Temperatura Frisoanele cauzele simptom

Astăzi vorbim despre temperatura rece. Cum se manifestă și de ce? Este din cauza spasm al vaselor de sânge, care se găsesc pe suprafața pielii. Apoi, există un sentiment de frig, și tremor musculare simțit. In cele mai multe cazuri, aceste simptome prevesti febra, care apare ca urmare a unei boli infecțioase.În plus, în timpul unei gripa rece sau, dacă observați febră, frisoane, dureri musculare, dureri de cap și, înseamnă că intoxicarea organismului. Apoi, pacientul, în plus față de tablete, prescrise de consum excesiv.

Simptome: frisoane cu temperatură

Chill la rezultate de înaltă temperatură din faptul că organismul erau microbi patogeni și virusuri. Pentru a le rezista, activat reacții defensive care provoacă febră. Datorită spasmele scăderi de ieșire a căldurii către exterior, ci în interior, dimpotrivă, a crescut. Acest lucru oferă posibilitatea de a lupta impotriva infectiei. În acest caz, persoana bolnavă se simte copleșit și slab.

Temperatura Frisoanele cauzele simptom

O astfel de reacție a unui organism poate fi un simptom al diferitelor boli. Frisoane la temperaturi mai mari - este un semn că organismul este ceva greșit. Poate că este SARS, dar o tuse si nas infundat apar mult mai târziu.

Motivul poate fi o boală infecțioasă, dar temperatura, ca și în primul caz, va fi un pic mai târziu, și numai după celelalte simptome ale bolii.

Se întâmplă că există în mod clar o febră, și cum ar fi temperatura de acolo, dar, de fapt, este un salt bruscă a presiunii, indiferent dacă în sus sau în jos ea a sărit.

motive frisoane

Frisoane poate, după tulburări psiho-emoționale, care tind să apară atunci când stresul din cauza surmenaj sau excitație, chiar și lipsa de somn.

Temperatura Frisoanele cauzele simptom

O astfel de condiție poate să apară de multe ori cu fanii de diferite diete. Ca rezultat al încetinirii metabolismului apare frisoane si uneori cu temperatura.

Poate provoca febră pentru o lungă ședere în frig sau la soare. Acest lucru va fi urmat răcirii sau încălzirii excesive.

Frisoane pot apărea din cauza unei accidentări, după care are loc șocul.

Temperatura Frisoanele cauzele simptom

Experții medicali avertizează că febra nu este întotdeauna asociat cu răceli.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când glanda tiroidă nu funcționează corect. În afară de frisoane sunt prezente în aproape aceleași simptome ca o răceală: febră, oboseală și stare lent.

poate frison cu tulburari hormonale si boli ulterioare, cum ar fi diabetul.

Motivele pentru femei

Femeile sunt adesea frisoane din mai multe motive:

- Primul - este latura emotionala deoarece frumoasa jumatate a omenirii mult mai maleabil decât bărbații. Chiar și la cea mai mică emoție poate apărea febră, frisoane, dureri de cap.Temperatura Frisoanele cauzele simptom

- În al doilea rând - la femeile mai in varsta in timpul menopauzei bufeurile frisoane și febră alternante. În cazul lor, cel mai bine este să se consulte un ginecolog sau endocrinolog.

- Adesea, acest lucru se întâmplă în timpul ciclului menstrual, mai ales în primele zile.

noapte rece

Se întâmplă că există un fior pe timp de noapte in timpul somnului. Să ne uităm la cauzele acestui fenomen. Frisoanele apar pe timp de noapte:

- la persoanele care suferă de diabet zaharat;

- cei care au observat hiperhidroza - excesivă transpirație, dar nu frisoane din cauza lui, ci pentru că în repaus de dormit pe foi umede de sudoare;

- la pacienții care sunt preocupati de hemoroizi: frisoane pot anunța posibile complicații ale acestei boli.

Dacă observați aceste simptome, adresați-vă medicului dumneavoastră

Uneori, atunci când o temperatură de răcire, este imposibil să se tragă concluzii pe cont propriu, fără consultarea profesioniștilor din domeniul medical.

Cu astfel de semne se manifestă chiar și greață, vărsături, diaree. Poate fi intoxicație, intoxicații, tulburări ale tranzitului intestinal. Dacă timpul nu vede un medic, acesta poate fi orice proces inflamator.

De asemenea, aceste simptome pot fi alergie la unele alimente. Ele apar doar după ce au luat alimente care provoacă o reacție alergică.

De asemenea, frisoane și temperatură sunt semne pentru toate raceala. Dar, uneori, nu este așa, și numai un medic poate confirma că acesta este, sau rece, sau alte boli mai grave.

În cazul în care astfel de simptome sunt constante și aproape în același timp, există un sentiment care sare de presiune nu este de a pune off pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să consulte un cardiolog.

temperaturile în creștere

Se crede că frisoane - caracteristică a temperaturii. Dar dacă nu este rece, medicii spun că este organismul se luptă cu infecția care a intrat în organism. Dacă temperatura corpului este de aproximativ 38 de grade, doar dezvolta anticorpi, fagocite, interferon. Acestea, la rândul lor, să efectueze o funcție de protecție împotriva virușilor și microbilor.

Dar dacă o febră la 38 de grade durează o lungă perioadă de timp și nu se simte rău nici o ușurare, nu este nevoie doar de un medic.

Temperatura Frisoanele cauzele simptom

O astfel de condiție poate fi observată în toate bolile acute de natură infecțioasă. De asemenea, atunci când agravată, unele boli cronice.

Mult mai greu de a găsi cauza unei astfel de condiții, în cazul în care boala este o consecință a influenței diferiților microbi asupra organismului, din cauza căreia persoana este redus în mod semnificativ imunitatea. Nu există nici un teste de laborator nu pot face.

Atunci când frigul la o temperatură de peste 38 de grade durează mai mult de trei săptămâni și nici alte simptome, medicamentul acest fenomen se numește febră de origine necunoscută.

Febră, frisoane. Cauzele acestor simptome

Temperatura ridicată poate fi asociat îndeaproape cu următoarele boli:

- endocardita, pielonefrită, osteomielită, pneumonie, amigdalita, sinuzita, meningita, prostatită, o inflamatie a uterului, sepsis - toate aceste boli apar ca urmare a expunerii la bacterii;

- tuberculoza, tifos și febră recidivantă, bruceloza, boala Lyme, HIV - aceste boli sunt considerate a fi infectioase;

- malarie, mononucleoza infecțioasă, candidoza, toxoplasmoza, sifilis; cauzele acestor boli pot fi atât virale și parazitare și fungice;

- cu leucemie și limfom, tumori ale bronhiilor sau plamani si alte organe;

Temperatura Frisoanele cauzele simptom

- cu artrita, artrita reumatoida, reumatism, artrita reumatoida, polimialgia reumatică, vasculită alergică, periartrită nodulară, lupus eritematos sistemic, boala Crohn - aceste boli sunt inflamația sistemică;

- cu boli endocrine.

De asemenea, frisoane mai scăzut de hemoglobină în sânge. De asemenea, atunci când o eliberare crescută de adrenalină în ea, contribuind la Adrenal hipertermie.

Temperatura Frisoanele cauzele simptom