Subiectul - semnificația obiectului în dicționar al limbii române

Cuvinte similare în dicționar:

Operațiunile de asigurare: 1. Termenul, care este frecvent utilizat pentru a se referi la polița de asigurare, care este asigurat. Politica de asigurare împotriva incendiilor, termenul se poate referi la subiectele incluse în lista conținută în proprietatea camerei, care face obiectul unei protecții de asigurare. 2. Se separă obiectul unei proprietăți enumerate asigurat în conformitate cu polița de asigurare, care oferă o descriere și evaluare.(Obiect de securitate) - un subiect special, care aduce confort și un sentiment de securitate pentru copil timp de mai mulți ani. Astfel de elemente sunt legate cel mai adesea în mintea copilului din pătuțul lui și sunt de obicei realizate dintr-un material moale. O bucată dintr-o pătură veche de lână, sau o cămașă de noapte vechi, ursuleț de pluș, și chiar un vechi scutece pot fi selectate de către copil ca sursă de calmare; De obicei, merge la culcare, el le apasă ferm pe fața lui. nu ar trebui să fie în mod specific pentru a încerca să dezvata copilul de la aceste discipline, indiferent de vârstă, deoarece acestea nu-l pot aduce nici un rău.

(Obiect de securitate) - un subiect special. aducând confort și un sentiment de securitate pentru copil timp de mai mulți ani. Astfel de elemente sunt legate cel mai adesea în mintea copilului din pătuțul lui și sunt de obicei realizate dintr-un material moale. O bucată dintr-o pătură veche de lână, sau o cămașă de noapte vechi, ursuleț de pluș, și chiar un vechi scutece pot fi selectate de către copil ca sursă de calmare; De obicei, merge la culcare, el le apasă ferm pe fața lui. Nu ar trebui să fie în mod specific pentru a încerca să dezvata copilul de la aceste discipline, indiferent de vârstă. din moment ce ei nu-l pot aduce nici un rău.un subiect special, care aduce confort și un sentiment de securitate pentru copil timp de mai mulți ani. Astfel de elemente sunt legate cel mai adesea în mintea copilului din pătuțul lui și sunt de obicei realizate dintr-un material moale. O bucată dintr-o pătură veche de lână, sau o cămașă de noapte vechi, ursuleț de pluș, și chiar un vechi scutece pot fi selectate de către copil ca sursă de calmare; De obicei, merge la culcare, el le apasă ferm pe fața lui. nu ar trebui să fie în mod specific pentru a încerca să dezvata copilul de la aceste discipline, indiferent de vârstă, deoarece acestea nu-l pot aduce nici un rău.

- Obiecte de afaceri, inclusiv: articole de uz casnic. surse de educație a acestora, costurile forței de muncă, precum și plata acesteia. decontare și de credit de relații, operațiunile de afaceri. procesele și mijloacele economice rezultate ale circuitului.

- relații publice în domeniul interacțiunii dintre societate cu subsol. Aceste rapoarte (raport de subsol) apar și se dezvoltă în legătură cu studiul, folosind. reproducerea și protecția resurselor subsolului.

- relații publice în domeniul interacțiunii dintre societate cu subsol. Aceste rapoarte (raport de subsol) apar și se dezvoltă în legătură cu studiul, utilizarea, reproducerea și protejarea resurselor subsolului.

Eng. obiectul unui contract și componența listei de lucrări executate acțiuni care determină tipul și natura condițiilor contractului sau a acordului.

Eng. obiectul unui contract și componența listei de lucrări executate acțiuni care determină tipul și natura condițiilor contractului sau a acordului.

obiectul de gaj poate fi proprietate, dreptul la proprietate, cu excepția proprietății retrase din circulație, cereri de pensie de întreținere, repararea prejudiciului cauzat vieții sau sănătății, precum și alte drepturi, concesiune pe care o altă persoană este interzisă prin lege.

obiectul gajului poate fi proprietate. dreptul la proprietate, cu excepția proprietății retrase din circulație. cereri de pensie alimentară, despăgubiri. cauzat vieții sau sănătății, precum și alte drepturi, concesiune pe care o altă persoană este interzisă prin lege.

- disputa de fond, care permit reclamantul solicită instanței. Legea cere ca reclamantul în procesul au esența creanței sale (art. 126-128 PCC).