sughiț frecvente din motive care fac copii

Toți părinții se confruntă cu fenomenul de sughiț frecvente la copii. Acest lucru este pentru distracție pentru adulți, iar pentru majoritatea copiilor fenomen neplăcut este însoțită de un sunet caracteristic, amintind de „și-uh“. În părinții grijulii întrebări pot apărea în acest sens. Din cauza a ceea ce sughiț lor copil și ce înseamnă? Pentru a ajuta copilul într-o astfel de situație, părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că o astfel de sughiț, motiv pentru care apare și ce să facă în acest caz.Sughitul la copii este foarte frecvente. Aceasta se caracterizează prin contracții spasmodice nespecifice spasmodice ale diafragmei și apare mișcările respiratorii scurte.

Din punct de vedere al sughiț medicina copilului este încercarea inconștientă și compulsivă de a respira, repetând de mai multe ori cu o reducere bruscă a glotei. Astfel, există un sunet distinctiv sau hămăit involuntar, în care un sughiț este ușor de recunoscut.

1 Ce sunt sughiț?

Unii cercetători cred că sughiț - este un reflex care ajută la eliminarea excesului de aer din stomac, a ajuns acolo cu alimente. Dar cum se explica faptul că sughiț, chiar și copiii nenăscuți.

Acest fenomen este observat de multe ori în ultimele luni de sarcină, și se exprimă nu este puternic regulat exploziile periodice fat. Până în prezent nici o explicație plauzibilă pentru acest fapt. Pune transmite doar o ipoteză, că nenăscuți sughit copil a explicat:

  • dezvoltarea respiratorie și reflexele inghitire;
  • degajări accidentale de lichid amniotic in stomac fatului;
  • lipsa de oxigen în sângele mamei, cauzând asfixia.

sughiț frecvente din motive care fac copii

plimbări lungi în aer curat în timpul sarcinii poate ajuta la reducerea riscului de hipoxie fetale. Abstinența de la nicotină și alcool, de asemenea, va reduce acest risc la minimum. În cazul în care, cu toate acestea, atacurile de la copilul nenăscut continuă, este necesar să se facă exerciții speciale de respirație, în special în ultima lună de sarcină.

Sughitul - este o contractie involuntara a diafragmei, reducând în același timp mușchii intercostali. Spasmul apare brusc în încălcarea procesului respirator, oprind complet respirația pentru o perioadă scurtă de timp. Cei mai mulți copii, spre deosebire de adulți, care pot face față cu ușurință sughiț, pentru a face greu.

crize frecvente și prelungite de sughiț la copii - un semn alarmant, care nu ar trebui să fie ignorate. Uneori este combinat cu arsuri la stomac, dureri în piept și dificultăți de respirație. În acest caz, o vizita la clinica este deja o necesitate. Atacuri regulate, care continuă într-un copil pentru o lungă perioadă de timp, de asemenea, necesită un examen medical. Dacă sughit apar în mod constant la un copil după ce mănâncă, aveți nevoie pentru a face apel la un gastroenterolog pediatru. Pentru a rezolva problema se poate alătura și alți specialiști, cum ar fi un neurolog, psihiatru, chirurg.

sughiț frecvente din motive care fac copii

sughiț frecvente din motive care fac copii

Bebelușii pot începe să sughit, în cazul în care alimentarea mâncarea intră în stomac cu aer sau ei „sufoca“ este prea puternic jet de lapte matern. În acest caz, copilul se poate ineca, care provoacă o contracție involuntară a diafragmei, transformându-se în sughiț. Atacul poate provoca o supraalimentare elementar. În acest caz, după ce a hrănit copilul ar trebui să fie dețină vertical, atâta timp cât nu srygnet să nu se oprească sughituri.Sughitul poate să apară și un copil flămând. În cazul în care a trecut o perioadă suficient de lungă de timp, iar copilul a început să sughiț după ultima masă, este logic să se presupună că el era foame sau sete. În acest caz, pentru a scăpa de Icahn, pentru a fi hrănite firimituri sau să bea apă caldă.

Prea temperatura a mediului ambiant și copilul cioc rece cere ca, în acest caz, există sughiț din cauza înghețului. În acest caz, ar trebui să fie îmbrăcat cu căldură, adăpost și apă cu apă caldă.

sughiț fiziologice la copii mai mari de un an, pentru aceleași motive, dar căile disponibile pentru a elimina devine mai mare. La această vârstă, un copil poate face deja clar de ce el sughiț.

La vârsta de aproximativ 1 an in dieta de majoritatea copiilor, în plus față de laptele matern sau formula pentru sugari conține deja o varietate de componente de alimente complementare. Trecerea la o hrană uscată nu merge întotdeauna neobservat. În cazul în care corpul copilului nu are timp să se adapteze la o astfel de masă, poate reacționa la crizele ei de sughiț. Mai multe alimente uscate poate provoca un atac de sete inconștientă. Prin urmare, în cazul în care copilul a început să sughit în această perioadă, cel mai adesea este suficient pentru a bea o apă caldă mică sau ceai.

Hyperemotivity este principalul motiv pentru care copilul de multe ori continuă să sughiț chiar și la vârsta de 5 ani si mai in varsta. De multe ori, apar in timpul sughiț plans prelungit sau ras. Acest lucru este, de asemenea, din cauza expunerii la stomac de aer. În acest caz, trebuie să comutați atenția copilului, distrage atenția-l pentru o activitate liniștită, limita la aceasta activitate excesivă sau calma. Băut băuturi carbogazoase poate provoca sughiț la copiii mici.

sughiț patologica apare în stările de boală ale corpului. durata atacului, în acest caz, pot fi diferite. Aceasta poate dura de la câteva minute la câteva ore sau chiar zile. sughiț patologica este un simptom nespecific al multor boli. În funcție de cauzele acesteia, este:

Pentru prevenirea și tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal cititorilor noștri sunt sfătuiți de ceai monahală. Acesta este un instrument unic, care este format din 9 plante medicinale utile pentru digestie, care nu doar să completeze, ci și îmbunătățesc acțiunile reciproc. Ceaiul monahală nu va elimina numai toate simptomele bolilor gastro-intestinale și a sistemului digestiv, dar, de asemenea, pentru a scăpa de cauzele sale.

  1. Toxic, caracterizat CNS, in curs de dezvoltare atunci când sunt ingerate substanțe toxice. Convulsii sughiț toxice apar atunci când otrăvit de alcool, droguri, fungi, nutriție proastă, și așa mai departe. Apar D. Convulsii sughiț toxice atunci când intoxicație totală care rezultă în cazul insuficienței renale severe atunci când organismul poate nu se elimina toxine, diabet (Intoxicație glucoza in exces ), în cazul bolilor infecțioase grave.
  2. Reflecția, apare pe fundalul multor boli. tumori pulmonare, pleurită Caracteristic, leziuni ale diafragmei si nervul frenic (nevrite), diverse patologii ale tractului gastrointestinal, alergii alimentare, dispepsie (nevroza gastric). Caracteristica patologiilor intestinale, adică, enterită, enterocolită, ascaridoză, și alte state.
  3. Central, are loc în inflamație în diferite părți ale sistemului nervos central. inflamație a creierului, însoțită de crize de sughiț patologice apar la diferite boli infecțioase acute, care, din păcate, de multe ori copiii bolnavi, cum ar fi rujeola, varicela, rubeola, gripa, oreion, malarie.
  4. Leziuni la torace poate fi cauza convulsii.

terapii 3

sughiț fiziologice episodic nu necesita un tratament special. În cele mai multe cazuri, aceasta dispare. În cazurile prelungite, vă puteți da copilului să bea inghitituri mari, un pahar cu apă caldă sau să-l întreb pentru câteva secunde, țineți-vă respirația.

În cazul în crize periodice ale sughiț apar în fundalul oricărei boli, tratamentul ar trebui să fie îndreptate la eliminarea bolii. Icahn nu este, în sine, dăunătoare pentru organism și poate provoca unele complicații, dar este necesar pentru a trata și de a preveni apariția unor boli care pot provoca crize lungi de sughiț.

Și un pic despre secretele.

Te-ai saturat de dureri abdominale, greață și vărsături ...

  • Și acest lucru arsuri la stomac constantă ...
  • Ca să nu mai vorbim de frustrarea unui scaun, constipație alternativ ...
  • Pe o stare de spirit bună de toate și amintiți-vă dezgustătoare ...

sughiț frecvente din motive care fac copii