Sprâncene în salon și la domiciliu

sprancene frumoase fac o persoană deosebit de atractiv. Dar natura nu daruieste sprancene perfecte toate femeile. Astăzi nu este dificil de a rezolva această problemă. Nu numai în salonul de frumusețe, dar, de asemenea, în casă, puteți regla inteligent forma de sprancene.Înainte de a ajusta sprancene, este necesar să se cunoască exact rezultatul dorit, adică, forma lor finală.

Sprâncene în salon și la domiciliu
Ea are anumite reguli de estetica:

 • fata rotunda sunt sprâncenele cu o creștere ridicată și sfaturi scurte;
 • fata ovala arata bine cu sprâncene orizontale și drepte;
 • fata patrata face sprancene frumos, cu o pauza sau foarte curbate;
 • la tip inima sprancene perfect rotunjite;
 • față în formă de diamant are nevoie de sprancene curbate, cu un vârf sau cu o pauză;
 • fericit proprietar de o față ovală este disponibilă pentru orice formă de sprâncene.

Caracteristicile metodelor cunoscute

Cele mai frecvente metode includ:

 1. fir Sprânceană (sau modul asiatic). Avantajul său este delicatețea de executie fara a irita pielea. Dar aceasta necesită experiență și îndemânare.
 2. Utilizarea de ceară. Aceasta este o procedură dificilă pentru performanță acasă. Este mai bine să aibă încredere în profesioniști.
 3. Smulgerea cu ajutorul unei pensete. O metodă foarte frecvente utilizate în saloane și la domiciliu. Aceasta se caracterizează prin accesibilitate și simplitate. Dezavantajul reliefează recreșterea rapidă de îndepărtare a părului.

Efectuați orice proceduri

Sprâncene în salon și la domiciliu
Cel mai popular mod de corectare a sprancenelor la domiciliu - smulgerea cu ajutorul unei pensete. Pentru procedura ar trebui să fie pregătită:

 • o pereche de pensete (pentru smulgerea principal - cu vârfuri ascuțite și pentru curățarea finală - plat)
 • cercuri de bumbac,
 • o oglindă de mărire,
 • pieptănare perie,
 • dezinfectant,
 • perie pentru sprâncene styling și îndepărtarea părului.

fluxul de lucru

Deci, cum să facă o corecție la domiciliu? Primele sprâncene determinate de lungime. Pentru aripa nasului se aplica orice obiect lung și subțire (creion) colțul interior al ochiului spre. Pornind de sprâncene este punctul de la punctul de intersecție cu un creion. Acum, trimite un creion la partea exterioară a ochiului pentru a determina capătul sprâncenei.

Punctele extreme care rezultă din sprancene pot fi o notă de confort și desenați conturul viitorului.

Cum se poate face o formă de corecție spranceana?

 1. Pentru a reduce sprancene durere lubrifia orice crema de grăsime. După 15 minute, excesul de țesut îndepărtat și atașați-l la gheață sprancenele timp de 3 minute.
 2. Dezinfectați instrumente.
 3. Cu o mână, țineți pensete cu trei degete - index, medii, mari. În ceea ce privește sprâncenele ar trebui să fie la un unghi ascuțit.
 4. Cu altă parte, trage pielea de sprancene lateral.
 5. În conformitate cu forma selectată de fiecare fir de păr spranceana la bază și captura mișcarea rapidă pentru a trage în direcția de creștere.
 6. Smulg firele numai de-a lungul marginii inferioare a sprâncenei, fără a atinge zona superioară.
 7. La un moment dat smulgerea doar un singur fir de păr. Această regulă se aplică și pentru sprancene rare.
 8. După procesul de închidere de dezinfecție este efectuat. Sprâncenele și pielea din jurul lor transformate tonice sau soluție alcoolică, urmată de aplicarea unei creme de calmare cu glicerol sau mușețelul.


Efectuarea în corecția de cabină

Sprâncene în salon și la domiciliu
De obicei, în saloane de înfrumusețare oferă spranceana modelarea cu ajutorul unei pensete, ceara sau fir.

Înainte de a utiliza firul de master încălzește pielea umedă pad fierbinte sau o înmoaie cu o cremă hrănitoare. De obicei, folosit fir de bumbac. Acesta a asigurat in jurul parului ca o buclă. Expertul de mână cu experiență elimină păr mișcările nedorite rapid. Soreness este destul de mic. Durata procedurii de până la 20 de minute.

Sprancenelor forcepsul tehnologie de corecție sau pensete au fost descrise anterior. Maestrul efectuează timp de 10 minute.

Opțiunea de a folosi ceara i se aplică sub forma unui băț de lemn încălzit. Forma simulat paralelă a sprâncenelor. Top plasate benzi de pânză. Apoi, ea a îndepărtat cu grijă, astfel încât să nu traumatiza pielea. Apoi, crema se aplica de la un aloe vera. Procedura nu mai mult de 15 minute durează.

Metoda cea mai complicată de corecție este permanentă spranceana machiaj și, dacă este necesar, corectarea acesteia. Această metodă este efectuată doar de către profesioniști caz cosmetice.

Cât de mult sunt procedurile

Cât de mult este o corecție de sprâncene? Datele din diversele proceduri saloane sunt diferite. În plus, prețul aproximativ de corecție spranceana depinde de metoda aleasă:

 • ceara - 250 de ruble.
 • penseta sau fir de ajustare - 350 ruble.
 • sprâncenele tatuare - 6-7 mii de ruble ..
 • corecție Tattoo - 2,5-3 mii de ruble ..
 • anestezie - 1 mii de ruble ..

sprâncene Tatuajul și corectarea acestuia în cabină

Sprâncene în salon și la domiciliu
Tatuajul este un machiaj permanent spranceana ajustare. Acesta vă poate ajuta să perfectă corectarea formei sprancenelor în cazul în care alte specii care nu sunt ajutați, sau natura sprâncenelor rare și asimetrice.

Procedura constă în faptul că celulele din stratul cornos sunt umplute cu un pigment de colorare (tip tatuaj).

Primul stropește maestru forma spranceana creion. După aprobarea acestuia de către client sub piele injectat un colorant. Deoarece unele proceduri de anestezie ușoară cu morbiditate realizată, dacă se dorește.

Opțiuni pentru sprâncene tatuaj:

Prima opțiune este de a trasa linii de diferite lungimi și orientare (paralelă, intersectări). Aceasta este o imitație a efect real spranceana.

Conform unui alt exemplu de realizare a liniei remiză accidente vasculare cerebrale, cu intervale între ele. Shotirovanie creează efect de sprâncene, care a rezumat creion sau o umbră. De regulă, această metodă a avut loc machiaj permanent corectează.

Contraindicatiile permanent sunt:

 • o reacție alergică,
 • Starea sarcinii,
 • diabet zaharat,
 • inflamație acută,
 • hipertensiune arterială,
 • cu vârsta sub 18 ani.

Despre sprâncene tatuaj de corecție

Sprâncene în salon și la domiciliu
În cazul în care forma rezultată de tatuaj sprancene nu se potrivi cu clientul, atunci ar trebui să se facă corectarea ei la același maestru. Îndepărtarea tatuajelor este realizată în două moduri:

cerneală Due dispusă în mod substanțial sub piele, mai multe tratamente cu laser (aproximativ cinci sesiuni) tatuaj complet eliminate.

Prin a doua metodă produsul chimic este livrat în piele cu ajutorul aparatului, ceea ce face machiaj permanent. De droguri, pigment cu caracter obligatoriu, care va fi afișat la suprafață.

După îndepărtarea pigmentul este desenată o altă linie de sprâncene.

Sfaturi finale pentru îngrijirea sprâncenelor

Pentru a reduce trauma Sprânceană utile urmați regulile:

 • Atunci când inflamație a pielii din jurul ochilor este cel mai bine să renunțe la corectarea sprancenelor, pentru a nu transporta infectie.
 • Datorită sensibilitate crescută a pielii înainte de menstruație în această perioadă ar trebui, de asemenea, să se abțină de la procedura.
 • corecție sprancenelor trebuie să fie efectuate în lumină bună - în timpul zilei sau printr-o fereastră la o lampă puternică.
 • În cazul unei zone problemă smulgerea nereușită poate fi mascată pentru a se potrivi sprancene creion cosmetice.

îngrijire sistematică a sprâncenelor este cheia pentru frumusetea lor. Procedura de corecție Sprânceană va fi mai ușor dacă îl efectua în mod regulat, ca firele de păr de germinare proaspete.