sundress română cu mâinile SEW lor

Acest sundress, dar nu simplu, iar prezenta română-folk toate bune - a fost frumos, lumina, elegant, spațioase și nu împiedică mișcarea. Și este ușor și simplu, puteți face propriile mâini pe modelul de lumina sau chiar fără ea.sundress română cu mâinile SEW lor

Instrumente și materiale necesare

Se va lua tot ceea ce este de obicei necesară pentru cusut:

sundress stofe (satin de bumbac, atlas, etc. red.) Lățimea de 110 cm și o lungime de 2,5 m;

Stofa de finisare (banda 2 metri lățime);

Fir pentru a se potrivi cu materialul;

Ace și foarfece;

Hârtie pentru construirea unui circuit de model.

Cea mai simplă opțiune sundress națională română

Te poti construi un model, puteți descărca gata. Dar cel mai simplu mod de a face fără ea. Deci, cum să coase Sundress românesc cu mâinile lor, fără un model.

Ia-o bucată de material și se taie dintr-un dreptunghi de la ea. O parte a dreptunghiului este acoperirea pieptului, celălalt - lungimea Sundress dorită. Nu uitați să lăsați un loc în care cusătura va fi stabilită. Această așa-numita alocație, a cărei lățime ar trebui să fie de cel puțin un an și jumătate de centimetri. Mai multe cusute de sundress de partea greșită. Rochie sundress pe ace și limba engleză este fixat la locurile potrivite viitorul curelei. Pentru chingile vor avea nevoie de aceeasi tesatura ca si pentru Sundress. Lățimea curelelor pentru Sundress românesc trebuie să fie de cel puțin 4-5 cm posibil.Nu poți tăia un dreptunghi și un trapez. În acest caz, sundress rândul său, ușor evazată. Sau desena un dreptunghi cu laturile egale, adunate pe banda piept.

Cum să coase un sundress românesc cu un model

Pentru modelul avem nevoie de două numere - volumul de piept și spate.

sundress română cu mâinile SEW lor

Gata pentru modelul, înlocuind cu dimensiunea sa, se taie două trapeze. Lungimea unei baze este, de obicei, luată în 110 cm, înălțime depinde de înălțimea și lungimea dorită Sundress (acest lucru va fi ea).

Din restul de jugul tăiat țesut (Fig. A și B) și viitorul curelei (Fig. C). Creată de cochetă pe părțile laterale.

sundress română cu mâinile SEW lor

coase în plus jugul pe fundul sundress (de reticulare a două trapeze).

În partea centrală Sundress coase banda tesatura din față pentru finisare. De obicei, această bandă are o culoare contrastantă (alb, galben, etc.). O bandă de aceeași culoare devine off sundress jos.

curele Sundress pliate în jumătate partea greșită spre interior și cusute, urmată de amețitoare pe partea din față și coase la jug.