Subiective - adică subiectiv în dicționar al limbii române

1. Valoarea gratuită - o caracteristică a unui individ sau a unui dependent de subiectul individual. trei sub-teme, fiecare dintre acestea reprezentând un sens diferit în funcție de acest sens principal al termenului sunt, (a) personal - una care este subiectivă, adică, intern, personal, nu este disponibil pentru vizualizare publică. Acest lucru se reflectă în valorile 2, 3 și 4 de mai jos, (b) mental sau cognitive- 1. Inevitabila numai la subiect, persoana - pentru personal; legate de acest subiect. 2. unilaterală, obiectivitate lipsit, părtinitoare, prejudecăți.

- referindu-se la acest subiect, natura și interesele sale; în funcție de subiect; având o valoare numai pentru subiect. Opusul este S. obiectiv. Subiectul poate fi nu numai un individ, ci un grup de indivizi, societate și cultură individuală, omenirea este într-o anumită perioadă de dezvoltare a acesteia.

1. Valoarea gratuită - o caracteristică a unui individ sau a unui dependent de subiectul individual. trei sub-teme, fiecare dintre acestea reprezentând un sens diferit în funcție de acest sens principal al termenului sunt, (a) personal - una care este subiectivă, adică, intern, personal, nu este disponibil pentru vizualizare publică. Acest lucru se reflectă în valorile 2, 3 și 4 de mai jos, (b) mental sau cognitivePartisan, părtinitoare, obiectivitate lipsit

- ca obiect principal de studiu este considerat persoana ca o entitate.

- Inițial, termenul a activității de asigurare, caracterizat prin tendința de proprietari de polite de asigurare mai puțin de îngrijire pentru a preveni sau minimiza pierderile de la care acestea sunt asigurate. În prezent, acest termen este, de asemenea, folosit pentru a se referi la forme opportunist postcontract care apare atunci când monitorizarea pentru acțiunile necesare sau contract implicit dificile. Un tip de risc subiectiv - eschivarea.

Orice rezultatele testelor sunt determinate utilizând o evaluare subiectivă, și anume test pentru care nu există proceduri standardizate, obiective de evaluare.

Orice încercare. rezultatele care sunt determinate prin intermediul unor evaluări subiective, și anume testul pentru care nu există proceduri standardizate, obiective de evaluare.

Poti posta un link către această pagină pe blogul său: