tablă perforată, foi perforate București

Acasă - Articole - tabla perforata: tipuri și metode de fabricație

tablă perforată, foi perforate București

Astăzi, producția este dezvoltat astfel încât foaia de perforat pot fi produse cu diferite tipuri de perforații. Puteți alege să comande alungite, rotunde, dreptunghiulare, decorative, crestate si alte tipuri de găuri. Acesta poate fi diferit nu numai forma găurilor, dar, de asemenea, dimensiunea și natura acordului. Cele mai comune de compensare sau drepte rânduri.tablă perforată, foi perforate București

Foi perforate

Pentru oțel de oțel tablă perforată utilizată la 6 mm grosime. O astfel de perfolisty destinate pentru sarcini de inginerie. Foi perforate nu sunt adecvate ca material decorativ. Pentru astfel de soluții necesită un tratament suplimentar anti-coroziune.

tablă perforată, foi perforate București

De asemenea, există foi perforate din otel negru. Astfel de variații să fie acoperite cu vopsea pulbere în două sau mai multe straturi pentru utilizare în exterior. De asemenea, este necesar grund, vopsea exterior sau email, în funcție de sarcina.Foi perforate galvanizate

Perfolisty galvanizat mai rezistente la coroziune comparativ cu oțel foi perforate neacoperite. Rețineți că, în majoritatea cazurilor, tabla galvanizată imediat este făcută la ștanțare și tăiere, astfel încât muchia nu poate avea un strat protector. In ciuda zincare astfel de perfolisty ar trebui aplicată exclusiv în incinta sediului, dacă nu există un tratament suplimentar.

tablă perforată, foi perforate București

Tabla din oțel inoxidabil perforat

din oțel inoxidabil Perfolisty nu necesită o prelucrare ulterioară, astfel încât aceste tipuri de liste pot fi utilizate în aer liber și sunt potrivite pentru o varietate de garduri, sarcini de construcție etc. Pentru utilizarea în experți media agresive va ajuta să alegeți tipul corect de oțel pentru producția de bunuri cu proprietăți țintă.

tablă perforată, foi perforate București

Foi aluminiu perforate

Foi perforate de aluminiu este mai ușor decât perfolisty din alte materiale. Cu toate acestea, există un dezavantaj - expunerea la stres mecanic. În mediul extern al suprafeței foaie poate deveni mai întunecată. foaie de aluminiu perforat poate fi anodizate pentru a crește rezistența la coroziune. Se recomandă, de asemenea, vopsea.

În „Foi perforate“ puteți cumpăra foi perforate în ea vorbire sau bunuri de ordine pe propriile lor proiecte. Experții noștri sunt gata să-și îndeplinească sarcinile chiar și cele mai neobișnuite. Dacă este necesar, meșterii noștri produc o serie de lucrări suplimentare, inclusiv de tăiere, sudare, îndoire, și altele.

Selectați tipul de perforare

perforații circulare cu rânduri decalate de găuri (Rv)

perforație rotundă cu rânduri drepte de găuri (RG)

perforare pătrată cu rânduri decalate de găuri (Qv)

perforare pătrată cu rânduri drepte de găuri (Qg)

perforație pătrat cu rânduri de găuri în diagonală decalate (Qd)

Perforația dreptunghiular cu rânduri drepte de găuri (Lge)

Perforarea cu gaura alungită aranjate în rânduri drepte (LGL)

Perforarea gaura alungită în rânduri (Lvl)

perforare Hexagonal (celulă) cu rânduri decalate de găuri (Sev)