modern este că terapia prin artă utilizează în principal, metode non-verbale de exprimare și de comunicare.
Terapia de Arta - una dintre cele mai moale și, în același timp, adânc în arsenalul metodelor de psihologi și psihoterapeuți. Desen, sculptarea sau angajat într-o formă literară care descrie problema sau starea de spirit pare pentru a obține un mesaj codat de la sine, din propria lor subconștient. tehnica de terapie prin arta pot fi atribuite la cele mai vechi și naturale forme de corectare a stărilor emoționale pe care mulți oameni folosesc pe cont propriu - pentru a elimina stresul mental acumulat, calmează-te, se concentreze.

Kunta Yoga

A doua opțiune - atunci când imaginea pictată de către alte persoane. În această imagine, energia a fost pus - și oameni doar absoarbe vibrațiile.
În acest caz, putem considera doar câteva domenii.
Una dintre ele este atunci când imaginea pictată de către diferiți artiști și oameni doar uita-te la ei. Preparată stare confortabil interior.

Wikipedia ne spune că
„Tratamentul pacienților din mănăstirea a început la altar: Sf. Antonie sau un miracol și de a ajuta pacientul, sau altarul servi drept consolare spirituală nefericită. In Evul Mediu, picturi meditative, care includ Isenheim altarului, considerat a fi „cvasi-medicament» ( «cvasi medicinala»), oamenii au crezut în proprietățile lor curative: ei se identifică cu imaginile din imagine, pacientul a fost umplut cu putere spirituală, să-l ajute să facă față trupească suferință. "

Un grup de cercetatori condus de profesorul Marina de Tommaso (Marina de Tommaso) de la Universitatea Bari (Universitatea din Bari), Italia, a constatat ca imagine frumoasă poate reduce durerea, scrie Daily Telegraph astăzi, referindu-se la New Scientist. Oamenii de stiinta spera ca noile descoperiri vor convinge spitalele publice și private este mai preocupat de camere, în care pacienții sunt decorare.

O altă direcție - atunci când o imagine este desenată pentru un motiv, și mai ales pentru ceva. Aici frapant exemplu este namolennye icoane (aceeași imagine), care efectuează dorințe. Pentru aceeași direcție și sunt într-o serie de picturi «asemăna Magic» ™. Ei discuta mai în detaliu, deoarece este o nouă direcție în medicina alternativă.«Asemăna Magic» ™

Imaginea este întotdeauna individuală, așa cum nu există doi oameni sunt exact la fel, chiar și aceeași persoană se schimbă în timp. Câțiva pacienți pot avea aceleași simptome, dar cauzele bolii în fiecare caz va fi diferit. Dimpotrivă, în conformitate cu simptome foarte disparate ale bolii poate fi un motiv.

Aceste imagini pot fi fotografiate doar câteva luni după crearea lor. Există un termen „creație“ - așa. Desen - aceasta este o parte a procesului. O altă parte este energia necesară pentru impregnare de desen vibrația individului. Artistul este, în esență, singurul conductor de energie și puterea care este transmisă în tabloul puterilor superioare.
picturi individuale din seria «asemăna Magic» ™ tratează întreaga persoană, și astfel încât acestea dispar de multe ori nu numai simptomele în timpul tratamentului, la care au fost trimise direct la tratament, dar, de asemenea, alte boli. Mulți clienți spun că au devenit mai calm după primirea imaginii, mai echilibrată, și chiar mai fericit. În plus, ei nota consolida imunitatea, o explozie de vitalitate, claritate și îmbunătățirea stării generale. www.LikenMagic.eu

Și cum funcționează? Imagine - gânduri - planul fizic

Pentru a înțelege cum să acționeze într-o serie de picturi «asemăna Magic» ™ să digresiune un pic și să se gândească la faptul, și că este tot „boala“ și „tratament“?
Sub tratament în toate instituțiile și sistemele implicate în sănătatea umană este înțeleasă ca un proces, scopul dorit, care este:
• Reducerea
• eliminarea sau eliminarea simptomelor și manifestări ale unei boli, stări patologice, sau orice altă încălcare a funcțiilor vitale,
• normalizarea proceselor vitale perturbate și
• recuperare, restabilirea sănătății.

Boala - Orice deviere explicită sau implicită de starea normală cauzate de răspunsul organismului la orice prejudiciu, infectie sau alt factor.
Multe boli pot fi fixate pe planul de subțire, chiar inainte de orice fel de simptome fizice. De exemplu, nivelul de energie al cancerului poate fi detectată pentru mai mulți ani înainte de manifestarea sa fizică.

rata de recuperare depinde de mulți factori. Unul dintre ei - aceasta este atitudinea pacientului. Unii oameni sunt dispuși să își asume responsabilitatea pentru tratament, în timp ce altele nu. În plus, o mulțime depinde de faptul dacă boala este acută sau cronică, de starea sistemului imunitar, vârsta pacientului și anturajul său. De obicei, relațiile umane joacă un rol crucial în tratamentul, mult mai mare decât gravitatea și durata bolii.
Să ne întoarcem la «asemăn Magic» ™. Dacă furnizați o imagine a navei cu energia (și diferite de oameni - ei au culori diferite) - energia navei samovospolnyayuschegosya este transferat la om. După cum sa dovedit, de asemenea, imaginea sa transformat periodic oprit - este necesar ca o persoană să se obișnuiască treptat cu noile senzații, noi vibrații.

Dacă luați legile biologice fizice, chimice și, prima lucrare se face la nivel intern (la nivel de modificari ADN-ului, punerea în ordine de cromozomi, gena, etc.). Și numai atunci apare pe planul fizic.

Pentru a crede sau a nu crede?

Să se gândească la această întrebare, aș dori să dau un articol scurt, și gândurile tale despre el. Acestea vor fi ușor de la o relecturi emoții. Oamenii au fost întotdeauna tratate la un nou precaut, dar acest lucru nu a împiedicat nou ocupă locul lor în soare. Fiecare gând și acțiune are dreptul să existe.

Oamenii de știință de la Moscova sub rukovodstvomkanditata Stiinte Biologice P. Garyaev a creat un dispozitiv care a simulat efectul de blesteme. Pentru a face acest lucru, cercetatorii au luat semenarasteniya ara-bidopsis. Rezultatele experimentale oripilat oamenii de știință. procesarea verbală ara-bidopsisa a fost similară expunerii în 40 mii radiografiile. De la o astfel de „doză“ șoc rupt ADN cu lanț și cromozomi năruit și gene mixte. Cele mai multe semințe au fost uciși, iar supraviețuitorii au devenit aparatul genetic pentru a produce program de nenatural - a început mutații grotești sortite planta la boli grave si moarte prematura. Este surprinzător faptul că rezultatele experimentale nu depind de volumul de cuvinte rostite. Efectul nu este cauzată de puterea sunetului și semnificația a ceea ce a fost spus - brusc atitudinea negativă față de planta. Trage propriile concluzii ...

Concluzia mea (și gânduri despre picturi)

Centrul „Akvilon“ - să învețe cu noi interesant!