Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Deosebit de populare a fost camerele tapet lipirea de culori diferite, în ultimii ani și texturi despre cum tapet pokleit două feluri competent, nu fiecare expert va spune. Cu toate acestea, nu este atât de dificil - echipamente pentru lipirea pereții standardului. O serie de opțiuni de design este diversă - puteți alege-te pe cel care se potrivește cel mai bine un anumit interior.Ce efecte dă tapetului două specii

Cameră de decorare tapet pe scară largă. Acest material este potrivit pentru realizarea chiar și decizii de design cele mai îndrăznețe.

Imagini de fundal au multe avantaje, ele pot:

 • Desemnați zonare;
 • Furnizarea de efectele vizuale necesare;
 • Interesant, cameră decorată cu gust;
 • Asigurați-reparații ieftin și frumos.

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Wallpaper de ajutor sublinia demnitatea camerei și a ascunde defectele sale

Pentru a obține efectul dorit nu este suficient pentru a lipi tapet dumneavoastră preferat. Există exemple de lipire fără succes. Este important să se respecte regulile de bază care garantează succesul.

Este vorba despre combinația corectă de culori și texturi, tehnica corectă și lipirea acestei selecții adecvate materiale de tapet pentru o cameră.

Cât de diferite tapet pokleit cameră și ridica în același timp, „dreapta“ de culoare

Vă puteți gândi la diferite opțiuni pentru a combina imaginea de fundal.

Astfel, este necesar să se respecte regulile de bază - acestea pot ajuta să evitați greșeli stupide în proiectarea:

 1. Combinând diferite culori de tapet și o schemă de culori.
 2. Culorile între neteda tapet contrastante.
 3. Inserând asociat cu tapet astfel de benzi monofonice care poartă model decorativ sau pestriță luminoase.
 4. Utilizarea de tapet în diferite modele.

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Diferite metode de combinare pot include utilizarea acoperirilor într-o singură culoare, dar cu diferite modele sau texturi

Efectuarea tapet cameră, puteți obține atât combinații simple și complexe de culoare. Într-o primă variantă de realizare, culoarea se va completa doar reciproc. Și în al doilea rând, ele pot fi conectate în nuanțe și pentru a trece ușor de la un ton la altul.

combinație adecvată a texturilor - o componentă importantă a tapetului două specii

Înainte de tapet pokleit diferite, ar trebui să fie bine gândit ce materiale ar trebui să fie făcute. În primul rând aveți nevoie pentru a face un început cu privire la modul în care ei înșiși, sau alte materiale în practică arată. De exemplu, o parte din tapet nu ar trebui să fie utilizat în bucătărie sau în baie, dar există unele specii care se va potrivi doar în interior mai rafinat și luxos.

Tipuri de texturi pot fi foarte diferite, aici sunt cele mai frecvente:

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Combinația de succes a diferitelor tipuri de țesături garantează succesul în proiectarea spațiilor

Principalul lucru - pentru a alege cu înțelepciune textura, se concentreze pe grosimea uniformă a acestora. Acest lucru va preveni apariția unor cusături incorecte și a articulațiilor.

Inserezi tapet peretii in doua culori: cele mai populare și de succes soluțiile

Există diferite opțiuni pentru combinarea tapet. Unii vă permit să zonat cu succes premise, în timp ce altele completează designul, în timp ce altele ajuta pentru a ascunde nereguli ale pereților. designeri talentați și curajoși sunt în mod constant a veni cu noi opțiuni de design. După utilizare pentru acest tapet nu este doar convenabil, dar, de asemenea, incredibil de interesant.

Aici sunt cele mai comune tehnici de combinare a acestora:

 1. dungi verticale cu diferite modele lipite pe perete, la rândul său. Aceste opțiuni de proiectare pentru a ajuta vizual extinde sediul, indiferent de schema de culori. Pentru această opțiune, etichetele ar trebui să fie selectate tapet de aceeași textură, astfel încât să nu strice de design distractiv cusături neglijent. Se joaca cu culoare și așa va atrage ochiul, iar schimbarea de texturi va fi deja prea mult. Lățimea benzilor de obicei, de asemenea, de obicei aceeași pentru decizie.
 2. dungi orizontale - o bună recepție pentru a extinde vizual camera. Ei bine, această metodă să fie folosită pentru camere cu tavane înalte. Wall este împărțit convențional în două părți orizontale. Pe banda de jos este tapet lipit de un fel, iar pe partea de sus - cealaltă. Cu separare orizontală poate lua tapet cu o varietate de culori. Acest lucru poate fi modele, modele simetrice, precum și culori monocrome.
 3. Metoda mici inserții: pe perete marchează zona în care tapet pasta de culori necesare. Asemenea zone au în general o formă de forme geometrice. După ce acoperirea autocolante monitorului direct insertul adesea încadrată de o margine sau turnare. idei similare sunt relevante în camerele în cazul în care doriți să atragă atenția asupra oricărui proiect de interior - pictura, oglinda, televizor. Această metodă de înregistrare a spațiilor este convenabil, deoarece inserțiile de acoperire tapet se poate face pe pereți sau lipite vopsite anterior.
 4. Mulți designeri de a face inserțiile de acoperire tapet pe scară largă - în dimensiunea întregului perete. Frumos ambalate astfel încât în ​​camera cu fotografii de perete. alegerea de astăzi este atât de mostre de înaltă calitate, care acestea sunt, uneori, chiar dificil să se distingă de opere de artă originale. Metoda de introducere a scalei puteți obține un punct culminant spectaculos al întregului perete, și cu un tapet autocolant pe tavan - premisele zonare originale.
 5. Patchwork: tapet cu modele diferite sunt tăiate în bucăți mici aceeași formă și lipite. Opțiuni de proiectare pentru pereți pot fi foarte diferite. Această metodă permite pokleit picturi interesante de diferite culori si texturi, iar tapet ar trebui să fie între o foarte bine combinate. Ele pot fi tăiate în pătrate, dreptunghiuri și chiar triunghiuri. Pentru a realiza arta mozaic de acoperire tapet benzi lipirea și suprapunerea și fund.
 6. de relief de perete de izolare. Acesta poate fi inserat nișe interesante și traversele de doar două tipuri de tapet. Dacă identificați în mod corect astfel de structuri, folosind tonuri mai saturate sau profunde, se va face un accent interesant pe relieful pereților schimbărilor.
 7. Inserezi pereți și tavan. Efectuarea tapet lipirea pereți și tavan, în două culori vor avea succes numai în cazul în care înălțimea tavanului nu este mai mică de 2,7 metri.
 8. Lipirea colțurile camerei. Vizual mări camera poate ajuta taping unghiurile sale monitorului dungi întunecate prin acoperirea pereților în culori deschise. Tehnica combinație de colț este admisibilă în cazul în care proiectul nu impune legile stricte în proiectarea. bune opțiuni sunt lipirea de a utiliza în camere cu un mobilier de colț.


Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Combinând tapet bogat și vibrante ar trebui să fie mai calm și Colorant atenuată

Pentru cei care doresc să aranjeze camera în culori strălucitoare, ține cont de faptul că acestea pot provoca oboseala și iritarea

Regulile de bază ale combinarea a două tipuri de tapet

reguli pure și simple va ajuta să înțeleagă mai bine cum tapet pokleit din cele două specii și pentru a atinge, astfel, realizarea de idei interesante în design.

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Mobila si alte elemente de interior ar trebui să fie selectate astfel încât, împreună cu tapet toate componentele se completează reciproc, creând un design interesant și armonios

Aici sunt cele mai importante:

 • Culori spații ar trebui să fie utilizate nu numai pe tapet, dar, de asemenea, reflectată în mobilier, textile și accesorii;
 • În cazul în care imaginea de fundal de bază realizate în culori vii, completează opțiunea lor ar trebui să fie dezactivat de culoare;
 • În cazul în care tapet acoperit model floral primar, perechea de ele, puteți alege componenta texturată;
 • Wallpaper cu model geometric bine cu abstracție;
 • Prin tapet cu modele este cel mai bine pentru a alege o cârpă simplu;
 • Culorile luminoase ar trebui să fie combinate cu nuanțe discrete;
 • Combinația triplă de același lucru este posibil și combinații de succes a face interiorul este deosebit de interesant.

Cum să stea tapet două specii

Tapetare - este simplu, dar necesită unele cunoștințe. În cazul în care tapet kleyut cameră cu două tipuri de culori sau texturi, regulile sunt aceleași ca și cele pentru pereți de lipire standard.

Este important să se aibă în vedere faptul că diferite texturi necesită utilizarea anumitor tipuri de adeziv.

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Textile, vinil și hârtie tapet lipite diverse substanțe

Mascarea articulațiile necesare dacă sunt folosite diferite texturi tapet.

Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra instrumente speciale:

Este important să se producă un perete de pregătire preliminară înainte de a insera tapet camera. Fiecare perete ar trebui să fie curățate de vopsea vechi sau tapet, scoateți-l din resturile de ipsos, chit și curat. În funcție de tipul de pereți benzi tapet șlefuite mai mult sau mai puțin cu atenție. În cazul în care camera este umed, este necesar să se utilizeze medicamente din matriță.

Câteva sfaturi suplimentare cu privire la modul în care diferite tapet pokleit camera

Pentru a combina inteligent tapet, există câteva secrete.

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase
Wallpaper cu două culori diferite, este mai bine să cumpere într-un singur magazin

 1. Cel mai bine este de a ridica lipici în același magazin în cazul în care ați cumpărat imaginea de fundal.
 2. Puteți alege pentru a ridica lățimea dungile în tapet.
 3. Definirea limitele articulațiilor lor trebuie să pre-măsură și marca cu un creion.
 4. tapet Lipirea începe de la partea de sus, și apoi lipite la linia de jos.
 5. Trebuie să facă cote pentru cusături pe banda caz stai jos atunci când uscat.

Doar decora pereții, dacă calitatea de mână și materiale frumoase. piață de astăzi este bogat în cele mai diverse produse. Amestec competent și abil de texturi și nuanțe va ajuta pentru a realiza designul cel mai indraznet care va multumi proprietarii si surpriza invitatilor.

Tapetului cele două specii (foto)

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase

Tapetului două tipuri de fotografii ca pokleit diferite variante pentru cameră, filmați idei frumoase