talie Sore renunță motiv decât pentru a trata la domiciliu

De multe ori boala spate insotita de durere care radiază la nivelul membrelor. În cazul în care dureri de spate dă un picior sindrom este numit sciatică. Acest termen se aplică în cazul în care durerea renunță, pentru că „lyumbo“ se traduce literal „spate“. se aplică pe termen Sakroishialgiya, în cazul în care leziunile nervilor primar are loc la nivel sacrum.talie Sore renunță motiv decât pentru a trata la domiciliu

Sindromul se manifestă brusc, iar durerea de la talie în sus dă pe partea opusă a locației pacientului. Acest lucru se datorează faptului că, la nivelul lombare și plexul sacrale nervoase sunt responsabile pentru inervarea extremităților inferioare, care în măduva spinării și cruce semnal convertit în partea opusă.

Pentru dureri de spate și-a dat principalul motiv este sindromul radicular - radiculopatie. Exprimat în încălcarea unei rădăcini nervoase din măduva spinării, care conduce impulsurile senzoriale și motorii de la creier la mușchi. dureri de spate, și să renunțe la durerea poate fi cauzata de:

  • osteocondrozei;
  • hernie intervertebral;
  • Deplasarea discului sau a vertebrei;
  • Scolioza.

osteocondrozei

Osteochondrosis este un proces de proliferare a țesutului cartilaginos a vertebrelor. Acest lucru conduce la încălcarea rădăcinilor nervoase și a fibrelor de frontieră paravertebral care pot provoca nu numai durere în picior, dar, de asemenea, alte leziuni ale organelor interne. In plus fata de dureri de spate care radiază în picior poate fi experimentat rigiditate în spate, incapacitatea de a îndrepta, amorțeli ale membrelor și înapoi. Cel mai puternic va fi durere ascuțită care face remarcat pe partea de jos a coapsei. Piciorul poate fi, de asemenea, susceptibile la sindromul de durere.

Tratamentul osteocondrozei va dura mai mult timp, iar durerea poate fi de a scăpa de un curs de medicamente cu glucocorticoizi și blocade. pentru că, în esență, procesul nu este reversibilă și necesită tratament conservator descurajare.

hernie intervertebral

Durerea se extinde la piciorul stâng poate indica o hernie de disc sau protruzia începutul inelului fibros al discului. Discul intervertebral este un fel de corp absorbant de șocuri, care elimină vibrațiile și sprijină flexibilitatea coloanei vertebrale. Se compune din și inelului fibros nucleul pulpos.procesul de subtiere numit Proeminență inelului fibros, ceea ce duce la proeminenței de bază. O astfel de educație poate răni nervii și pot provoca dureri. De multe ori, atunci când proeminența din spate doare și trage piciorul.

Caracteristica acută a aching discurilor herniate. hernie intervertebral este un puternic grad de proeminență, care se caracterizează prin ruperea învelișului fibros și, în unele cazuri, precipitarea miezului. Durerea a coloanei vertebrale vor fi distribuite nu numai în picioare, dar în alte zone ale corpului din cauza nealinierii spinării. Un rol special pentru a juca în mod corespunzător, deoarece starea asistată este comparabil cu fractura spinarii.

Deplasarea unei vertebre

Când are loc deplasarea de strângere toate terminațiile nervoase la locul. De multe ori în timp ce doare spatele și dă țesutul din jur, pielea este amortita de picioare, amorțite. În funcție de deplasarea, durerea dă în piciorul drept și a simțit stânga. Aceasta depinde de partea de offset, și grade sale.

De asemenea, poate servi ca un simptom al unei poziții nenaturale - persoana poate merge, trăgând partea din spate a corpului sau întoarcerea pe partea afectată de partea, cum ar fi din spate „durere“. Din cauza anatomiei pe piciorul stâng poate fi Zadran ca pe chelochek încercând să se întoarcă pe călcâie. Pericolul unei astfel de stat nu este numai durere, dar, de asemenea, faptul că partea din spate inferior este aproape complet lipsit de aprovizionare cu sânge normale, ceea ce poate duce la necroză și pierderea funcțiilor de organe pentru o lungă perioadă de timp.

Cilindree are loc după un traumatism sau entorsă. Cele mai frecvente pentru aceasta boala este sezonul de iarnă, ca gheața alunecoasă contribuie la caderi si leziuni de compresie.

Scolioza este o curbură a coloanei vertebrale în jurul axei sale spre dreapta sau spre stânga. Boala se dezvolta pe o lungă perioadă de timp și este agravată de aterizare incorectă sau exerciții de putere prelungit cu presiunea asupra coloanei vertebrale. Vertebrele sunt formate într-o anumită formă, cu toate complică sistemul muscular, trăgând vertebrele în direcția curbată. Tratamentul durează o lungă perioadă de timp și este în formarea mușchilor postura corecta, care va alinia coloanei vertebrale. În acest scop, corsete, fizioterapie, kinetoterapie.

talie Sore renunță motiv decât pentru a trata la domiciliu

Durere de management se poate face numai cu un profesionist specializat ca dureri de picior nu poate fi simptom fără echivoc pentru diagnostic. Ce se poate face si de ce durerea poate spune pe deplin chirurg ortoped sau după RMN, X-ray și evaluarea vizuală a statului. De obicei, tratamentul se efectuează în spital și începe cu blocade ledokainovyh care a calma durerea si le impiedica dezvoltarea unei leziuni cerebrale. Tratamentul ulterior îndreptate la eliminarea cauzei rădăcină, care provoacă dureri în spate.