Supernevestka (2018) - Watch Online

Super Kelinchak

O întâlnire întâmplătoare la bowling locală a schimbat pentru totdeauna viața Sardor și Diana. Spre nemulțumirea părinților săi, au decis rapid să se căsătorească. Dar Diana, care a crescut într-un mediu total diferit, sunt dificil de relație cu mama ei în drept. Cu intuiție feminină și studiul tradițiilor naționale din Uzbekistan Diana a reușit să ridice „cheie“ pentru natura dificilă a morocănos lor „a doua mamă.“Vreau să văd Colecții supravegheate

Uita-te on-line

A se vedea, de asemenea,

Supernevestka (2008) - Watch Online

Supernevestka (2008) - Watch Online

Supernevestka (2008) - Watch Online

Supernevestka (2008) - Watch Online

Supernevestka (2008) - Watch Online

Supernevestka (2008) - Watch Online
Murad Radjabov

Supernevestka (2008) - Watch Online
Said Rametova

Supernevestka (2008) - Watch Online
adiz Radjabov

Supernevestka (2008) - Watch Online


Nazim Tulyakhodzhayev

Supernevestka (2008) - Watch Online
Elizabeth Karali

descărcare

Filmul este, desigur, interesant sa ma uit, dar doar amintiți-vă că trăiți în partea europeană a continentului. Am înțeles că tradiția, patriarhat, în special cultura, dar. se căsătorească, să devină un elf fără casă cuvintele potrivite. Și mi-am încordat asalt constant - tata-in-law obrajii bate zgariat mama-fiica, da, un raport mare. Și „bogat“ mediu în case, oroarea, toate covoarele roșii, perdele și mobilier lăcuit strălucitor. Și apoi acești oameni, care tind să creadă că locul unei femei după capre și mașinile intră aici și să principiile lor de viață.

După toate aceste divergent și alte insecte, un astfel de film a mers pentru a ridica moralul. Un pic naiv, și arată indiene, cum ar fi, dar încă un film bun.

M-am născut și jumătate din viața sa în Tașkent. Toate adevărat. Toate fetele vis de 13 ani să se căsătorească, să gătească pilaf și să aibă copii. ) Un om de mers pe jos, bea ceai, joc table. Și statutul de necăsătorit remarcat ca in mod corect Masterslov, România și Uzbekistan = lucruri complet diferite. Am încărcat filmul de ceva timp din nou în lume. Și, după cum l-am dor, eu sunt filmul a fost foarte plăcut și frumos.

statutul de necăsătorit, este, din păcate, în Franța, statutul de necăsătorit, cu semnul minus. O altă întrebare este ceea ce rezultatele negative din diferite țări. Mă întreb, în ​​Uzbekistan, în general, femeile obține de fapt, o educație și un loc de muncă decent. Sau pardoseli răzbunare într-o pălărie cu margele - pinnacle cariera.

Filmul doar super-.

filme Bahrom Yakubov colectate de numerar! în cazul în care nu scandalul pe care, în opinia mea, el însuși Navariya) Diane personaj principal făcut față cu rolul din titlu in ciuda indiferent de ce! actorii ales cu înțelepciune! Numai Murad Radjabov Eu nu-l cred ca actor, el însuși, ceea ce este în film păstrat în multe familii și acest lucru este foarte distractiv! și curte podmitayut și timpul de studiu pentru a pregăti și să mănânce. și părinții soțului ei respect și respect nu se tem! Echipa de creatie a dat spiritul filmului și a suflat un Bahrom de PR nu este pentru Uzbekistan

AWESOME, foarte mult.

Mi-a placut filmul)) Se răcește de film hilar. A se vedea - nu vei regreta.

Mentalitatea cursului un pic neprevychen pentru spectatori, dar sensul poveste - mare! Și că este producătorii de est sunt în măsură să prezinte astfel de situații de viață! Ideea este că fiecare fată trebuie să iubească aici și atât de sinceră, atât de mult încât mama se notează pe cât de mult ca fiul său, un sentiment de aur a ceea ce trebuie să îndure pentru dragostea tuturor, iar restul vor fi răsplătiți.

un film bun, chiar si sotul meu a placut)) Așa cum este rareori ceva ce nravitsya..Tak VEZI.

Filmele trebuie să fie un final fericit. Chiar mi-a placut, poate lua în cele din urmă o pauză de la comedie și militanți stupide sângeroase))) Vă recomandăm.

ludchiy filmi chim indiskie.

Mi-a placut filmul, te sfătuiesc să se uite în jur. o comedie romantică despre lumina vieții, și pentru că acest lucru nu este numai în familiile uzbece se întâmple.

Horoshij de film, weselenkij, naiwnyj takoj, poradowal

Marele Film)) prikolnyy.

Eu, de altfel, această situație vine vorba. Am făcut o mulțime de informații utile. Un musulman - oamenii sunt complexe. Fiecare națiune are propriile obiceiuri și tradiții. Pur și simplu trebuie să fie respectate.

bun film.
cei care nu înțeleg suficient de pi-est. s
Este vorba despre film. și nu pe naționalitate și religie.