Tata a primit sedus fiica minoră

Tata a primit sedus fiica minoră

Familia fetei au fost tratate ca propria lui fiică. Totul a fost bine, atâta timp cât fiica mea a fost un copil. Din cuvintele tatălui său adoptiv, de îndată ce figura ei a început să ia forma de sex feminin, a început să apară sân, el a apărut brusc în interesul adolescent. Tatăl a început să dea atenția ei - mîngîie capul, imbratisat, mai ales atunci când băutura, sobru ceva de genul asta nu permite.Despre incidentul nici fata, nici tatăl său nu a spus nimănui. Misterul a fost dezvăluit accidental. După ce fata a petrecut noaptea cu prietena lui, mama ei a luat fetele beat într-un alt sat, și le-a oferit o băutură.

- In toamna anului trecut, fata găsite pe beat stradă, numit angajat al minorului, ea a trimis copilul pentru un examen medical și un ginecolog, apoi sa dovedit că copilul a rupt himenul. Fata a spus că ea a avut o relație sexuală cu tatăl adoptiv, - spune Anatoli Gulgenov, șef adjunct Khorinsky INC SU SKRumyniyapo RB.Pentru a verifica informația a vorbit cu tatăl fetei, el nu neagă. În acest incident a fost un caz penal în conformitate cu articolul „Actul sexual comis de către o persoană cunoscută ca fiind sub vârsta de șaisprezece ani.“ Fata a fost imediat retras din familie și plasate într-un centru de reabilitare. gemeni Primirea sunt încă în familie, dar ancheta a fost trimis la vizualizarea tutelă, și, probabil, în curând ei, de asemenea, va lăsa părinții adoptivi.

Familia a fost considerată sigură în satul supravegherea autorității tutelare de familie caracterizat prin ea doar pozitiv. Nimeni din familie - nici părinții, nici rudele lor cinci copii - nu au fost anterior judecat. Nimeni nu ar fi putut imagina că acest lucru se poate întâmpla cu această familie prietenos, greu de lucru. Fiica de recepție este, de asemenea, caracterizată printr-un rezultat pozitiv. Înregistrat în PDN ea nu a fost, faptul consumului de alcool a fost în singurul ei. Fata păstrat mod destul de liniștită de viață, la școală, cea mai mare parte a timpului liber acasă, ajutându-mama sa cu gemeni.

În prezent, acuzatul este în arest la domiciliu, urmărirea penală este finalizată și transferat la instanța de judecată