Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Toate mamele sunt fericit următoare „eclozat“ dinte de neliniștită lui, dar unii copii cu dinți de lapte erupție stare generală agravează, este foarte suparatoare parinti. Copiii mici apare febra si alte simptome neplacute, iar mamele au început să experiență, există într-adevăr crește performanța la un termometru din cauza dintilor, de ce se întâmplă și cum să acționeze în cazul în care un copil este o temperatură destul de mare pe dinti.Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

creșterea temperaturii corpului la copii, care este adesea observată erupă canini și alți dinți, provoca următorii factori:

 • inflamația gingivală datorită izolării compușilor biologic activi necesari pentru emolierea țesăturilor și creșterea friabilității lor.
 • Reducerea imunității locale cavitatea orală.

Creșterea cea mai frecvent raportată la temperatură când erup molari, numit molari. Zona lor este mai mare, astfel încât erupția coroanei prin gingie se întâmplă cu copilul mai dureros decât aspectul incisivilor.

De asemenea, de multe ori copiii reacționează febra la erupția dinților canini superioare. Pentru apropierea nervului facial se numesc dinti ochi. adăugarea lor la creșterea temperaturii erupție însoțită adesea de dureri severe, precum și simptome asemănătoare cu conjunctivita.

Care este temperatura pe dinti?

 • În cazul în care un copil are febra, iar atunci când dinții de lapte sunt tăiate, cu atât mai des numerele sale nu depășesc + 37 + 37,5 ° C Într-o astfel de situație, nu de a lua orice măsuri, ci doar uitam copilul. pentru a observa atunci când temperatura a început să crească în continuare.
 • Puțin mai puțin a crescut în timp ce temperatură dentitie va fi + 37,5 ° C + 38 ° C Ca regulă, bătut în considerare starea copilului.
 • Temperatura de 39 de grade și mai sus are loc atunci cand dintii noi sunt extrem de rare. Acesta poate fi sănătatea copilului periculoase, și, prin urmare, necesită intervenție medicală imediată.

Câte zile păstrat temperatura?

Momentul exact al duratei de temperaturi ridicate pe dinti nu există, pentru că toți copiii reacționează la apariția unui nou dinte individual. Cineva temperatura este de numai câteva ore sau de o zi, și există copil receptiv termic prelungit până la o săptămână (de exemplu, dacă vă tăiați mai mulți dinți). Temperatura medie este crescută în timpul dentitiei observate timp de 1-3 zile.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Alte simptome de erupția dinților

În plus față de temperatura ridicată la copii cu dinți de tăiere este:

 • salivație abundentă.
 • Comportamentul Moody și iritabilitate.
 • agravarea de somn.
 • Plâns frecvent.
 • Apariția roșeață și iritație pe zonele feței.
 • Pierderea poftei de mâncare.
 • dorinta constanta de a lua ceva în gură.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

aviz Komarovsky

medic pediatru cunoscute solicită febra moderata la copiii care au dentitie situație comună, dar afirmă că pe un indicator de termometru peste + 38 ° C, mult mai probabil. nu sunt asociate cu erupția dinților, și din alte motive, în special cu imunitate redusă provocată de o infecție virală.

Ce să fac?

Am nevoie pentru a aduce în jos temperatura?

Dacă indicatorul de pe termometru nu depășește + 38 ° C, necesitatea de a reduce temperatura de copil, în cele mai multe cazuri, nr. Mulți copii tolerează această temperatură, dar uneori, chiar și cu o astfel de ușoară creștere în miez de pâine se simte rău, obraznic, plângând, nu doarme și refuză să mănânce. În această situație, copilul trebuie ajutat prin reducerea simptomelor de febra.Unii copii nu au nevoie pentru a obține un număr mai mare și antipiretice în cazul în care miezul este bine febra tolerat, aspect activ și vesel. În cazul în care copilul mic se simte rău, este necesar de a forța în jos temperatură, iar prezența scădere a temperaturii problemelor neurologice copil în febra prezentată mai sus + 37,5 ° C

Cât de periculos o astfel de stare?

Cele mai multe febra copii nu produce nici un efect negativ dăunătoare, dar există situații în care căldura afectează în mod negativ inima, plamani, creier si ficat copilul mic. febră prelungită atunci când sunt noi dinți prevede sarcini crescute pe aceste organe, și, de asemenea, capabilă să provoace deshidratare și apariția crizelor.

Copilul este mai mic, cu atat mai mare riscul de tulburări de respirație și a frecvenței cardiace, precum și apariția de convulsii. Situația cea mai periculoasă este creșterea rapidă a performanțelor (timp de mai multe ore) sau la temperaturi ridicate pe termen lung, in ciuda tratamentului sa continue.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Cum de a elimina boala?

În cazul în care cauza febrei efectuează dentiție, copilul va fi marcat, și alte simptome, în special umflarea gingiilor, salivație excesivă, capriciile și dorința de a zgâria Desenko. În plus, imediat după tăierea vârfului dintelui prin temperatură gingia scade.

În cazul în care creșterea temperaturii cauzate de SARS, copilul poate descoperi alte simptome de infecție, de exemplu, un gât roșu și curge nasul. În plus, febra cu boli virale vor crește, iar durata acesteia va fi mai mare de trei zile.

Cum de a ajuta copilul?

Rețineți că, bat temperatura dintilor la valori normale, nu este necesară. Este suficient ca măsurile luate după indicele a scăzut cu 1-2 grade.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Când să chemi doctorul?

Asistența medicală este important să contactați în cazul în care o temperatură mai mare pentru a adăuga cel puțin unul dintre aceste simptome:

 • oboseală puternică.
 • erupții cutanate.
 • Vărsături.
 • Diaree.
 • Scurtarea respirației.
 • Convulsii.
 • palpitații frecvente.

Asigurați-vă că pentru a apela o ambulanță în cazul în care temperatura a crescut rapid la un număr mare (39-40 grade). De asemenea, este recomandat pentru a arăta copilul cu dinții de tăiere și temperatura atunci când datele termometrul mai mari observate pentru mai mult de trei zile.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Putinei dinti temperatura medicamente recomanda doar consultarea cu vrachom.Zachastuyu copil medicament prescris sub formă de supozitoare, sau sirop, substanța activă, care acționează ca acetaminofen (de preferință) sau ibuprofen. Lumanari nu acționează imediat, dar oferă o scădere a temperaturii pentru o perioadă destul de lungă, iar siropul este ușor de dozat, astfel încât ambele forme se utilizează la sugari și copii mici. În plus copiii cu dinții de tăiere prescrie geluri, care au o acțiune anestezic.

remedii populare

În cazul în care mama nu vrea să dea firimituri agent farmaceutic, se poate încerca aceste metode comune printre oameni:

 • Da copilului să bea apă mai simplu, ceai de plante, cald compot de fructe, lapte.
 • De multe ori aerisi camera si nu cocoloși copii. La sugari, scoateți scutec și acoperă scutece pentru copii.
 • Ștergând copilul cu apă caldă la fiecare două sau trei ore. Tratate în coada de așteptare a piciorului și peria copilul, apoi zona inghinală și axile. În plus, apa ștergeți cot și genunchi. Copiii mai mari de sugari este recomandat de duș cald.
 • Aplicarea la corp foi de varză pentru copii să fie anterior dețină câteva secunde în apă clocotită, apoi se răcește și recăpăta.

Ceea ce nu se poate face?

 • Nu este necesar pentru a da copilului un biscuiți solid, pâine crocantă, și alte alimente care pot fărâmițează și bucăți ascuțite ale rănilor inflamate gingiilor copilului.
 • Nu freca gingiile cu degetele copilul. pentru a „ajuta“ dintele să erupă.
 • Nu te suprasolicitarea firimituri abundența de jocuri și activități cu jucării.
 • Nu da jucăriile pentru copii cu margini ascuțite. care atunci când sunt puse în gura copilului va zgâria mucoasa.
 • Nu folosiți oțet sau alcool frecare, astfel încât să nu provoace intoxicarea copilului din aceste fonduri.
 • Nu lăsa alte antipiretice, altele decât produsele care conțin paracetamol sau ibuprofen.
 • Nu folosiți în antibiotice de auto-medicatie sau medicamente antivirale.

Temperatura la simptomele de dentitie copii, câte zile durează temperaturi ridicate

Proaspăt în „dinți“

Copil măcinare dinți în timpul zilei

Cât de mulți dinți pentru copii ar trebui să fie la copii?

Secvența de erupție a dinților la copii

Copilul urca colti: Simptome

Simptome și semne de erupția dinților la copii

Conducerea Pierderea dintilor primare la copii

Dentiție gel la sugari

Cum de a distinge un dinte copil de la rădăcină?

Cum de a scoate un copil dinte acasă?

Câți dinți în cei 3 ani ai copilului și modul de a trata dintii la această vârstă?

Cât de mulți dinți în cei 2 ani ai copilului și modul de a trata dintii la această vârstă?

Ce dinți am copii?