Tehnologia de producție (coacere) din Opalul prețioase în casă

Idei de afaceri -> industria prelucrătoare, construcții, agricultură

Producerea de Opalul sintetice la domiciliu

Tehnologia de producție (coacere) din Opalul prețioase în casă

Azi am adus la cunoștință o idee interesantă pentru o afacere acasa de la cititorul nostru Max.Este vorba despre producția internă de Opalul prețioase sintetice, care sunt utilizate pe scară largă în industria de bijuterii.

Apropo, primul brevet pentru producerea de opal prețioase a fost eliberat în 1964, australienii A. Gaskin și P. Darr.

Tehnologia de producere a Opalul prețioase (așa-numitul „copt“ opal), în general, nu este atât de complicat la prima vedere, dar, în orice caz, există câteva secrete și nuanțe.

Cu toate acestea, cel mai bine este să se spună Max.

Tehnologia de producție opal la domiciliu

Îmi imaginez colecția de idei pentru site-ul dvs. o nouă idee de afaceri bazate pe faptul că nu am prea mult timp în urmă a descoperit și a început să pună în practică.

Este vorba despre opal prețioase sintetice.

Toate tipurile de Opalul foarte mult. Totul depinde de calitatea lor.

90% din Opalul minat nimic interesant, cu punctul de vedere al bijutierului nu reprezintă, și sunt ca material tehnic pentru orice nevoi tehnice.

Frumos joc „opal“ de lumină sunt doar așa-numitul „Opalul prețioase“, care sunt produse în cantități foarte mici și doar în câteva locuri de pe planeta noastră. Prin urmare, oamenii de știință din întreaga lume au fost mult timp eyeing posibilitatea de a sintetiza Opalul nobil în mod artificial. Și în mare parte a reușit în această afacere.După cum a devenit cunoscut recent, tehnologia pentru producerea Opalul artificiale nu este prea complicat, și este foarte posibil să se extindă la domiciliu. Ei bine, pentru că rafturile magazinelor de bijuterii încă nu ticsite cu o abundență de Opalul ieftine, am găsit interesant pentru a încerca să stabilească producția acestor pietre frumoase, și, în consecință, vânzarea lor. Deja am petrecut niște experimente și chiar niște rezultate!

Sunt prezentate pe scurt și tehnologia de fabricație a Opalul sintetice sunt adaptate la cerințele interne. De fapt, totul este foarte simplu și nu necesită condiții speciale, reactivi și echipamente. Opalul destul de ciudat, dar sintetice produse prin mijloace artificiale, puteți obține acasă!

Probabil mulți acolo întrebare- de ce împărtășesc cu comunitatea de Internet la această idee? N-ar a fost mai ușor să producă în secret și să prospere? La început, am vrut să fac, dar apoi, în cursul experimentelor, se confruntă cu o foame mare de informații pe problemă în complexitatea tehnologiei.

Este nevoie de o mulțime de experimente, dar tot trage foarte dificil

Cu respect, Max

Partajați această pagină cu prietenii tai! Vă mulțumim!

cele mai populare

Cel mai bun plan de afaceri - unul pe care le va face singur. asistent Great va fi un program special pentru pregătirea unui plan de afaceri.
Citește tot articolul.

Vrei să deschizi un bilet de avion direct la domiciliu sau la birou? De vânzare bilete nevoie doar de acces la Internet. de afaceri profitabile și relevante fără investiții!
Citește tot articolul.

Pentru a produce mobilier modern de orice configurație. fie că este vorba de o bucătărie, dulap sau pe perete, acesta nu necesită unelte - doar un calculator, un burghiu și o cantitate mică de scule de mana.
Citește tot articolul.

Astăzi „produse de abonament„au devenit o tendință foarte popular. Ca de la zero pentru a crea o afacere de milioane de vânzare de produse și servicii pe un abonament.
Citește tot articolul.

Cum de a beneficia de o bursă pentru a începe o afacere de la Bursa de muncă?
Pentru a deschide IP din cauza statului, va fi nevoie.
Citește tot articolul.