Tahiaritmiile - tratament, simptome, tahiaritmii sinusoidal

Tahiaritmiile - tratament, simptome, tahiaritmii sinusoidal
Tahiaritmiile - o tulburare patologică de ritm cardiac, care se caracterizează printr-o creștere semnificativă a frecvenței cardiace cu o încălcare simultană a periodicității lor. Atunci când intervalele rata tahiaritmiile inima de la o sută până la patru sute de bătăi pe minut, și ritmul cardiac morfopatologic rapide pot fi observate în camerele inferioare ale inimii (fibrilație ventriculară) și camerele superioare (fibrilație atrială).motive tahiaritmii

Un ritm cardiac anormal de rapid se poate produce din cauza diferitelor boli de inima. Cel mai adesea dezvoltarea acestei patologii provoacă următoarele boli de inima: leziuni infecțioase și neoplazice ale mușchiului inimii, cardiomiopatia. insuficiență cardiacă, ateroscleroza (boala arterelor coronare), hipertensiune arterială, boli de valve cardiace.

În plus față de motivele tahiaritmii includ unele boli pulmonare, boli tiroidiene, hipertiroidism. dezechilibru electrolitic, congenital WPW-sindrom, chirurgia cardiaca, utilizarea de droguri și alcool.

Tahiaritmiile văzut în faptul dacă mușchiul inimii scurtează pulsul este aplicat înainte de aceasta presupune un ritm cardiac normal. Acest ritm anormal al inimii poate începe în partea de jos și în camerele inimii superioare.

simptome tahiaritmii

Această stare poate fi împărțită în cronică și paroxistică cronică și tahiaritmiile poate fi constantă și continuă recurente. Tabloul clinic este destul de variabilă, de la senzație ușoară de slăbiciune severă la bătăilor inimii, dificultăți de respirație, leșin, șoc aritmică și edem pulmonar. De multe ori, există dificultăți de respirație și amețeli.

În plus față de tahiaritmiile caracterizate prin simptome de așa-numita „furtuna autonom“, de multe ori cu un fior, febră, de urgență de a urina, cu eliberarea unei cantități suficient de mare de urină.tahiaritmii sinusală

Una dintre cele mai comune tipuri de aritmie cardiacă este tahiaritmii sinusurilor. Această stare este caracterizată de ritm cardiac rapid peste optzeci de bătăi pe minut.

Atunci când o astfel de creștere a frecvenței cardiace observate în timpul efortului fizic, anxietate, stres sau emoție - acest lucru este normal. Dar dacă această situație este evidentă în repaus, ar trebui să fie precaut, deoarece de multe ori este prima manifestare a tahiaritmii sinusurilor.

În cele mai multe cazuri, acest tip de aritmie indică faptul că există o problemă la nivelul glandei tiroide, sistemul nervos autonom, circulația sângelui. În acest caz, atunci când un palpitații ar trebui să solicite asistență de la cardiolog, care, în urma studiilor necesare prescrie un tratament adecvat sau se referă la un alt medic specialist (phlebologist endocrinolog, etc.).

Sinus tahiaritmiile este foarte periculos, pentru că atunci când munca grea, inima nu este umplut cu cantitatea suficienta de sange, ceea ce duce la deteriorarea atât a alimentarii cu sange a muschiului inimii in sine, precum și alte organe și țesuturi. Prin urmare, se poate dezvolta inițial ischemie miocardică, infarct miocardic și mai târziu.

Tahiaritmiile la copii este cel mai adesea un neparoksizmalnuyu și paroxistică tahicardie. Aceste state au nevoie de tratament obligatoriu sau, uneori, chiar și de îngrijire de urgență. tahiaritmii paroxistice începe brusc, ca urmare a sindroamelor de pre-excitație sau după bătăile. Cel mai adesea atacul durează o chestiune de secunde, dar poate fi, uneori, amânată timp de două până la trei ore și apoi se termină la fel de brusc. În timpul atacului, frecvența cardiacă depășește limita de vârstă este de obicei de două ori.

Neparoksizmalnaya tahiaritmiile la copii se dezvolta ca urmare a activității eterogene de automatism focare. Atac în această formă de boală este întârziată pentru o perioadă suficient de lungă de timp, începând rata bătăilor inimii poate ajunge la 160 de bătăi pe minut, la sfârșitul anului nu este o pauză compensatorie. În cazul unor atacuri frecvente prelungite pot dezvolta insuficienta cardiaca.

tratamentul tahiaritmii

Diagnosticul și tratamentul ulterior al tahiaritmii deține un cardiolog. Tratamentul Tactici depinde de patologia de bază diagnosticat care a cauzat acest ritm cardiac anormal.

Dacă tahiaritmiile nu duce la o tulburare circulatorie acută și nu există nici o amenințare imediată a apariției sale, efectuarea tratamentului antiaritmic de urgență nu se realizează, după cum în astfel de cazuri, rata de normalizare încercările de urgență poate fi considerabil mai periculoasă decât aritmie.

  • Del.icio.us
  • Digg
  • Technorati
  • magnolie
  • Newsvine
  • Reddit