Stiu ce ai facut asta vara (1997) - Watch Online

Hai - ce e acolo în iad Sara.
Mai bine Dragostea nu a fost nimeni și niciodată nu va fi.
Ea este zeita - cel mai - cel mai mult în univers.
Pentru mine - filmul doar două minusuri - primul sfârșit prost - și în al doilea rând, de ce dragostea nu cântă în ea - ca și în toate celelalte filmele sale timpurii.De înaltă calitate, toate-film.Vo și actorii de joc și dialogi.Chuvstvuetsya diferență semnificativă cu filme de azi, cum ar fi zhanra.Kto nu au uitat, putem recomanda.
Cea mai bună scenă la început, în cazul în care fetele scena în costume de baie pe un concurs de frumusete) .Sara Michelle Gellar blistaet.Odno acolo foarte rău, ceilalți participanți nu sunt arătate în mai multe detalii)

thriller de tineret și de groază elemente chic. Tot vrut să-l vadă și să obțină rotund, și sa uitat și nu au regretat! Clasa! Pentru '97 filmets elegante din zhanre..nu lui și băieții a jucat mare!

Poate că timpul nu este rău.
Cine a mers fără prea mult interes.
Toate banal. simplu și previzibil.
Multe neconcordanțe.
Nicăieri nu este înfricoșător o dată.
La un moment dat și apoi. îmi pare rău. că timpul petrecut pe un astfel de film lipsit de sens.

Bun thriller de tineret, actorii au făcut față, cu toate că răzbunarea nu este arata ca, Maniace hacked toți cei care stau în calea lui, îmi place doar filme în cazul în care oamenii răi primesc ceea ce merită, dar acest lucru nu este cazul, dar încă se vedea în picioare la mi-a plăcut cel mai puțin, o vrajă sunt acum a doua parte.


10 din 10.

Clasic de groază arată cu interes. Sunt un fan de groază. Și mai mult decât un film de groază nu mă sperie în prezent. Așa că eu nu pot controla.

Într-adevăr ca acest film)
thriller adolescent Chic.
9/10.

Molodіzhna poveste bună de groază.

Marele film. În timp ce părea doar super-. Tinere frumoase toate.

Totul a mers în jurul și în jurul valorii de acest film, dar a decis să vadă, și nu au regretat! Zborul din personajele principale din maniac un pic comic, dar îngrijorat despre ele oricum. Sarah Michelle Gellar frumusete, jucat de 10!

S-ar putea să arate un pic mai devreme, în 15 ani am întârziat asupra percepției. toate Moore.

La acea vreme, am urmărit în cinema și acasă, pot spune că filmul este aproape perfect potrivit pentru astfel de genuri, cum ar fi groază, thriller, detectiv. Vă recomandăm să-l uit, dacă încă nu am văzut. Evaluarea mea, solidă 9 din 10.

slasher Classic Tineret. Este posibil de a pune pe picior de egalitate cu „The Scream“. 10 din 10.

Ca! În timp ce ororile aici și nu miros

Se pare că în momentul în care personajul lui Hewitt vede inscripția de pe sticlă încă știu (sau voi ști mereu. Nu-mi amintesc) și este ceva aruncă. A fost de prisos. S-ar putea sfârși cu un zâmbet pe fața ei scrisoarea deschisă

Filmul e de rahat. Simplu de banalitate ca fufel. Walks beat cu un cârlig în costum de pescuit și urmăriri cele două perechi, o copie a unei parodie a filmului „Scream“ Numai în film și a cumpărat o mască Chishaku, iar acest pescar costum și mintea kryuchok.Osobo și bugetul pentru filmul nu este necesară. Nu știu dacă acest film de la o vârstă înaintată după 20 de ani arata asa de rahat. În general, de la 1 la 10.

groază copilarie favorit! Revizuit fericit ❤