Subiecte de conversație cu fata

Cinema - o temă universală. Începem cu o întrebare: „Și tu erai într-un teatru de film *?“ Aflăm că ea iubește pentru a viziona, fie la proiectii de noapte plimbare, vorbind despre actualizări pentru a invita filmul - truc se face!Hobby-uri. De exemplu, plimbare pe role sau timbre de colectare. În primul caz, după o scurtă conversație, puteți invita o plimbare. Dacă nu se poate - a promis să predea. În al doilea - pentru a spune o poveste romantica conectat cu brand-ul preferat și invitați de colectare ceas. În conversație nu uitați să întreb ce ea este interesat de, și lăsați timp spun.

Subiecte de conversație cu fata
Muzee, situri memoriale. În orice oraș din greutatea lor. Ai nevoie pentru a ridica un ghid și amintiți-vă informații chiar și despre cele utilizate cel mai frecvent. Apoi, în orice moment, poti combate inteligenta despre lucruri cum ar fi, „Tu știi că în această casă a locuit Pușkin (Dzheyms Bond, Carlson)?“ Suntem interesați locuri preferate doamnelor, spune o poveste romantica despre un parc preferat și vă invităm la o plimbare.

obiceiuri proaste. Este mai bine să vorbim despre deficiențe „drăguț“: obiceiul de a în mod constant târziu, pierde mânerul, sau invers - fără să observe, să-i adune toți prietenii. Principalul lucru pe care a fost distractiv.

Bani. Pentru a vorbi despre cât de mult costurile de călătorie de zi cu zi și de mese, CD-uri, cărți - o bună ocazie de a începe o conversație. Cu toate acestea, nu este necesar pentru a strânge chiar și cred că - un sărman. După două sau trei avize, du-te la un alt subiect. De exemplu, pentru produsele alimentare.

Produse alimentare. De la mese de familie cu plăcinte bunica la feluri de mâncare preferate, fructe de mare exotice, cafenele bune, grătare și așa mai departe. D. Invitație la cafeneaua preferată sau din oraș pentru week-end va fi destul de logic în acest caz.

Călătorind, mersul pe jos. Ne puteți spune despre călătoria sa recentă. Întrebați în cazul în care îi place să se plimbe, plimbare, despre vremea de dvs. preferat pentru mersul pe jos, în cazul în care doriți să vizitați. Ce este mai mult ca ea - pădure, munți sau scufundări în adâncurile neexplorate ale comorii mării.

Autovehicule, camioane. Întrebați dacă ea conduce o mașină. Dacă nu, este dorința de a mânca? Ce mașini place? Cum altfel ar dori să gestioneze transportul - o navă spațială sau un transportor blindat? Spune-ți părerea despre masina visurilor tale.

Rest. Ce faci în weekend? În cazul în care nici un răspuns la întrebarea nu critică, chiar dacă fata nu obține toată ziua pe canapea, mâncând prăjituri de kilograme. Poate că este o muncă foarte grea, iar acest lucru - compensarea stresului. Sarcina ta este de a menține conversația.

Sport. Începe ușor - cu un sport favorit. Dacă auzi că fata a fost implicat în balet sau dans, nu se grăbesc să râdă „la gât toate ciori.“ Încercați să-l acasă, în fața oglinzii, în picioare pe vârful picioarelor, ridica picioarele, stai jos, sari și, în același timp frumos flutura brațele câteva ore. Cu balet suferința ta nu au nimic de-a face nu va fi, dar simt gradul de stres. sportivi celebre, săli de sport, specii de înot, turism sportiv - lotul.

Din acest sport - pentru sănătate. Aici este momentul să spunem că este mai bine să o plimbare cu bicicleta în aer curat decât aurolac în pivnițele. Ați putea fi în măsură să filozofeze pe această temă împreună. Cu excepția cazului, desigur, ea nu a căsca în timpul prelegerile tale didactice.

Religia. Crezi în Dumnezeu, în destin, sunt interesați de budism, istoria religiilor, nu cred, chiar și în cazul, etc. Nu ezitați să întrebați: .. Dacă ea a crezut în predestinare peste, sau consideră că o persoană creează propriul lor destin. Considerați că întâlnirile tale nu sunt accidentale? Indiciu la ea. Se poate transforma o conversație interesantă.

Copii. Copii, fratii si surorile mai mici, plemyashki și cunoștințe. Este sigur de a fi ceva pentru a discuta: zicale amuzante, farse, capriciile. Dacă ați ales deja mama doamnă, conversația poate fi infinit. Va fi capabil de a afla cât de serioasă persoana din fața ta.Cadouri, vacanțe. Ce vacanță este cel mai-cel mai mult? Ce fel de cadouri place? Dă sau primi? Declarație - obligatorie. De exemplu: te iubesc iarna, Anul Nou, Moș Crăciun și de înot în gaura sub ploaie mandarină în unele inotatoare.

Îmbrăcăminte. Asigurați-vă că pentru a compliment aspectul ei frumos. Asigurați-distractiv de blugi preferate. Întrebați cum se referă la cei care lucrează pe catwalk? Indiciu că orice femeie în haine frumoase - fiecare bărbat adevărat știe acest lucru.

Animale de companie. câștig de subiect, dacă nu a fugit în psihopat flagrant. Ea are o pisică, câine, șobolan, pește, papagal? Lauda! Despre animalele lor spun obligatorii. Imaginează-ți ce ne-ar face cu iguana pentru animale de companie și de porci de guineea ei.

Sex. Puteți șoc fata, mișcare spune despre preferințele lor sexuale. Cu toate acestea, rezultatul va fi extrem de discutabilă. Prin urmare, așteptați până când relația voastră nu va deveni foarte aproape. Și, în timp ce se poate vorbi despre cupluri celebre: pe ei într-adevăr se potrivi reciproc.

Cum de a găsi o temă comună de conversație cu fata

Reuniunea o fată care se trezește imaginația și face inima bate mai des - este întotdeauna un pas foarte important. Puțini dintre băieții, chiar și cei mai increzatori, nu se gândește cum să comunice cu fata la prima întâlnire, ce subiecte sunt cel mai bine discutate și ce se întâmplă dacă ai atârna între tăcerea cea mai ciudată. În acest moment există mai multe teorii, de sex masculin și feminin.

De exemplu, într-un mediu de sex masculin, se consideră că, deoarece femeile iubesc cu urechile lor, ei ar trebui chiar la urechi atarna o multime de complimente. În practică, se pare, complimente - nu-i cele mai potrivite subiecte de conversație cu fata. Această atitudine în mod deliberat atent face fetele se simt inconfortabil. Una - două complimente interesante în mijlocul conversației va fi suficient. Nu este în valoare de ogoroshivat fata de entuziasmul care începe cu privire la coafura ei, rochie, make-up. Unii experți care s-au experți în domeniul de modul de a comunica cu o fată consideră, cred că poveștile propriilor lor aventuri și libații turbulente cu prietenii - este cel mai bun mod de a introduce noi înșine. Nu este un pic de ea! Fetele, pentru cea mai mare parte, pentru a primi foarte repede obosit de povești despre nenumărate prieteni și reuniuni. Desigur, nu e nimic greșit, este de a împărtăși o poveste curios de biografia sa. Doar amintiți-vă - o mulțime de nume și fapte despre prietenii tăi va obosi repede.

Deci, cum să comunice corect cu fata pentru a face o impresie bună asupra ei și nu a primit un eșec în data viitoare?

Întotdeauna demn de amintit că gândurile și considerațiile sunt subordonate logica bărbaților și femeilor de gândire - emoție. Oricare ar fi subiect de conversație cu fata pe care o alegeți, cel mai important - partea emoțională. Vorbeste mai multe despre sentimentele și impresiile tale. O astfel de metodă va permite să se dezvăluie pentru a vedea în tine un om de sens și atent.

Dacă nu ați decis ce să vorbim despre o fată, apoi începe cu instalarea contactului. Adică vorbim despre tine și să încerce să afle mai multe despre ea.

Încercați să evitați platitudini și întrebări tocit - vorbesc despre vreme plictisitoare chiar conversationalist cel mai priceput. Și așa ...

Evitați întrebări simple, care necesită un răspuns clar „da“ sau „nu“. Ce să vorbească cu fata - nu este atât de important ca să-i dea posibilitatea să-ți spun despre mine. întrebări detaliate care necesită un răspuns complet, pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre ea.

Nisa pentru a avea la îndemână câteva povești amuzante de viață. Dacă o conversație declanșat peste o tăcere stânjenitoare, puteți salva cu ușurință situația cu ajutorul „Apropo ...“.

Cum de a comunica cu fata și dacă este posibil să vorbesc cu ea despre sex la prima intalnire? Răspunsul este simplu: este posibil, dar pentru că trebuie să se stabilească un nivel de încredere unul cu celălalt. Dacă întrebarea dvs. nu pare să-i prea obraznic. Dacă vă simțiți deja o anumită intimitate, o întreb cum a fost ea pentru prima dată. Dacă ea vrea să știe despre tine, de asemenea, să fie gata să pună totul pe puritatea.

Apropo, puteți juca în cauză. Esența jocului este simplu - au voie să ceară orice întrebări cu privire la orice subiect. Principalul lucru - să nu se repete ceea ce a fost deja cerut. Puteți răspunde la întrebări reciproc și poate răspunde pe cont propriu. Există deja o conversație cu tema fată poate fi diferită, și sexul la fel de bine.

De asemenea, puteți visa impreuna. Întreab-o ce ar face dacă cineva a devenit face o stea? Sau cum ai cheltui o șansă de milioane de găsit. Sau că ea ar duce la o insulă pustie. Și așa mai departe. Dacă credeți că astfel de momente de joc întrebare în prealabil, ceva pentru a vorbi despre o fată, pur și simplu nu apar.

Cum de a comunica cu o fată? - opțiunile sunt multe răspunsuri, printre care va trebui să găsească numai lor empiric! Pentru tine nu a fost plictisitor, astfel încât să știi întotdeauna ce să vorbesc cu o fata - doar un stil de viață activ. O persoană care are o mulțime de hobby-uri și interese, vor găsi întotdeauna ceva de spus. Nu te teme de ceea ce s-ar putea să nu știu și nu înțeleg ceea ce este interesant pentru partenerul tau. Un astfel de subiect de conversație cu fata numai in favoarea ta - o poți cere să mai vorbesc despre asta. A fost distractiv și bun pentru tine. Comunicați, interesele, și de succes la revedere!

Pagini secrete pentru bărbați