stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

stil venețian în interior - este atmosfera de romantism și de lux, gentility rafinate și apreciate de mulți spiritul special al Renașterii. Proiectarea, tipic interioarele Veneția, acesta va fi ușor să recreeze în oricare dintre camerele apartamentului său, și Consiliul să recunoască designeri acest lucru vă va ajuta.stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Reflecție a stilului de artă și de lux

stil venețian în interior a apărut în secolul al XIV-lea, era la momentul respectiv dezvoltarea artei a primit un impuls. Poate exemplele de camere interioare venețiene pot servi ca Palatul Dogilor.

Recunoscute de masterat utilizate pe scară largă experimente cu nuanțe, linii, formele cele mai bizare. Interiorul casei este echipat în conformitate cu cele mai recente la tendințele și tehnologiile de timp.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Case de design în stil venețian poate fi descris ca fiind unic si sofisticat. El are o serie de caracteristici distinctive care îi permit să ghicească chiar pe cele mai mici detalii ale interiorului.

 • Prima trăsătură caracteristică a stilului venețian - culoarea. Interiorul în spiritul Veneției se face pe baza unei palete de culori complexe. Mai ales popular în proiectarea de spații violet, verde smarald, adânci nuanțe de albastru și bej.
 • Decorul este diferit în volum și textură complexă.
 • Design interior selectat în mod necesar în funcție de utilizarea de argint și elemente decorative de aur, ele subliniază întotdeauna apartamentele de lux.
 • stil venețian - acest lucru este crearea unor accente care pot sublinia luxul de întreaga situație.
 • Casa în acest stil este de neconceput fără aplicarea plăcilor de marmură stilizate sau pe podea.
 • Fotografia în interior venețian veți vedea cu siguranță o oglindă masivă, încadrată în rame grele din lemn natural si pretios.
 • În proiectarea pereților de ipsos venețiene este utilizat pe scară largă, poate fi utilizat tapet cu serigrafie.
 • Pentru apartamente în stil venețian ne sunt alese de un decor exclusiv - sculptat, tăblie ajurata pentru pat, coloane răsucite care susțin bolta plafon de elemente frunze de aur. La etajul laic a acceptat covoare scumpe.
stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

selecție de mobilier

Case de design în stil venețian, asigurați-vă că pentru a ridica bazate pe utilizarea anumitor modele de mobilier. Stilul necesită un interior masiv, dar în camera de zi și în mobilier de dormitor sau hol ar trebui să fie, în principal din lemn și rafinat.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Tapițerie bun venit, cum ar fi catifea, tapiserie, mătase. Mobilier pentru bucătărie și living, de asemenea, ar trebui să conțină colorat (sau Murano) sticlă. Sunt necesare în biblioteci interioare venețiene, de mari dimensiuni și care conțin collectible valoroase.

Casa este făcută în stil venețian, necesită, de asemenea, o epocă (sau psevdostarinnyh), hărți și globuri. Acestea sunt deosebit de relevante în bibliotecă sau lounge.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

stil venețian în interior - acesta este plasat pe figurine piept, anumite forme de lămpi, măști de carnaval și plăci de suveniruri. Astfel de lucruri mici, care creează ambianța dorită, pot fi plasate pe cămin. Pe lângă șemineu, dacă spațiul permite, puteți seta în camera de zi sau de bucătărie accentuează masa de stil, cu un top masiv de marmură.stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Aproape toate folosite pentru a crea interioare în mobilier stil venețian caracterizat prin dimensiuni impresionante. Și astfel realiza visul unei astfel de lux posibilă numai în camere mari.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Trebuie avut în vedere faptul că Veneția Casa clasic - este în primul rând frumusețea și strălucirea, și numai apoi - și confort. Această caracteristică nu este utilă pentru toată lumea, astfel încât, având în vedere designul viitor al apartamentului său, ia în considerare nevoile lor.

dormitor de lux

Dormitorul, decorat în stil venețian, vă va permite să-și prezinte, înainte de culcare călătorie prin canale italiene. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că dormitorul venețian tradițional are mai multe caracteristici unice.

 • Camera ar trebui să fie setat pat cu lățimea de lemn nobil.
 • Ferestrele sunt fixate perdele grele.
 • decorațiuni interioare trebuie să fie prezentate și elemente, cum ar fi candelabre și statui.
 • În mijlocul candelabrului fix plafon acoperit cu foiță de aur.
stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Baie și bucătărie decor

Baia și bucătăria într-un stil venețian - este prezența obligatorie a stâlpi și arcade. Special creat și nișe mici, în cazul în care se presupune că prezintă accesoriile elegante și scumpe.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Nuante de pereții din bucătărie și baie trebuie să fie predominant pastel, acest ușor de tencuială selectat sau tapet. Interiorul în acest stil este de neconceput fără oglinzi mari și iluminare bună, pentru că Veneția - este întotdeauna o vacanță și un lux.

cameră de zi spațioasă

Veneția de zi - o cameră mare, cu un tavan înalt. Alege stilul tau de culori este destul de largă. Trebuie să utilizați tapet cu nuanțe profunde și nobile.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

camera respectabili vor ajuta pentru a da tencuiala venețiană. Unul dintre pereții se poate lipi cu peste fototapete, și cu tema italiană și imagini panoramice. Pe pereții salut prezența picturilor lui Michelangelo, Leonardo da Vinci, Titian.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Necesar decor care creează focalizarea corectă pentru stilul de intreaga camera - este draperiile grele de materiale scumpe și de înaltă calitate. Pentru camera de zi este de a ridica mobilier lucrate manual, care va face design unic. decor camera de zi venețian - un vaze de podea, ceasuri antice și bronzuri, sticlărie de cristal.

ipsos venețian

Aspectul unic al casei, puteți crea prin utilizarea unui material de finisare cum ar fi ipsos venețian. Aceasta tencuiala modernă de calitate este transparentă în aparență, iar pe pereți permite un efect mat.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Ipsos poate înlocui tapet, cu atât mai mult este vândut sub forma unui material care poate fi colorat utilizând schemele de culori în toate nuanțele.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

Adâncimea și transparență stucco venetian realizate respectând în același timp tehnica de aplicare. Masters sunt folosite pentru această spatulă triunghiular și apoi aplicat unui strat special ceara de albine, care protejează peretele de zgârieturi și deteriorări.

stil venețian în interior - de design, recomandări, fotografii

ipsos venețian oferă o mulțime de avantaje, cele mai de bază includ:

 • pereții etanși la apă (din cauza aceasta ele pot fi la fel de mult cât este necesar să se spele);
 • durabilitate (garanție vine numai la 10 ani);
 • Flameproof (în plus, tencuiala nu eliberează substanțe toxice și mirosuri străine);
 • flexibilitate (poate fi aplicat tencuiala pentru finisarea peretilor hol, living, bucatarie si chiar baie: uzura de mare rezistență a materialului este confirmată de numeroase teste).

Aplică tencuiala venețiană pe pereți pot fi în mod independent, important să se studieze cu atenție stivuire tehnologie.

În ciuda numeroaselor cerințe de lux și stilul unei investiții semnificative în exemplul de realizare, în interior, fanii Veneția crea în casele lor o atmosferă care amintește de gondole, picioroange, Marea Adriatică și porumbei in Piazza San Marco.