Subsol pentru ca tesutul, recenzii, fotografii

Astăzi, în rochie domnește synthetics, dar oamenii care stiu multe despre confort, prefera materiale naturale. Nu toată lumea știe că în țesătura de subsol.Este un material natural pe baza de bumbac. Cu lână. Cald, moale, plăcut la corp, nu provoacă iritații. Care ar trebui să fie pickiest consumatorului.

Un pic de tehnici de istorie și de fabricație


Istoria țesutului este necunoscut. Se crede că a existat acest material, dacă în URSS după război, sau în străinătate în anii '30 ai secolului al 20-lea. Există o versiune de origine indiană sau egipteană.

Aceste țări s-au concentrat în mod tradițional pe crearea de țesături de bumbac, deoarece acestea cresc materiile prime pentru ei. Împotriva acestei versiuni este lipsa de dezvoltare a tehnologiei în aceste regiuni. La urma urmei, avem nevoie de mașini de înaltă calitate, pentru a crea un subsol. tricotaje orientate.

Subsol pentru ca tesutul, recenzii, fotografii

Orice ar fi fost, creatorul necunoscut este încă recunoscător oamenilor care se ocupă cu haine realizate din acest material. Numele materialului este în mod clar de origine germană. Unul dintre sensurile cuvântului este Futter - tesatura căptușeală.

Aceasta se caracterizează prin tehnologia de producție. Țesătura buna cu partea gresita se implica fir futerirovannaya. Se incheie broșă. Apoi ei șicana. Acest fir face ca materialul durabil și dens. Ea nu trece de vânt. Subsol este tipărit și fără probleme pictate.

tesatura

  • Ecologic, nealergenna.
  • Respirabilă, perfect „respiră“.
  • Se absoarbe umezeala.
  • Are o izolare termică ridicată, fără a provoca efectul de seră.
  • Dimensional stabil, nu se întinde.
  • Durabil de a utiliza. Braves uzura activă.
  • Rezistent la uzura. Acesta este proiectat pentru un număr mare de spălări.
  • Ea are o bază solidă. Aceasta, împreună cu tehnologia de tesut previne peleți și pufuri.
  • Rețineți că, atunci când se spală psihiatru. Sub rezerva recomandărilor producătorilor grijă de această problemă ușor de evitat.

Subsol pentru ca tesutul, recenzii, fotografii
Vom descrie tesut subsol, structura sa. Odată ce subsol se face numai din bumbac. Acum, este de multe ori adaugă la diverse fibre. Se diversifică datele sale externe, și îmbunătățește performanța.

Aceasta a permis un procent mic de aditivi nenaturale - poliester. viscoza cu lycra. Este rezonabil, deoarece fibrele sintetice îmbunătățește calitatea tesatura. Devine mai rezistente. Haine făcut mai bine ședinței și nu deformate, nu pot fi retrase.

Suplimentele nu furnizează produsul arde, face mai puternic. Toate acestea crește în mod semnificativ cererea consumatorilor. Cu toate acestea, pentru haine pentru copii este de preferat să nu exista synthetics. Același lucru se poate spune și despre alergii. Aceste haine sunt mai sigure și mai confortabil.

De la suplimente de țesături de lână devine mai cald. Dar amenințarea a crescut contracție după spălare. În plus, aceasta poate provoca senzație neplăcută la atingere. De la astfel de jachete subsol coase, hanorace și așa mai departe.Există mai multe tipuri de subsol. Aceasta depinde de numărul de fire în țesut, calitatea lor. Cel mai subțire - subsol monocatenar din bumbac. El bumbac, complet inofensiv, deoarece produc haine pentru nou-născuți.

Subsol pentru ca tesutul, recenzii, fotografii

Subsol 2-fire peste gramada densa pe interior tangibil. În cele mai multe cazuri, acest amestec de material - cu lycra sau poliester. Acest lucru permite ca materialul să se întindă ușor, dar încă menține forma. Materialul este folosit pentru costume de jogging, halate, pijamale.

Subsol 3 fire - strâmt. Lâna este lung și gros. Are o cârpă caldă, de obicei, a adăugat lycra, poliester sau lână. Un model bine-cunoscut al subsolului - Melange gri. De obicei, acesta este format din 80% bumbac, restul - Suplimente. Ea produce o frumoasă și la modă haine. In plus, ele tind să se acumuleze grăsime.

Poti sa te uiti la fotografii. că pentru subsol tesatura.

Materialul este usor de ingrijit, în acest sens, este foarte impozitare. Ea nu mototoli, aceasta poate fi păstrată pentru mult timp când este pliată, se formează fracturi.

Trebuie să ne amintim că, atunci când spălarea de subsol din bumbac se micșorează. Prin urmare, este necesar să se spele tesatura, la o temperatură de aproximativ 40 de grade, uneori chiar și 30. Este clar că nu poate fi fiert.

Este mai subțire tesatura, cooler ar trebui să fie apă pentru spălare. praful de spălat ar trebui să fie selectate în funcție de culoarea lucrurilor. Cu toate acestea, această regulă se aplică pentru orice materiale de spălare.

[Atenție tip = verde] nu ar trebui să fie lucruri din subsol să se usuce la soare. Hang-le ușor uscate, când sticla de apă. [/ Atenție]

lucruri subtile călcate într-o operațiune delicată. lucruri strânse cu un mod de pui de somn - „bumbac.“

sfaturi utile

Cumpărarea de haine de la subsol, este necesar să-l ia la dimensiunea a două mai mult decât este necesar. Acest lucru va evita dezamăgirea după spălare.

Nu trebuie să zgârciți la preț. Amintiți-vă în cazul în care masa de prânz gratuit? Deci aproape totul, inclusiv și cu acest material. În subsolul de densitate joasă ieftine. Și un lucru bun - 310 g / mp. m. Procentul synthetics poate fi crescută într-un subsol ieftin. Țesătura acestei devine mai puțin cald și poate chiar provoca disconfort atunci când este purtat.

Subsol pentru ca tesutul, recenzii, fotografii

Pentru dressing subsol este împărțit în 3 tipuri. Acest Peña, inel și Open End. Cel mai rău - ultimul. Lucru făcut din ea, va fi, desigur, mai ieftin. Dar nu un fel de rapid va rolă și cârlige.

Unii producători ieftin prin utilizarea coloranți ieftine. Se va simți mai repede atunci când este purtat. Astfel de produse se estompeze rapid. și poate pata după spălare.

Fiți atenți atunci când cumpără produse din țesături cu lână subsol. Uneori folosesc lână artificială, de fapt - lână lipite. Îmbrăcăminte din această pânză minunat în ghilimele va lăsa urme de praf, „urca“ până nu pierd lână. Nu arunca bani departe, cumpara numai produse de calitate. Să producătorii fără scrupule transporta bunurile lor înșiși.

Aplicație și recenzii

Materialul cererii, în ciuda abundența și diversitatea de țesături moderne. Acest material elastic din tricot, care ia forma corpului. Elibereaza-lea toate rotunjime, nu restricționează mișcarea. De la subsol coase haine pentru copii și adulți. Îmbrăcăminte din acest material are toate calitățile sale excelente - nu-și pierde forma, și este dens trece de aer cald, și nu sub formă de granule bufe, hipoalergenic.

Aceasta rochie este ușor să se mute. Materialul este suficient de puternic, nu rupte de sarcina, poate rezista la mișcarea mai viguroasă. Am menționat deja utilizarea acestui material pentru cei mici, pentru treninguri, jachete, jachete.

Salopete din subsol

Prin salopeta cerințe speciale. Acestea sunt diferite pentru diferite tipuri de activități. Dar cererea generală - este omul ușor să-l proteja de influențe externe adverse. De la subsol a făcut lenjerie bărbați perfecți lui. Este lenjerie primește ofițeri ai armatei române.

Aceeași lenjerie de corp da unele firme angajaților lor la locul de muncă, în cazul în care protecția importantă de frig. În plus, ca parte a hainelor de lucru sunt adesea folosite jachete calde și pulovere din subsol.

Care este hollofayber izolare? A se vedea aici. [/ Blockquote_gray]