Spre deosebire de o pisica o pisica, cum pentru a determina sexul unui pisoi și cum să se facă distincția

Spre deosebire de o pisica o pisica, cum pentru a determina sexul unui pisoi și cum să se facă distincția
Atunci când se planifică să aibă un pisoi, oamenii cred că în primul rând cu privire la ceea ce va rasa, ceea ce va fi culoarea. Dar, în primul rând, este necesar să se aleagă cine va - de sex masculin sau feminin. Sexul pisoi joacă un rol important în alegerea sa. Acesta definește obiceiurile animalului. De obicei, pisoi iau în materie de educație este încă mică, pentru că trebuie să se obișnuiască cu situația din noi locuințe, pentru noii proprietari.Datorită caracteristicilor anatomice ale caracteristicilor sexuale externe în pisoi tineri sunt practic absente și verificați podeaua foarte greu. Mulți se uită la pisoi în umflatura dintre picioare - testicule. Dar este destul de inutil, deoarece acestea sunt determinate de o pisica câteva săptămâni. odată ce a coborât în ​​scrot. Și pisicile în acest loc există mici umflături.

Diferențele dintre pisica si pisica pentru comportamentul

posoias se comportă exact la fel - ele sunt ca niște copii mici. Se disting prin comportamentul de pisoi este posibilă numai la pubertate, deoarece în acest moment ei au modificări hormonale. Unele observații arată:

  • pisica cea mai activă, pisici - leneș;
  • pisicuta pisica mare de curățenie;
  • pisici marca teritoriul cu secreții ascuțite și miros neplăcut;
  • pisici marchează teritoriul lor același picioare, da drumul ghearele lor, ca și labele acestea sunt glande speciale;
  • pisica se abțină de la giugiuleală proprietarilor lor, și pisici, dimpotrivă, mai afectuos;
  • Pisicile sunt întotdeauna luptă peste pisici, pisici și pentru pisici - niciodată.

Cum de a distinge o pisica de la o pisică

Spre deosebire de o pisica o pisica, cum pentru a determina sexul unui pisoi și cum să se facă distincția
Există cel puțin trei metode diferite. Și fiecare om, chiar și cel mai îndepărtat de toate acestea, pot alege pentru tine una dintre ele.

observare vizuală. Pentru a determina sexul unei pisoi, trebuie să te uiți sub coada lui. Există diferențe clare nu pot fi văzute, dar, potrivit experților, există o metodă largă de determinare a sexului animalului.La pisici organele genitale sunt situate in apropierea anusului si sunt foarte asemănătoare cu o bandă verticală. Distanța dintre aceste locații este cel mult un centimetru.

Pisici organele genitale arata ca un punct rotund și distanța până la anus - două până la trei centimetri. Apoi, în acest spațiu apar testicule.

Pisoi de culoare. Masculii sunt aproape niciodată colorate. În cazul în care mai multe culori pisoi culoarea blanii, acest pis. Cu toate acestea, în multe cazuri, este posibil să se determine pisoi de sex - pe botul. Expresia de sex masculin pe ea mai rugoasă decât femelele.

Palparea organelor genitale. Este un sentiment curat din organele genitale, care se poate face cu două săptămâni. Kotonochka ar trebui să fie pus pe o suprafață moale, ridicați coada și să înceapă foarte atent pentru a palpa zona chiar sub anus. Băiatul arată imediat două „mazăre“ de aproximativ cinci milimetri în diametru, iar fata nu este.

Aceste metode sunt un pic, dar pentru a ajuta proprietarii de a afla sexul animalului tau viitor. Și, în orice caz, nu poate fi o pisica mica sau o pisica de coada ascensorul. De asemenea, este imposibil să ia o vârstă de trei săptămâni pisoi tineri la îndemână. În caz contrar, gazda va fi transferat pisoi miros si mama-pisica înapoi nu poate primi, pentru că avea un miros ciudat.

Diferențele externe de la pisica pisica

Există unele diferențe în structura corpului și colorarea acestor animale.

forma corpului. Corpul pisicii de dimensiuni mai mici, în liniile ei moi ale corpului si are curbele cele mai moi. Botul ea întinsă în lungime și lățime nu, cum ar fi pisicile. nasul lor și se confruntă cu o mult mai largă și acestea sunt mult mai mari și mai puternice corp si picioare groase.

Culoare. O caracteristică distinctivă a pisica pisica este o culoare specifică. Pentru culorile roșu și negru corespund cromozomul X. Dacă sunt prezente ADN-ul acestor animale, fie, atunci este o pisică. Și numai din această femeie poate avea carapace de broască țestoasă sau conțin trei nuanțe de culori.

trăsături de caracter de pisici și câini

Spre deosebire de o pisica o pisica, cum pentru a determina sexul unui pisoi și cum să se facă distincția
Caracteristici distinctive ale naturii unuia sau altul, este posibilă numai după șapte sau opt luni de la naștere. O mare parte din natura pisica depinde de rasa lor și, prin urmare, ele pot fi agresivi sau rebel, indiferent de sex.

Pisici (cele mai multe rase) serviabili și leneș, ca să se considere stăpâni în casa lor și cere să-și îndeplinească dorințele lor imediat. Ei nu vor minte dorința de a lua mâinile sau pat lor.

Pisicile iubesc independenta. Este vorba despre ei a spus, „îi place să meargă de la sine.“ Multe natura certăreț și capricios, pisicile sunt tot felul pentru a arăta independența. Nu este nevoie să aștepte ca ei să mângâi, pentru a se permite să accident vascular cerebral poate fi dat doar ca o favoare. pisici afectuoase sunt doar în căldură. Cu toate acestea, ei au cea mai importanta caracteristica pe care le separă de pisici - este puritatea (ore poate linge blana). Un loc de dormit pentru a alege mai moale și mai cald.