Stabilirea frontierelor cu mâinile lor - calcule, pregătirea, video de instalare

Acest lucru nu este destul de familiar pentru noi la bord piatră, benzi elastice de polimer, care va marca marginea unui pat sau paturi, nu va permite antrenării sol sau scurgerea apei din zona delimitată. Acesta poate fi de până la 30 cm în înălțime și 2 mm grosime. Desigur, flexibilitatea și durabilitatea acesteia va depinde de grosimea, dar joacă un rol important și calitatea de plastic, din care este fabricat. De asemenea, plăcut este faptul varietatea de culoare de benzi de pe piață, astfel încât să li se permite să aleagă potrivite pentru amenajare a teritoriului pentru margine flowerbeds.Să nu credeți că banda vă va înlocui o frontieră reală și 15 centimetri va fi mandru sa traga cu ochiul din sol. Este ceva mai funcțional decât decorativ. Deși în aceasta din urmă este greu de reprosat. Toate sunt câțiva centimetri pentru a arunca o privire afară din pământ și poate fi sublinia subtil conceptul de design de bază.

Instalarea bandă de bordură, te rog, dar ai nevoie de un asistent, deoarece este important să se creeze tensiuni. Dar nu este capricios, ușor să se aplece, se taie și sudate, chiar dacă o lungime a bobinei nu va fi suficient. Primul lucru pe care urmează să fie definit, care folosește un pat sau pat, adâncimea acestei caneluri depinde. Dacă pui ceva lung de joc, care nu va necesita săparea și trebuie să fie prevăzut un spațiu închis, astfel încât să nu crească rădăcini, adâncimea ar trebui să fie de până la 20 cm. Poate fi flori perene, căpșuni, etc. Altfel o adâncime suficientă și 10 cm.

Acum este mic, se angrenează o canelură îngustă pentru a insera bandă și trage bine, prin picurare, cu pământ și tasarea acestuia. Dacă aveți nevoie de un fel de ramă figurate, apoi pentru a crea curbe săpate cuie merge în jurul și în jurul benzii. Rise margine deasupra solului nu ar trebui să fie ridicat, și lăsării. Cel mai bun este o valoare de aproximativ 2 cm. Cel mai adesea, banda poate fi foarte util pentru tot ceea ce alpin păstrează ca sigur straturi de sol. Și pentru paturi obișnuite potrivite ca un decor, dar dacă aveți un cadru vizual semnificativ, este posibil să se sape o margine de grădină, mâinile lui este de asemenea ușor de făcut, mai ales ca vom discuta mai jos cum să se ocupe de pietre din beton de frontieră de complexitate diferite.3 De stabilire bordură cu mâinile lor - ghid pas cu pas

S-ar părea, el însuși a pus și a adăugat în picături! Dar nu totul este atât de lipsită de griji. Prin setarea fiecare element, este important să se alinieze în planul orizontal acoperit de coarda, un ciocan din cauciuc pot fi folosite în acest scop. Nu uitați că un element poate deformeze în plan vertical, deci verificați acest parametru nivel constant clădire. Așa că ne mișcăm piatră cu piatră.

Pasul 5: Fixarea bordură

Deci, ne-am stabilit mai multe pietre vecine, este important ca acestea să fie în aceeași situație și nu a rămas în afara aliniamentului de greutatea sa. Pentru a face acest lucru, întrerupe și a reveni la prima piatră. Este în partea de jos a întăririi mici cantități de amestec ciment-nisip, ca și în cazul în care lipirea perna. Pentru acest mic tortilla am arunca undeva la 5 cm de la partea de jos. Apoi, vom face din acest tip de masă Zona de 45 °, coborând de la bordură la baza, mărind zona de sprijin.

Etapa 6: Alinierea în sol

Dacă aveți o singură frontieră, atunci trebuie să estetica prikopat și aliniați-l sub nivelul solului. Dacă este adiacent pistei, care nu a fost încă să se stabilească, va trebui să aplatiza baza pentru montarea placilor. În orice caz, sloturile rămase din marginile șanțului pentru a reduce ar trebui să umple cu pietriș sau alte materiale de drenaj. În cazul în care capacitatea de drenaj în acest domeniu nu este important, se toarnă amestecul de ciment rămas. Atingerea nivelului solului învecinat, dosypte nisip, se îndeasă bine.