Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

Strabismul se caracterizează printr-o deviere a axei vizuale a unui ochi de la punctul de fixare reciprocă. Vizual, se pare ca și în cazul în care ochii sunt în căutarea în direcții diferite. Strabismul - un defect al vederii, care poate fi determinată, chiar și fără ajutorul oftalmologi. Cea mai frecventă încălcare apare la copii, dar este la adulți. Conform statisticilor, 5% din populație a identificat acest defect. Ce putem face pentru adulți? Cum de a trata strabismul? Să ne ocupăm împreună.Ce este?

Eyeball se mută cu participarea celor șase mușchi care sunt atașate la suprafața sa exterioară. mișcările oculare simultane sunt guvernate de sistem complex aranjat terminațiilor nervoase situate în creier. Acest mecanism stabilizează mișcarea ochilor, nu permițându-le să se uite în direcții diferite.

Strabism (strabism) - o încălcare a aceeași direcție de ambii ochi. Persoanele cu acest ochi de defect poate converg spre nas, ochi, sau unul poate fi îndreptată în sus și alte jos, etc. În cazul în care detectat strabism la adulți, este necesară cât mai curând posibil, pentru a începe tratamentul.

Cauza principală a strabism - o perturbare a terminatiile nervoase responsabile pentru activitatea coordonată a mușchilor oculari. Dacă încălcați mișcarea globilor oculari imagini vizuale proiectate ochiul drept și stâng, nu se pot uni într-una singură. Semnalul alimentat la creier este ignorat în totalitate. Ca urmare, oamenii cum ar fi vizionarea două imagini dintr-o dată. Creierul este capabil de a primi doar o singură imagine, astfel, în mod semnificativ deteriorarea vederii la ochiul afectat.

Motivul poate fi o încălcare de factori, cum ar fi:

 • predispoziție genetică;
 • leziuni si boli cerebrale;
 • trauma (frica);
 • vizibilitate redusă sau orbire la un ochi;
 • hipermetropie sau miopie;
 • boli infecțioase (rujeola, scarlatina, gripa, etc.);
 • paralizia mușchilor oculari;
 • situație stresantă;
 • boli de ochi (cataracta, dezlipire de retină, etc.).

simptome de strabism

Principalele manifestări ale strabism - o deviere a ochilor spre templu sau în direcția nasului. Există și alte simptome ale patologiei:

 • împărțit în ochi;
 • cruciș ochii;
 • panning constantă sau înclinarea capului.

Ochii lui păreau să se miște separat unul de altul. Acest fenomen este destul de normal pentru vârsta copiilor, cu copii pot fi formate strabism latent. Dar adulți, cum ar fi de stat ridică probleme serioase. La copii, datorită adaptării crescută a creierului pentru a schimba fiziologia strabism poate trece ulterior, ci ca un strabism adult cu trecerea timpului va fi doar mai greu pentru a arăta.

Dacă este necesar, strabism să efectueze o analiză cuprinzătoare a testelor, de cercetare biometrice, structurile de inspecție ale ochiului, studiul de refracție.

Atunci când capacitatea de strabism pentru a vedea în mod normal, susține, de regulă, doar un singur ochi, care nu este afectată de o încălcare. Ochi deviat spre lateral, a se vedea în timp ce mai rău, inhibă funcția vizuală. Prin urmare, tratamentul trebuie început cât mai curând posibil.

diagnosticare

Atunci când se colectează istoricul optometrist specifică calendarul strabismului și a legăturii sale cu leziuni amânate și boli. În timpul examinării externe medicul acordă o atenție la poziția forțată a capului, evaluează simetria feței și ochilor fantelor, poziția globilor oculari. Apoi, medicul oftalmolog examineaza acuitatea vizuala pacientului fara corectie si cu lentile proces.

Pentru a determina corecția optimă este investigat clinic de refractie. Ochiul anterior, mass-media și fundus transparente investigate folosind biomicroscopie, oftalmoscopie.Pentru a testa testul efectuat vederea binoculară cu ecranare ochii (astfel cockeye deviate deoparte). Cu sinoptofora capacitatea de fuzională estimat (abilitatea de a fuziona imagini). Unghiul este măsurat strabism (ochi cruciș abatere), investigarea convergenței, determinarea volumului de cazare.

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

În identificarea strabism paralitic este o consultare a neurologului și examenul neurologic suplimentare:

In tratamentul de strabism înainte de oculists are următoarele obiective:

 • formarea și recuperarea vederii binoculare;
 • „Nivelarea“ a acuității vizuale.

Pentru atingerea acestor obiective trebuie să fie alese cu atenție de tratament cuprinzător, și alegerea metodei de tratament strabismului depinde de mulți factori.

Metodele tradiționale de tratament

Metodele de tratament pot fi variate:

 • ocluzie (zaklejki);
 • poartă ochelari;
 • hardware de tratament;
 • operațiune.

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

De multe ori, aceste metode sunt utilizate în combinație.

Sarcina principală a terapiei aparate - restaurarea vederii binoculare, care este de a dezvolta abilitățile pentru a depăși suprimarea unuia dintre ochi.

Ocluzia presupune o închidere permanentă a ochiului sănătos la pacienții în timpul tratamentului cu intenția de a nu distruge efectul obținut cu un tratament dur. Chirurgia implică utilizarea diferitelor tehnici:

 • recesiune;
 • rezecție;
 • PMT (tenoskleroplastiku);
 • Activitatea în acțiune musculare și al verticală.

Operația se efectuează de obicei cu scopul corecției cosmetice, deoarece, în sine, nu ajută să reia vederea binoculară, adică să fuzioneze cele două imagini într-o singură imagine.

Operarea în adult necesară într-o situație în care este pentru un motiv oarecare, nu a trecut un tratament adecvat in copilarie sau boala dobândită după traumă.

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,
B) In acest caz, pentru a corecta strabism permite recesiune în fiecare mușchi ochi roteau ochi spre exterior.

Chirurgia poate repara defect cosmetic, care este dureros pentru pacientii de orice varsta. Dar, pentru a restabili functiei vizuale după o intervenție chirurgicală este necesară:

 • Terapia pleoptic (care vizează tratamentul ambliopiei, concomitent strabism);
 • Terapia ortoptodiplopticheskaya (restaurarea vederii binoculară și adâncimea funcțiilor).

Operația se realizează sub anestezie generală sau locală. În cazul în care succesul pacientului de a face același lucru este permis să părăsească spitalul.

Reabilitarea durează aproximativ 1-2 săptămâni. În această perioadă, pacientul ar trebui să efectueze un curs de exerciții special alese pentru el, contribuind la antrenarea muschilor oculari. În același timp, a realizat tehnicile hardware de curs și monitorizarea periodică de către un medic.

Medicina tradițională în tratamentul strabism

Imediat trebuie remarcat faptul că corectarea rețete strabism de medicina tradițională va fi eficientă numai în faza inițială a dezvoltării sale. Procedurile trebuie să fie combinate cu întărirea mușchilor oculari.

Va oferim câteva rețete fitokapel:

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

Exerciții pentru corectarea strabismului

exerciții corective - o modalitate foarte bună de a face cu auto-strabism. Este necesar un ochi sanatos pentru a acoperi o parte, în timp ce pacientul ochi - încărcare. Iată câteva exerciții simple:

Strabismul la adulți medicamente la domiciliu fix, cauze, comentarii,

complicații

Când strabismul în ochi cruciș apare descrește gradual acuității vizuale - ambliopie.

Această complicație se datorează faptului că sistemul vizual blochează automat transmisia în imaginea creierului a unui obiect, care are ochii cruciș. O astfel de condiție duce la o abatere mai mare de norma a ochiului, adică, pentru a consolida strabism.

profilaxie

Măsurile preventive includ:

 • consultări periodice cu medicul oftalmolog.
 • Atitudinea atentă a ochilor.
 • Protejarea corpului de leziuni infectioase si leziuni.
 • Modul corect înainte de un computer.
 • Refuzul de a citi în timp ce de echitatie pe transportul public.

Deci, strabism la adulti - este de obicei tulburare congenitală, care nu a fost vindecat în timpul copilăriei sau dobândite ca urmare a prejudiciului bolii. Orice ar fi fost, primele manifestări ale strabism la adulți trebuie să fie de examinare imediată și tratament, astfel încât să nu piardă din vedere.