Tarif "# mozhnovso" Beeline opinie, comentarii, comparații, conexiune

Tarif

Mulți utilizatori pentru o lungă perioadă de timp de așteptare pentru un tarif cu trafic nelimitat la internet fără restricții și viteză. Nu cu mult timp în urmă Beeline a anunțat posibilitatea de a trece la „toate“ linie cu sistem de calcul al tarifelor postpaid, o trăsătură distinctivă este internetul nelimitat. După ceva timp, răspunsul companiei MTS, care este deschis pentru a conecta tariful «inteligent Bezlimitische“. tarife Postpaid „Toate“ de la Beeline a fost disponibil ca parte a unei promoții speciale, care a fost extins în mod repetat, și continuă să opereze în ziua de azi.Tarif „a Bezlimitische inteligent“ este în mare măsură similar cu planul tarifar sistem de plată ulterioară „Totul 500“. Cu toate acestea, al doilea este inferior în anumite privințe. Pentru a ține pasul cu MTS, Beeline deschis pentru a conecta un nou plan tarifar cu internet nelimitat, care funcționează pe un sistem prepaid de calcul. Tarif „# mozhnoVSO“ Beeline include trafic nelimitat pe internet fără restricții și viteza, convorbiri nelimitate la Beeline în toată România și pachete de minute altor operatori, și SMS-uri.

Descriere tarif „# mozhnoVSO“

Tariful poate include toate Beeline:

Costul serviciilor din cauza tarifelor „# mozhnoVSO“


Tarif „# mozhnoVSO“ Beeline include pachete mici SMS-uri și minute către alți operatori. În multe regiuni, toți abonații primesc 100 de minute și 100 de SMS-uri. În acest caz, sunt disponibile 100 de minute sunt cheltuite, iar în punerea în aplicare a apelurilor la Beeline România. SMS mulți abonați au fost mult timp folosit cu greu, atât de puțini oameni pasă de numărul mic, dar apelurile către numere ale altor operatori sunt îngrijorătoare. De asemenea, nu uita despre celelalte servicii de comunicații celulare, care nu sunt incluse în tariful „# mozhnoVSO“ Beeline. De exemplu, apelurile către alte rețele din afara regiunii de origine nu sunt incluse. Dacă alerga afară de minute și SMS-uri, va trebui, de asemenea, să plătească.

Tarif Beeline „# mozhnoVSO“, caracterizat prin următoarele citatele: • Apelurile către Beeline (inclusiv roaming în România) - $ 0;
 • Apelurile către alți operatori din regiune acasă peste pachet - 1,6 ruble. pe minut;
 • Apelurile către alți operatori din afara regiunii de origine - 3 ruble. pe minut;
 • Mesaje SMS trimise abonaților din zona de origine, după epuizarea pachetului - 1,60 ruble;
 • SMS-uri de ieșire către abonații altor regiuni din România - 3 ruble.
 • Atenție
 • Pentru Crimeea și Sevastopol au o facturare separată. Apelurile primite și trimise de 9,95 ruble. pe minut. nelimitat la internet nu funcționează în Crimeea.

  După cum puteți vedea, rata de „merge orice“ este interesant internet numai nelimitat, daca sunt mai importante decât pachete de minute, atunci ar trebui să ia în considerare alte tarife Beeline. Cu toate acestea, cu Internet, de asemenea, nu totul este simplu și nu fără limitări.

  rata de eroare „merge orice“

  Tarif

  Din păcate, acces nelimitat la internet, fără restricții au fost mult timp în trecut. Tarif „totul este posibil“ de la Beeline oferă o serie de limitări, care sunt critice pentru mulți abonați. Deficiențele în tarifare suficiente și trebuie să știți toate acestea înainte de a trece la planul tarifar. Beeline, precum și a altor operatori, se concentrează exclusiv pe beneficiile tarifului, precum și deficiențele plutitorul după trecerea la tarifare.

  Tarif „# mozhnoVSO“ se caracterizează prin următoarele deficiențe:

  Desigur, nu e totul rata de eroare „merge orice“ Beeline. Rata apărut recent și până acum cunoscute despre ea foarte puțin. De-a lungul timpului, vom suplimenta articol. Puteți lăsa, de asemenea comentarii cu privire la tariful „# mozhnoVSO“.

  Compara tarife „# mozhnoVSO“, „Totul 500“ și „Bezlimitische inteligente“

  Tarif

  Este imposibil de spus cu certitudine care dintre aceste cele mai bune rate. Toate sunt similare în mai multe moduri, în special „a Bezlimitische inteligente“ și „merge orice“. Deși diferențele dintre ele sunt la fel. În orice caz, decide care este cel mai bun tarif numai pentru tine, pentru că depinde foarte mult de preferințele unui anumit utilizator.

  Mulți observat că în articol, operatorul Yota nu a fost menționat, care prevede, de asemenea, atenția tarifare abonaților cu internet nelimitat. Acest operator, de asemenea, ar trebui să acorde atenție. Mai jos este un tabel comparativ care vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru tine.

  Am cumpărat o cartelă SIM MTS, verificați. Și a fost mulțumit, în această privință Mts - Bine, 4G este capturi stabile peste tot și viteza este excelent, fac clic pe joc și viziona filme fără visov, frânare, etc.

  În tabelul tarifar comparativ nu a specificat o astfel mosent în # mozhnovse activat stiva de 100 de minute la alți operatori din regiune, și în „bezlimitische“ 200 de minute - doar mts.