Stabilin (stabilin) ​​pentru analizele de ficat, preț, cumpăra într-o farmacie

Stabilin - o suspensie naturală, având ca scop reglarea proceselor metabolice, restabilirea funcției hepatice și regenerarea celulelor. Componentele de formulare selectate corect un efect terapeutic complet al aditivului biologic. Purificarea are loc prin hepatocite acumulat toxine, sinteza și fluxul normal al bilei, îmbunătățește circulația intracelular și mecanismele de regenerare celulară declanșată.







funcției hepatice

Ficatul - un filtru biologic, care fiecare minut trece printr-o jumătate de litru de sânge și curăță-l de poluanți. Prin urmare, este firesc că în timp se acumulează în ficat lobules diferite zgură și colesterol, interfereze cu funcționarea normală a corpului. Este cunoscut faptul că ficatul efectuează aproximativ 70 de funcții și este implicat în sute de procese biochimice au loc. Cele mai importante dintre acestea sunt:

 • îndepărtarea din sânge de toxine;
 • neutralizarea și îndepărtarea otrăvurilor din organism sub forma de bilirubina, etanol, acetonă, amoniac, excesul de hormoni și minerale;
 • producția de bilă și organizarea procesului digestiv;
 • sinteza anumitor hormoni, lipide, lipoproteine, si alte elemente nutritive;
 • furnizare de microelemente nutritive esențiale, cum ar fi glicogen, care este deficitul de energie este transformată în glucoză, și sânge, care este ejectat de ficat in sange la o pierdere masivă de sânge.

Activitatea glandei digestive afectează funcționarea întregului tract gastro-intestinal, pe parcursul proceselor metabolice și, în consecință, asupra bunăstării generale. Deteriorarea activității hepatobiliar conduce inevitabil la inhibarea funcției pancreatice, intestin, rinichi, stomac și alte organe interne. Prin urmare, este foarte important să se monitorizeze sănătatea lor, să nu abuzeze de alcool și alimente grase. Prevenirea foarte bună a bolilor hepato-biliare este un curs de pregătire terapeutică Stabilin care elimină inflamația intracelulară și normalizează ficatul.

Deoarece ficatul nu are terminații nervoase, ea începe să se potrivească numai atunci când foarte inflamate și a crescut în dimensiune în ceea ce privește învelișul capsulei. Prin urmare, apariția durerii în partea dreapta - un semn sigur de necesitatea de curatare a glandei digestive toxinelor prin Stabilina.

Compoziția și proprietățile medicamentului

Studiind compoziția Stabilin medicament se poate observa că este un complex de vitamine si aminoacizi care îmbunătățesc metabolismul și activitatea enzimatică. In plus, fiecare componentă are o serie de alte proprietăți terapeutice:

Ar trebui să fie, de asemenea, a spus despre extract de anghinare, care este utilizat pe scară largă în medicina populară pentru a trata o varietate de patologii hepatice. Acest hepatoprotector natural, care conține toate elementele necesare urme pentru funcționarea normală a ficatului: potasiu, calciu, magneziu, C si vitamina E. A are o acțiune antiinflamatoare pronunțată datorită concentrației ridicate de flavonoide de anghinare.

De asemenea, reprezintă aproximativ 6% extract de compoziție pentru substanțe amare, a căror șef este tsinaropikrin. Acesta este adesea utilizat în industria farmaceutică pentru a crea fonduri de antihelmintice, astfel încât protejează ficatul de parazitismul de Ascaris, Giardia și opistorhisov. Dar, altele decât cele care, sporește sinteza și fluxul bilei, purificarea astfel întregul sistem biliar de mucus acumulat, nămol și zgură.

Indicații și contraindicații

Ficatul zilnic sub presiune datorită ingerarea de toxine, conservanți, virusurile patogene și bacterii. Și, deși ea decenii ferm continua sa lovit, ea a slăbit treptat funcția. Principalii factori care accelerează distrugerea lobuli hepatice, se referă la consumul de alcool și de junk food, fumatul, locul de muncă în industria chimică, care trăiesc în zone ecologic murdare. Prin urmare, persoanele cu factori de risc, se recomandă să curățați periodic hepatoprotectoare naturale de ficat, în special, Stabilin de droguri la ficat.

Potrivit statisticilor, aproximativ 5% din totalul hepatitei toxice se dezvoltă datorită utilizării de medicamente puternice, de exemplu, după un curs de chimioterapie in oncologie. Oamenii în curs de acest tratament, asigurați-vă că trebuie să ia medicamente pentru a mentine functiei hepatice.

Desigur, o indicație directă la tratament Stabilinom sunt simptome caracteristice ale tulburărilor hepatobiliare. Acestea sunt:

 • vin whining și dureri sâcâitoare în stomac și în partea dreaptă, mai rău după ce mănâncă;
 • apatie, somnolență, oboseală, și un sentiment de oboseală cronică;
 • încălcarea procesului digestiv și frustrarea unui scaun;
 • greață și arsuri la stomac frecvente;
 • halitoza;
 • piele palidă
 • acoperire pe limbă;
 • erupții cutanate fără cauză.






Toate componentele Stabilina naturale și inofensive, astfel încât medicamentul poate fi considerat un medicament universal. Cu toate acestea, înainte de a lua copiii, femeile însărcinate și cele care alăptează ar trebui să se consulte cu un specialist.

efectul medicamentului

Acest medicament exercită efect terapeutic complex asupra tuturor sistemelor corpului, deoarece metabolismul normalizează. În ceea ce privește ficatul, acesta îndeplinește următoarele sarcini:

 1. purificare lobules hepatice ale produșilor toxici de degradare (bilirubină), toxine, toxine, mucus si bila stagnante;
 2. Activitatea de inhibare a microorganismelor patogene ca virusurile patogene și bacterii;
 3. creșterea mecanismelor de apărare intracelulare și prevenirea hepatitei infecțioase;
 4. purificarea celulelor din colesterol și prevenirea proceselor adezive;
 5. metabolismul îmbunătățirea și restabilirea funcționării normale a glandei digestive;
 6. îndepărtarea reacțiilor inflamatorii și alergice;
 7. combaterea manifestărilor boli hepatice simptomatice;
 8. stimulează regenerarea hepatocitelor.

Instrucțiuni de utilizare

Pachetul Stabilin droguri puteți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să-l ia și ce sunt afișate doze. Versatilitatea este astfel de recomandări:

 • necesară pentru a prepara 100-120 ml de apă caldă sau ceai din plante;
 • Se agită sticla de medicament;
 • Se adaugă apă sau ceai, 3-5 picături de droguri și să bea în timpul mesei;
 • trebuie să ia medicamentul de două ori pe zi, timp de o lună.

Adevărat sau divorț?

Ca urmare, pe scară largă studiu clinic în care 25 de mii de oameni au luat parte, sa constatat că medicamentul este complet sigur, pentru că nimeni nu a avut nici reacții adverse. În plus, a fost stabilit, această eficiență scade:

 • toți pacienții au scăzut semnificativ datorită sarcinii pe purificarea de detoxifiere a ficatului;
 • 99% dintre oameni au dispărut dureri de cap și crampe la stomac;
 • 97% au dispărut în focarele inflamatoare ale lobulii hepatice si imbunatatirea corpului imagine histologic;
 • 92% organe interne complet normalizate - nu numai în ficat, dar, de asemenea, stomac, intestine și pancreas;
 • 75%, normalizarea tensiunii arteriale și creșterea tonusului vaselor sanguine;
 • reducere de 60% în greutate.

Nu numai în studiile clinice demonstrează utilitatea medicamentului. Zeci de recomandări de medici și mii de feedback pozitiv de la oameni care au încercat pe el însuși unealta - aceasta este cea mai bună dovadă că Stabilin picături ajuta cu adevărat restabilirea ficatului.

Cum cumpăr?

Cumpara de la farmacie nu se poate Stabilin, și chiar dacă o puteți găsi în comerțul cu amănuntul, nu este necesar să cumpere. A fost lucrarea de intermediari, care pot conduce nu numai prețul să scadă cu 20-100%, dar, de asemenea, de a vinde fals, a căror utilizare nu va da nici un rezultat. Prin urmare, medicamentul trebuie să fie comandate doar pe site-ul oficial al producătorului, mai ales că o astfel de achiziție nu are nici un risc.

Prețul recomandat este de Stabilin picături vRumyniyai 990 ruble la cursul de schimb din țările vecine.

Opinii ale medicilor

EV Merkulov medic-hepatolog

Numeroase studii confirmă că plante aromatice, cum ar fi anghinare și lapte de ciulin, un efect benefic asupra funcționării ficatului și chiar conțin substanțe capabile de regenerarea hepatocitelor. Cu toate acestea, ca un medic nu poate garanta că acestea vor ajuta la recuperarea de la toate tipurile de hepatită și, mai ales, de la infecții virale mixte. Dar eu pot cu 100% certitudine că Stabilin picături îmbunătățește histologic și starea morfologică a ficatului. De aceea, le-am recomanda atat pentru prevenirea bolilor hepato-biliare, si tratament - simptomatic și complex.

Filipenko OS gastroenterolog

Vitaminele și aminoacizi conținute în compoziția picăturile Stabilin, cunoscute pentru proprietățile sale anti-inflamatorii și hepatoprotectoare. Prin urmare, este firesc ca utilizarea acestui medicament va îmbunătăți bunăstarea generală. În ceea ce privește stresul muncii și picătură de date malnutriție va fi un excelent de prevenire a proceselor hepatotoxice și colestatice. De aceea, eu recomand cel puțin o dată pe an, pentru a le lua pentru a preveni boli ale ficatului și a vezicii biliare.

Recenzii ale clientilor

Încerc să fie tratate înainte de a se îmbolnăvesc, și de a folosi o varietate de plante. La ficat pentru o lungă perioadă de timp de infuzie de anghinare, dar acum zile întregi de zi cu nepoții lor, ca și copii la locul de muncă, iar timpul nu este deosebit. Și am o colecistită cronică, așa că ar trebui să monitorizeze starea dumneavoastră. Aceste picături am cumparat fiica mea a spus că aceeași iarbă, doar mai bine. Când începe să ia, m-am simțit un val de putere și scaun normalizat. Bun instrument, nu este mai rău decât bulioane mele, și mai convenabil să ia.

Am fost un copil bolnav cu o boala Botkin, iar la 22 de ani, bolnav de gastrita, dureri de stomac, astfel, nu este neobișnuit pentru mine. Dar când am început să se simtă rău după fiecare masă, am fost îngrijorat. Am fost la doctor, el a spus că ficatul pare a fi normal, dar pot exista mikrovospaleniya interne și mi-a prescris unele remedii naturale care ma costat 3.000 de ruble. Cel mai rau lucru, prop toate acestea, starea mea sa îmbunătățit pentru scurt timp. După câteva luni a început să se simtă la fel de rău ca înainte. Ea a decis să caute un leac, și foarte cu succes m-am întors în sus picăturile. Propii doar o lună și aproape un an, mă simt bine. Greața a fost plecat, iar eu nu plâng de dureri în stomac. Vă recomandăm.

Stabilin a început să bea, atunci când dureri recurente în partea lui a devenit constantă și dureri. Cu ultrasunete a aratat hepatomegalie. Mai ales am simțit rău după ce a băut și o cină copioasă. Medicul a sfătuit să dieta numărul 5 și să ia meniurile. După o lună de urmat aceste recomandări într-adevăr durerea a trecut, iar ficatul a fost dimensiunea normală. Nu știu ce a ajutat: dieta, picătură, sau toate împreună, dar acum petrec, ocazional, o curățare.

Vyacheslav, în vârstă de 40 de ani

Am suferă de colecistită cronică, pancreatită, exacerbare asa ca atunci cand am un set de simptome. Chiar și răceala obișnuită are loc cu dureri de stomac groaznice. Am încercat să beau Stabilin pentru că orice colecistita mai rău încă nu va fi vindecat complet. Chiar și medicul întrebat în cazul în care toate inflamația este plecat. Eu beau mai mult, poate despre pancreatită uita.

Stabilin Rezervă acum!