Spray de corp cu mâinile - 5 rețete

Spray de corp cu mâinile - 5 rețete
Asigurați-un spray de corp cu mâinile - nu este doar distractiv, dar, de asemenea, destul de simplu. Puteți alege aroma preferată, sau pentru a experimenta cu diferite combinații de arome. În cazul în care bugetul nu permite să cumpere produse finite de branduri renumite, sau nu doresc să-și petreacă hard câștigat bani pentru a pulveriza compoziția chimică, amestecul aromatic, a făcut cu propriile sale mâini, este o modalitate foarte bună de a economisi bani, fără a sacrifica frumusetea ta. Dacă doriți să faceți un spray cu un miros înțepător sau aromă susținută, atunci acest articol va găsi sfaturi pentru femeile cu idei interesante. Toate spray-uri de casă sunt substanțial lipsite de produse chimice concentrate și pot deveni cadouri originale.1. organism Energizant spray-Grapefruit sa arătat mijloace energetice excelente. Cuplat cu portocaliu această combinație devine incredibil de revigorant. Ca și în exemplul precedent, se toarnă 200 ml de apă distilată și se adaugă 15 picături de ulei esential de portocale dulci și grapefruit. Dacă sunteți în căutarea pentru combinații neobișnuite, încercați să experimenteze prin adăugarea de ulei esential de lavanda si lamaie.

2. Corp rezistent Vrei să miros spray de corp prin pulverizare a fost simțit în câteva ore? Nimic nu ar putea fi mai ușor. Se toarnă 100-150 ml de apă distilată, se adaugă 50 ml alcool aici parfum și 10-15 picături de ulei esențial preferate. Se toarnă amestecul rezultat într-un flacon de pulverizare, se agită și se lasă timp de câteva ore. Dacă nu aveți un alcool special de parfum - nu dispera. Înlocuiți-l cu vodca sau hamamelis.

3. Relaxarea Spray de corp Dacă citiți sfatul psihologului de sex feminin, puteți găsi informații care vanilie, lavanda, bergamot, trandafir, iasomie, lemn de santal si multe alte uleiuri esențiale de relaxare ajuta la reducerea stresului și a adormi mai repede. Se adaugă 15 picături de oricare dintre aceste uleiuri esențiale în 200 ml de apă distilată, se prepară. Ai făcut la mâini propriul spray de corp relaxant, cu puțin sau nici un efort, să nu mai vorbim de economii. Dar nu exagera. Folosind o cantitate mare de uleiuri esențiale poate provoca dureri de cap și alergii.Spray de corp cu mâinile - 5 rețete

4. Spray corpul, îmbunătățește funcția creierului este cadoul perfect pentru scriitori, artiști și alte persoane creative, care au nevoie, uneori, pentru a stimula creierul. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 10 picături de ulei de patchouli esential, 5-7 picaturi de ulei de rozmarin si 8 picaturi de ulei esential de menta. Este acest amestec ajută creierul să funcționeze optim. Paciuli ajută la îmbunătățirea concentrare, rozmarin îmbunătățește activitatea creierului si functia de menta ajuta la ameliorarea durerilor de cap, greață și nivelul de energie crește. Toate într-o singură.

5. Corp Spray cu spiritul de Crăciun pentru a face o astfel de pulverizare nu va dura mult timp și de muncă, iar produsul finit va fi un mare cadou de la un prieten. Cu toate acestea, toate de Crăciun și Anul Nou vacanța sunt asociate cu diferite mirosuri, astfel încât, în prezent cel mai bun cadou de pulverizare un om ale cărui gusturi te cunosc bine. De regulă, mirosurile tradiționale de scorțișoară și portocale se potrivesc perfect și puțini oameni sunt enervante. Se toarnă apă distilată într-un flacon (200 ml) cu pulverizare, se adaugă 15 picături de ulei esențial de portocale dulci, si 10 picaturi de ulei de scorțișoară. Se agită - un spray pentru corp cu spiritul Crăciunului este gata.

Cele mai multe dintre aceste spray-uri pot fi inițial miros destul de vag. Acest lucru este normal. Ca o regulă, mirosul va fi dezvăluit în câteva ore. Și, deși spray corp acasă are o compoziție naturală, aceasta nu ar trebui să fie utilizat de către copii, femeile însărcinate și care alăptează, precum și cei care suferă de orice tip de alergie. Păstrați spray corp în frigider și să încerce să-l utilizați pentru o lună. Aceste sfaturi femei și rețete spray-uri sunt versatile, deci nu ezitați să experimenteze cu diferite uleiuri, arome și combinații ale acestora.

Spray de corp cu mâinile - 5 rețete

Ai probleme, depresie? Nu știi cum să-l ocupe? Apoi, vă sfătuiesc să citiți articolul Să dau complexe de lupta, sau cum să iasă de sub pătură și te iubesc. în ea veți găsi o mulțime de sfaturi utile care te vor ajuta. Apropo, pe același amplasament, există o mulțime de alte articole interesante și sfaturi despre moda, frumusete, viata, etc ..