spranceana modelarea la domiciliu

spranceana modelarea la domiciliu

Este nevoie de frumusețe pentru femei, ca și aerul. Acesta este motivul pentru care atât de multă atenție trebuie acordată lucrurile mici: modul in care arata si se simt ca ei înșiși, depinde de multe detalii. Corectarea formei spranceana naturale este nevoie de fiecare fată pentru a da fata si netezimea si finetea în aparență.Cum sa faci o corecție de sprâncene?

Prima fază - este de a determina forma sprâncenelor. Cum sa faci o corecție de sprâncene la domiciliu? - să profite de metoda cunoscută:

  1. Atașați un creion sau un conducător la aripile nasului la colțul interior al ochiului. Punctul de intersecție al unui creion si sprancene - este sfârșitul intern al arcadei.
  2. De asemenea, atașați un creion de aripa nasului spre coltul exterior al ochiului. Intersecția cu creionul spranceana, în acest caz, capătul exterior al arcadei.

O astfel de procedură este importantă, deoarece colțul exterior al sprâncenelor ar trebui să ocupe întotdeauna o poziție mai ridicată decât nivelul de interior. În caz contrar, o persoană poate dobândi o expresie tristă, cum ar fi celebrul personaj de Pierrot. Dacă doriți să accentueze forma sprâncenelor îndoiți vârful cotului ar trebui să fie cel mai înalt punct al arcadei.

face în mod independent, o corecție de sprâncene?

Determina ce tip de sprancene pe care se va potrivi. Pentru a face acest lucru, puteți acoperi creme nedorite parte din sprancene, pentru a evalua dacă este sau nu vă încadra în forma dorită. Cu toate acestea, există o anumită dependență de forma sprancenelor forma fetei.

Dacă sunteți proprietarul o fata rotunda, pentru a alege un ușor curbate, sprancene ridicate. Fetele cu fata lunga fac de obicei o sprancene orizontale directe. Acest formular vă permite să netezi alungirea feței. Mai mult îndoit, sprâncene rupte potrivi proprietarii de fețe în formă de pătrat. Pentru o formă de inimă, cu fața bărbie evoluat se potrivesc sprancene rotunjite.Profitați de această recomandare și pentru a pregăti o perie, crema hidratanta, soluție de alcool, tampon de bumbac, sprâncene vopsea, pensetă și o oglindă pentru a vă ajuta să faceți corectarea sprancenelor la domiciliu.

Tehnologia de corecție Sprânceană

  1. Tratati sprâncene și pensete tampon umezit cu o soluție alcoolică. Pieptanati ușor perie sprâncenele în direcția de creștere a părului. întinde ușor pielea din jurul sprancene si incepe sa scoate firele de păr unul câte unul.
  2. Smulgerea mișcarea încrezător firele ascuțite, pornind de la marginea interioară a sprâncenelor exterioare. Încercați să ștergeți rând cu rând, astfel încât să nu pierdeți și nu trageți prea mult.
  3. Din când în când se oprească și să se uite în oglindă pe forma rezultată din sprâncene. Pentru a păstra simetria, vă puteți întoarce pentru a trage sprâncenei din stânga și din dreapta. După procedura de antiseptic șterge sprâncene (soluție de alcool).
  4. Dacă sunteți sprâncene prea ușoare, cel mai bine este de a sublinia colorarea lor. Ia vopsea specială pentru sprâncene, gene, sprâncene în jurul valorii, se aplică crema bogat pentru a picta direct a acționat pe ea. Aplicati vopseaua cu o perie si lasa-l pentru o perioadă scurtă de timp, care este indicat pe ambalaj, apoi se clătește cu apă caldă.

Echipamente de corecție spranceana in casa nu este o mare dificultate, cu toate acestea, că necesită răbdare, grijă și regularitatea utilizării. Cât de des de corecție spranceana? - aproximativ o dată la fiecare 10 zile, și poate fi nevoie de colorare rar, o dată pe lună.

metode de corectare a sprancenelor

În plus față de toate perechea bine-cunoscut de pensete, există și alte modalități de corecție sprâncene. De exemplu, fir de bumbac Arabă când metoda speciala indeparteaza firele de păr nedorite. O astfel de abordare necesită dexteritate și îndemânare, cu toate acestea, este considerat cel mai sigur. fir Sprânceană elimină chiar și cele mai fine fire de păr sunt în umbră și nu deteriora foliculul pilos. ceara speciala sprancenelor este folosit destul de rar și exclusiv în saloane. Această procedură necesită cunoștințe și îndemânare.

Nu vă fie teamă să se schimbe. Experiment și, mai devreme sau mai târziu, dar vei găsi calea.