Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii

Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii
Termenul „drojdie“ este un Candidoza echivalent intern termen medical, denotă o infecție fungică a organelor genitale, cavitatea bucală, piele sau organe interne, care sunt agenți patogeni microscopice drojdii din genul Candida (Candida albicans).Este din cauza acestor ciuperci apar afte la femei - simptome, tratament, și fotografii care vor fi discutate mai jos. Acest tip de ciuperca de drojdie asemănătoare se găsește în natură foarte des.

Din ceea ce este afte?

femeie vagin sanatos contine bacterii, datorită cărora este susținută de către microflora normală. 98% din microflora sănătoasă a corpului alcătuiesc lactobacili, care împiedică apariția bacteriilor patogene, inclusiv fungi Candida.

mucoasa vaginală oferă, de asemenea protecție anticorpilor și celulelor imune. Există mai mulți factori care reduc numărul de anticorpi și celule imune lactobacili și încălcând astfel mucoasa a corpului de protecție de la microorganisme patogene. Ca rezultat, numărul de bacterii patogene și fungi este crescută, ceea ce conduce la dezvoltarea afte.

cauzele

Această boală se produce datorită reproducerii excesiv active a ciupercilor de drojdie din genul Candida in organism si este insotita de simptome precum mâncărime și senzație de arsură în zona genitală. și descărcare brânzos din vagin. Aceste secretii pot fi albe sau fildeș.

În reproducerea normală a fungilor Candida previne microflorei tractului reproductiv și celulele sistemului imunitar, precum și substanțe produse de acestea. Prin urmare, cauzele afte la femei pot include:

 • imunitate slăbită;
 • a primit o lungă perioadă de medicamente antibacteriene, precum și contraceptivele orale și glucocorticoizi;
 • dysbacteriosis plan diferit;
 • moartea proprie microfloră;
 • purtarea lenjerie de corp din materiale sintetice;
 • boli cronice.

După cum putem vedea, cauzele acestei boli sunt diverse în tip, dar similare în tipuri de procese din organism - cel mai adesea este o încălcare a microflorei vaginale un fel sau altul. Prin urmare, pentru tratarea cu succes a afte este necesară pentru a afla motivul apariției sale la femei.

Primele semne

Primele semne de infecție drojdie care cauzează femeile trebuie să fie păzite, sunt:

 1. ardere acută și mâncărimi ale vulvei;
 2. Înroșirea feței (roșeață) a organelor genitale externe și vaginul;
 3. Apariția secreții vaginale grele este de culoare albă;
 4. Dureros urinare;
 5. Durere in timpul actului sexual.

De obicei, primele simptome apar cu o săptămână înainte de debutul menstruatiei.

Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii

Simptomele de infecții drojdie la femei

La cea mai mică eșecul sistemului imunitar, microflora in corpul uman este rupt, și dobândește proprietățile patogene ciuperca. El începe să se multiplice rapid și incontrolabil. O persoană diagnosticată cu candidoza.

Rețineți că infecția cu drojdie de la femei se manifesta prin mai multe simptome care pot să apară împreună, și singuri. Cele mai frecvente simptome ale candidoză sunt: • ardere mâncărime și severă a organelor genitale. care de multe ori duce la iritarea nervilor;
 • secreții vaginale grele, care se aseamănă cu brînză albă, cu un miros neplăcut;
 • urinare dureroasă, însoțită de un sentiment de senzație de arsură acută;
 • roșeață a organelor genitale și a vaginului;
 • dureri vulvare în repaus;
 • încălcarea urinare;
 • sexual dureros.

Chiar și cel mai experimentat specialist este numai pe baza plângerilor și control nu poate exclude prezența altor infecții cu transmitere sexuală la femei, care însoțesc adesea afte, astfel încât auto-diagnostic și auto-tratament la domiciliu nu sunt permise. Diagnosticați candidoza vaginală și prescrie un tratament trebuie doar medic-ginecolog.

Sturz la femei: fotografie

Ce este această boală în fotografie, vă sugerăm să familiarizeze mai jos.

Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii

diagnosticare

Vaginal metoda principala candidoza de diagnostic - un examen microscopic. Deoarece peretele vaginal, vaginal tampon bolta luând pe pilitură de descărcare de gestiune alb, și pe un frotiu de alunecare făcută. Acest test poate fi examinat la microscop.

In prezenta infectiei, celulele fungice la Candidei un frotiu calificata clar vizibil. Cu toate acestea, acest lucru nu este o dezvoltare a bolii, pentru că, de fapt, există în vagin de cele mai multe femei. Prin urmare, pentru o astfel de aprobare sunt necesare cercetări în profunzime.

Tratarea afte la femei

În cazul simptomelor de infecție drojdie la femei, tratamentul ar trebui să fie efectuată în mai multe etape. În primul rând, se recomandă să semene flora cu identificarea gradului de sensibilitate la medicamente antifungice se concentreze.

După cum sa menționat mai sus, principalele în tratamentul afte - este utilizarea de medicamente antifungice care suprima traiul a ciupercii noastre dorite. Total izolate două grupe de medicamente care sunt utilizate în terapia complexă a candidozei.

 1. Tratamentul topic - unguente, supozitoare, creme, comprimate vaginale - este cea mai bună alegere pentru îngrijire delicată, deoarece utilizarea lor nu are un efect sistemic asupra întregului organism. Acestea sunt utilizate pentru formele ușoare sau candidozei vaginale necomplicate și afte cronică în terapia combinată cu agenți antimicotici administrate pe cale orală.
 2. medicamente sistemice - o pastila care au un efect asupra intregului organism, obtinerea în focarul inflamației și a altor sisteme și organe. Acestea sunt utilizate în candidoza severă și de multe ori recurente.

Deci, cum de a trata aceasta boala? In formele necomplicate de infecție drojdie de la domiciliu, folosind următoarele medicamente de acțiune locală:

 1. Clotrimazol (Kandizol, Kanesten, Kandibene, Yenamazol 100 antifungol).
 2. Miconazol (Gino-Daktarin, Ginezon, Clione D-100).
 3. Izoconazol (Gyno-travogen, Ovulum).
 4. Natamicina (Pimafutsin);
 5. Nystatin (Polygynax, Terzhinan).

In boala usoara in loc de preparate pentru terapie locală posibilă doză unică de fluconazol, 150 mg oral.

Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii

În plus față de tratamentul cel mai sturzul, trebuie să scapi de cauzele care au declanșat simptomele și proliferarea crescută de Candida ciuperci:

 1. Restabiliți toate funcțiile metabolismului;
 2. Refuză să ia antibiotice, dar numai în cazurile în care acest lucru este posibil;
 3. Pentru a normaliza gradul de aciditate în vagin;
 4. Recuperează microflorei vaginale obișnuite (medicamente bacteriene sunt folosite, care conțin culturi vii de bacterii producătoare de acid lactic care previn creșterea microorganismelor patogene și ciuperci).

Sturz la femei, simptome, tratament, fotografii

In timpul sarcinii

Femeile insarcinate sufera de afte este de câteva ori mai multe sanse de a femeilor obișnuite. Risc ridicat de drojdie infecție în timpul sarcinii se datorează unei reduceri temporare a protecției imune a femeilor în această perioadă.

De obicei, tratamentul afte în timpul sarcinii vaginale creme, unguente sau supozitoare și tablete conținând miconazol sau clotrimazol. Tratamentul trebuie să se facă în termen de 7 zile, și numai sub supravegherea unui medic ginecolog.

parteneri sexuali

Trebuie amintit că tratamentul ar trebui să aibă loc, ambii parteneri sexuali. La schimbarea frecventă a partenerilor sexuali este necesar să se utilizeze contraceptive, deoarece ciuperca poate fi transmisă atât pentru bărbați cât și pentru femei.

În cazul în care partenerul a constatat semne clare de candidoza, sau observați o reapariție constantă a bolii după tratament, este necesar să se abțină de la actul sexual pana cand este complet recuperare completă.