Stamping manichiura la domiciliu

Uneori doriți să vă răsfățați complicate manichiură, neobișnuite, nu se teme de cuvântul, o capodoperă, o imagine completă pe unghii. Ce faci atunci când învață această artă nu au nici timpul și nici înclinația, și natura nu a inzestrat abilitatea de a desena? Vine pentru a ajuta efectua o tehnică care nu necesită abilități speciale sau cadou naturale - ștanțare. Ce este, cum să folosească o ștanțare și, uneori, de ce nu funcționează?


Stamping manichiura la domiciliu

Manichiura în tehnologia ștanțare - o manichiura artistică, în care aceeași imagine cu diferite grade de dificultate selectate sunt imprimate pe suprafața unghiei cu șabloane speciale, designul se transformă de diferite grade de dificultate. Tot ce ai nevoie este în vânzare în set, care este format din mai multe drive-uri cu imagini (de multe ori pe un singur disc poate stoca până la 10 imagini) skrapera care au nevoie pentru a elimina excesul de cerneală depus pe disc, matrița (care transfera imaginea de pe disc pe unghie), 2 lacuri - alb și negru, precum top-acoperire. consistența lor este puțin mai gros datorită necesității de a face un desen, o linie care nu se va topi.

Toate instrumentele sunt complet disponibile, ceea ce face posibilă testarea echipamentului în casă.

CONADE-ștanțare ↑
Stamping manichiura la domiciliu

În limbajul comun se găsește adesea numele de „polono-ștanțare CONADE“. Există o diferență între aceste concepte?

Folosind poloneză ștanțare, poate fi dincolo de aceste lacuri, care sunt incluse în set, se aplică grosimea stratului de vopsea sau acrilice uzuale.

Konad set original, pot fi achiziționate prin comanda on-line, sau pe marile expoziții de arta unghiilor.

Oricine a transformat aproape imediat pentru a obține efectul dorit la domiciliu, probabil, se vor bucura de un timp stabilit. Cei care sunt un pic mai dur, a împins la raft din spate. Și toate din cauza avantajelor evidente și unele dezavantaje ale acestei tehnici interesante. Printre avantajele sunt foarte semnificative:

Stamping manichiura la domiciliu

Se pare un design subtil, elegant, nu este inferior la pen-ul de master.

Economisiți timp - o manichiura spectaculoasa cu ștanțare gata în jumătate de oră, în timp ce peria ar trebui să atragă okolo1,5 ore.

Eficiența financiară - la o dată pe săptămână pentru a face o pictură similară pe unghii în salon, va trebui să arunce o mulțime de bani.

O varietate de opțiuni - într-un set de imagini obținute, astfel încât să puteți face o manichiura pentru un an și aproape niciodată repetate.

Stamping unghiilor este complet inofensiv.

Sunt stabilite pentru o lungă perioadă de timp - până când vopseaua de capăt sau de a nu pierde unul dintre instrumentele. În acest caz, trebuie doar să cumpere o separat toate.

Dezavantajul simțim nevoia de a dobândi anumite competențe prin încercare și eroare. Pentru tine de a face acest proces cât mai repede posibil, vom încerca cât mai mult posibil în acest articol.

Subtilitățile efectua ↑
Stamping manichiura la domiciliu

Procedura în sine este foarte interesant, și constă în următoarele etape:Pregătiți unghiile, ceea ce face manichiura igienic.

Aplica o baza de sub lac de unghii si unghii de culoare poloneză, care va fi amplasat un design.

Selectați tipărirea și distribuirea penelului o dată întreaga imagine câteva lovituri relativ mari. Asigurați-vă că nu există spații goale.

Skraperom elimina excesul de vopsea, ar trebui să fie numai în canelurile modelului.

Transferați model pe un tampon de timbru. Ar trebui să apăsați ferm în jos instrumentul și nu-l piatra.

Se aplică ștampila pe unghie. În cazul în care designul este de a acoperi întreaga unghiei, începe să-l mutați dintr-o parte în cealaltă rolă.

Îndepărtați orice vopsea vrac cu disc ZHDSL și repetați pasul anterior 3 pentru următoarea gheara.

cuie Cover fixativ.

Deci, cu ajutorul vopselelor și un set corespunzător de pe galbenelele apar absolut orice imagine la alegere și toate acestea acasă.

În acest caz, dacă aveți mult timp (sau mai recent) a dat inima lui pentru totdeauna gel de unghii manichiura. are plăcerea să anunțe că un design durabil, realizat la domiciliu, cu utilizarea lor - lucru destul de rezonabil. Începem, ca întotdeauna: pregătirea, aplicarea și uscarea bazei, acoperirea și lacul de unghii cu gel de întărire (fundal). Acesta poate fi monoton. atunci:

Îndepărtarea stratului de adeziv.

Stamping manichiura la domiciliu

Acoperim-l fixativ.

Nu îndepărtați stratul de adeziv, și a pus pe el termina pe gel și se usucă în lampă.

Îndepărtarea stratului de adeziv.

Aplicați ștampilarea de imagine. Este bine uscat în aer.

unghiile de acoperire din nou sus, uscați-le 2 minute.

Într-o primă variantă de realizare, imaginea nu este la fel de profundă și lucioasă, dar puteți șterge rapid ZHDSL și în orice moment pentru a pune nou, fără a schimba fundalul. În al doilea caz, manichiura arata mai bogat și netedă, suprafața este protejată de zgârieturi, dar pentru a schimba design, nu se poate - după îndepărtarea de lac de unghii cu gel de unghii complet.

Rețineți că unitatea este mai bine pentru a pune mijloacele de ștanțare, mai degrabă decât gel-strat. Gel de unghii nu va da rezultatul dorit sub forma unei imagini clare și luminoase. El va fi cel mai probabil, nu similar cu o imagine foarte înaltă calitate, cu o perie. Cu vopsele gel de lucruri într-un mod diferit, cu ajutorul lor, aveți posibilitatea să proprii mâini pentru a crea un design spectaculos și clar.

Totul este destul de logic și simplu. Dar nu se poate face fără următoarele informații utile.

toate acțiunile necesare pentru a efectua în mod corect în orice manichiura tehnica:

Dacă sunteți un începător în această afacere, este mai bine să nu se aplice imaginea la o nouă manichiură proaspătă și cu atât mai mult pe un cui neuscat sau lipicios gel. Desigur, va trebui să aștepte un rezultat fabulos, dar în schimb a obține o imagine neclară. Primul lucru de făcut - practică. De preferință, pe manichiura vechi, care nu este un păcat.

Stamping manichiura la domiciliu

Dacă aplicați o ștanțare (imaginea în sine) la vechile unghiile de manichiura trebuie să acopere baza, în caz contrar imaginea nu va fi stabilită.

ZHDSL care curăță discul trebuie să fie lipsit de ulei, în caz contrar vopseaua se va estompa petele și de a face un model uniform pentru a fi nerealiste.

Stamping manichiura pentru a face mai bine în apropierea unei ferestre deschise sau în lumina directă a soarelui care se încadrează pe masă. spațiu pe disc lac nu trebuie să se usuce rapid, iar vopseaua se usuca mult mai repede la toate, nu este necesar, de asemenea, pentru a accelera acest proces.

Se pune toate instrumentele necesare pentru lucru, un compact că totul a fost în adevăratul sens al cuvântului „de mână.“

În schimb skrapera poate folosi orice card de plastic. Este util dacă nu vă place sunetul de frecare fiecare alte instrumente de metal și racleta este de a nu lăsa zgârieturi pe disc.

Pas cu pas instrucțiunile date de conducere pentru a menține racleta la un unghi de 45 de grade. pur și simplu poate fi tinut pe un disc, panta maximă. Dar nu exagerați: Nu pune doar instrumentul orizontal. Ei au nevoie să ușor și fără probleme, fără a apăsa greu, pentru a colecta orice exces de vopsea.

Când transferați imaginea cu propriile sale mâini, cu o ștampilă pe unghie este mai bine să nu pentru a pune mâna pe masă și păstrați-l în aer, care a fost sfârșitul vizibil. Deci, puteți controla locația locului de desen.

Resturi de lac sunt îndepărtate din matriță, pielea și cuticulele rapid și ușor partea adezivă a benzii.

Top trebuie aplicat din belșug cu 3 mișcări rapide că designul nu este neclară.

Dacă vă este frică de imagini neclare, aceasta nu acoperă fixativ. În acest caz, manichiura folosind Ștanțare va trai un pic mai puțin, dar va arata mai mult contrast.

Unele femei se plâng de calitatea discului, fără să știe că, în fiecare dintre ele există un film protector care trebuie să fie eliminate. În caz contrar, face manichiura mâinile tale vor fi incomod, dar calitatea este teribil la toate.

Cel mai recent, a apărut vânzarea de seturi de ștanțare format din discuri de siliciu și vopsea. Pentru operarea lor nu are nevoie de nici o racletă sau o ștampilă, care este extrem de convenabil.

Chiar și acasă, cu costuri minime financiare se pot uita la toate 100% din păr și terminând cu vârfurile degetelor. Descoperiți ștanțare și alte metode de spectaculoase auto-manichiura cu noi și să fie întotdeauna pe partea de sus.