Tehnicile de fabricare polimer cu propriile lor mâini

Crearea unui polimer beton cu mâinile lor este mult mai ieftin decât să cumpere produsul finit. În ultimii ani, publicul, tehnologia este crearea unui polimer beton de înaltă calitate, cu mâinile lor au devenit disponibile, păstrând în același timp toate proprietățile pozitive ale materialului. Polimer, ce este? Polimer - o placă de bază solidă sau a unui amestec de rășini de piatră și rocă strivite, pentru care cuplor este folosit compus chimic special. plăci de polimeri fabricate pentru pardoseli, suprafețele din bucătărie, materialul utilizat în pereți de zidărie, precum și de a crea un standuri memoriale sau monumente.Tehnicile de fabricare polimer cu propriile lor mâini

Compoziție pentru fabricarea polimerului

Compoziția polimerică include moloz sau pietriș, nisip, material de umplutură măcinat, lianți, beton. Selecția de pietriș sau piatră spartă ca umplutură solidă depinde de tipul de textura care urmează să fie obținut. Pietris are o culoare uniformă, pietrele sunt de aproximativ aceeași mărime. Pietriș are, de asemenea, o structură foarte diferită, pietrele au o varietate de culori, nuanța și o dimensiune mai mică în comparație cu pietriș.

Nisipul folosit pentru fabricarea de net polimer, cernute, este de dorit să se utilizeze nisip de cuart.

Ca legarea substanței utilizate rășini poliesterice nesaturate, uree-formaldehidă, furan, epoxi, rășini sau ester metilic al furfurolatsetonovuyu al acidului metacrilic. Tipul de liant pe ecranul extern a plăcii nu este afectată, dar cuplarea materialelor sunt cele mai bune pentru a utiliza rășini la prețuri scăzute într-o proporție de făină minerale din microparticule. Pentru a îmbunătăți proprietățile de izolare ale plăcii, se adaugă la o soluție de rășină de lemn saponificare. Pentru a îmbunătăți calitatea plăcilor produse, pentru puterea lor ridicată, folosind agenți activi de suprafață, cum ar fi antiseptic, un colorant, o rășină saponificate și altele. Aceste substante formeaza porii din beton polimeric, oferind astfel bun efect de izolare termică în interiorul construcției.

Tehnicile de fabricare polimer cu propriile lor mâini
Formular pentru polimer

Cum de a face beton polimer cu mâinile lor?

  1. Este necesar să se pregătească toate materialele pentru aceasta: o fundație, nisip, rășină, făină fermă minerale și instrumente. Matrite pentru beton polimer, autobetoniera, mistrie, cutit si alte elemente, după caz.
  2. Solidele au fost bine cu amabilitate spălate și uscate, evitând umiditatea materiale mai mult de 1-2%, scade calitatea polimerului fabricat.
  3. Nisipul trebuie curățat pentru a îndepărta particulele cerne o construcție specială sită, dacă este ud, trebuie uscat. materiale solide utilizate trebuie să fie uscat.
  4. Începe procesul de amestecare a materialului trebuie să fie în ordine crescătoare a densității lor. Cea mai grea substanță pe densitatea sa - este ciment, deci este descărcat pentru prima dată. Apoi se adaugă nisip și pietriș sau piatră spartă. Toate materialele sunt bine amestecate în stare uscată și apoi se adaugă apă și compoziția amestecată.
  5. Rășina trebuie să fie adusă într-o stare moale, se poate înmuia solventul sau căldură. Rășina moale se adaugă surfactanților necesare și apoi întreaga compoziție se amestecă bine.
  6. Binder este cuplată la rășină și amestecată cu materialele solide. Compoziția se amestecă bine până la omogenizare.


Polimer se întărește rapid după amestecare o nevoie urgentă de a extinde masa formelor și vas curat în care materialele amestecate.

Polimer beton cu mâinile lor gata, caracteristicile sale sunt atât de bine încât blocuri și dale de polimer utilizate pentru instalarea pereților exteriori, pentru decorațiuni interioare, precum și în decorarea spațiilor și pentru crearea de mobilier.

constructii blocuri de beton și funcția lor

Instalarea de pereti din blocuri de beton moderne suficient de confortabile datorită dimensiunilor blocurilor, care, în plus, tehnologia modernă de plăci și blocuri îmbunătăți în mod substanțial perioada de calitate și funcționare. În cazul în care blocurile de polimer utilizate pentru lucrări de interior mai des în construcția pereților exteriori din zidărie realizate din blocuri de beton cu agregate ușoare. Acesta este, de asemenea, un blocuri de înaltă calitate, care sunt mai bune decât betonul obișnuit păstrează căldura, ușor de construit și să funcționeze. perete din beton de argilă expandată poate fi izolată de la interior și exterior. Dacă aceasta este camera de zi, acesta poate fi cald la cererea proprietarului, iar în cazul în care scopurile economice spațiilor comerciale, este suficient tencuiala de finisaje interioare sau fără izolație. Montarea pereților din beton necesită utilizarea mortarului de ciment în cazul montării. Dacă instalarea se face finisaje decorative de interior adeziv, silicon sau mortar de ciment.

Tehnicile de fabricare polimer cu propriile lor mâini

Cu suprafața de beton a pereților din casă, trebuie să știți despre cum să facă instalarea și instalarea elementelor tehnice din perete: prize, plinte, cornișă și altele.

Prin instalarea corectă a elementelor de construcții

Cum să ciocan un cui într-un perete de beton? Acest lucru necesită ancore și instrument de fixare. Pe suprafața peretelui planificat locația exactă de cuie și tăieturi în ancora de perete cu un pistol de montare. Pentru a monta o construcție pe scară largă la un perete din beton, utilizați ancore de cel puțin 10 mm în diametru, cu o scobitură în suprafața peretelui nu este mai mică de 100 mm. În cazul în care o instalație de construcție ușoară, folosiți dibluri 8 mm diametru cu o scobitură în perete nu mai puțin de 30 mm. În timpul instalării structurilor se recomandă utilizarea de adeziv de construcție pentru a lubrifia găurile pentru diblurile pentru a se asigura de reținere a sarcinii în condiții de siguranță.

Instalarea Incintele într-un perete de beton necesită cu mare responsabilitate specială, deoarece instalarea necorespunzătoare Sild provoacă să cadă afară din perete, împreună cu cabluri. pereți din beton sunt utilizate Incinte din plastic. diametru rozetă cu ajutorul unui burghiu dinții ștanțe pobeditovym și o gaură în perete, suprafața este curățată. După aceea Sild trebuie să fie instalat într-un perete, firele ar trebui să fie de sub tensiune în avans, pentru a trage spre exterior prin deschiderea tăiat în interiorul Sild. În cazul în care găurile nu sunt, vă puteți tăia cu o construcție de cuțit. Cu șuruburi, care sunt produse cu șild Sild atașat la perete. Montarea Incinte în peretele de beton este gata.

Tehnicile de fabricare polimer cu propriile lor mâini
Instalarea Incintele într-un perete de beton

Cum pot atașa plinta la un perete de beton? Pentru a atașa plinta pe perete de beton, veți avea nevoie de: un burghiu, dibluri, șuruburi. Locul de pre-planificate pe peretele găurii forate folosind sapa de foraj prin plinta. Adică, este forate și de perete, șipci și, în același timp. Duză pe semănătoarea trebuie selectate în funcție de dibluri. Diblurile în peretele de beton trebuie administrat la o distanță de aproximativ 40-60 cm. Șuruburi sau unghiilor plinte este fixat diblurile.

concluzie înrudite

Care satisfac toate cerințele pentru a face din beton polimeric nu este dificil. Principalul lucru - să urmeze instrucțiunile, și apoi nu există probleme